|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cysiowe dłubanki :)
Przyszła kolej i na mnie
![]() ![]() 1. Żółtki- masa perłowa i szkło ![]() 2. Zielone- też masa perłowa i szkło ![]() 3. Kółka- metalowe koła, szkło i trochę łańcuszka ![]() 4. To co wyżej, ale jeden kolczyk ![]() 5. Taki jakiś.. - szkło i przekładka metalowa ![]() Mam jeszcze kilka zdjęć innych na komputerze, ale normalnie nie radzę sobie z tym tłem . Jutro albo kiedyś może dorzucę coś jeszcze ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cysiowe dłubanki :)
Jeśli chodzi o 3 kolczyki to wydają mi się przeładowane.
Ostatnich trudno mi cokolwiek stwierdzić, gdyż jakość zdjęcia nie jest najlepsza. Pierwsze ujdą w tłoku. Drugie mogą być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
to moze od początku: staraj się ładne, prosto układać kolczyki do zdjeć. bo jeśli leżą np. tak jak 1., to od razu odechciewa się oglądać.
3. chyba faktycznie są przeładowane, bo i ja odniosłam takie wrażenie. na 5. zdjęciu prawie nic nie widać, bo jest baaardzo niewyraźne... więc ich nie ocenie wcale. loopy: tu się nie przyczepię, bo ich nie widzę życzę powodzenia w dalszym tworzeniu ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiem, że zdjęcia straszne, bo robione telefonem brata
![]() Kumpela powiedziała że pożyczy, no ale trochę to potrwa. A swoją drogą to te trzecie nie są przeładowane ![]() ![]() A tu kolejne: 1. Komplecik (swoją drogą całej mojej rodzinie się podoba ![]() 2. kolczyki ze szkła i modeliny. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Um? Nikt nie ma nic do powiedzenia na temat moich wypocin?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
W sumie trudno mi coś powiedzieć, ale ja niewiele tam widzę, jakieś kolory połączone ze sobą...
Czekam na lepsze zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może tylko ja tak myśle, ale nigdy nie załorzyłabym jednego kolczyka takiego a drugiego innego tak jak u ciebie w komplecie, nawet jeśli pasuja do kompletu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mi się bardzo podobają, te ze szkład i modeliny.
Są śliczne... gdyby były w sprzedaży to jako pierwsze bym kupila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.