|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jil Sander Sensations EDT 15/75ml oddam
Witam,
Pozbędę się: używanego Jil Sander Sensations EDT, ubytek jak na zdjęciu, trudno mi precyzyjnie ocenić ilość myślę że to około 15-20ml, kartonika oryginalnego nie posiadam. W zamian przyjmę: - podobną pojemność (używkę lub odlewkę) innego zapachu, interesują mnie: prawie wszystkie Aqua Allegorie, zapachy Hermesa (także męskie oprócz widocznych na zdjęciu), CK One, lub inne raczej świeże, rozważę każdą propozycję. - lub jakiś kosmetyk apteczny najchętniej z wysokim filtrem 50+ - skusić mnie można również jakimiś różami/ brązerami/rozświetlaczami Gdyby oferowana przez kogoś rzecz była więcej warta, na dokładkę do Sensations mogę dodać próbki/niewielkie odlewki zapachów widocznych na zdjęciu, lub/i róż Stila w kolorze chłodno różowym w kierunku fuksji, miniaturkę trochę używanych cieni Lancome, dwójek: brudny róż i grafitowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Jil Sander Sensations EDT 15/75ml oddam
może ja?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moschino L` eau Cheap and Chic ? zostało ok 17-20 ml z 30?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
czy interesowałyby Cię odlewki:
Perles de Lalique, Neonatury Cocon, Theoremy Esprit d'Ete (najchętniej z każdej po ok. 5ml)? lub jakieś 22 ml Extraordinary ? mam też miniaturę Organzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W drodze z pracy wybrałam sie do perfumerii aby przetestować proponowane przez Was zapachy, niestety nie było żadnego z interesujących mnie, tak więc bazując tylko na KWC, zaryzykowałabym i wyminiłabym się z ewikonką na Moschino L` eau Cheap and Chic - Ewikonko jeżeli jesteś zdecydowana to daj znać, ja jestem zdecydowana, ilości ml chyba mamy podobne - jak to oceniasz?
Widzę ze szukasz EdM, może dopsikać ci próbaska EdM albo Nilowego, mam akurat jedna pustą fiolkę. Trochę mi żal Sensations bo sam w sobie bardzo mi się ten zapach podoba, ale na mnie układa sie tragicznie, to chyba wina wanilii, większość zapachów z wanilią pachnie na mnie paskudnie. Edytowane przez Po la Czas edycji: 2008-06-06 o 21:49 Powód: uzup |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.