|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Za staromodny zapach oddam klasyczną Stellę
Nieaktualne - jeden flakonik leci do Coco, drugi znalazł amatora na miejscu.
Klasyczną Stellę - dwie flaszki - jedna trzydziestka bez jednego psika i druga 45/100 zamienię na inne perfumy. W poprzednim ogłoszeniu zawęziłam moje życzenia do mglistego "zapachy staromodne". Barierki życzeniowe zlikwidowałam... Edytowane przez Mitsouko Czas edycji: 2008-04-24 o 20:53 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Za staromodny zapach oddam klasyczną Stellę
Cytat:
mogłabym zaproponować może nie staromodny, ale na pewno klasyczny: JPG Classique EDP |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Do JPG podchodziłam nie raz, jak do jeża...z pięknym jabłuszkiem na grzbiecie. Teraz mam ochotę podejść jak do bysia i złapać za rogi. Czyli w grę wchodzi jak rozumiem trzydziestka Stelli za IPG?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro w ogóle wchodzi ona w rachubę (z Twojej strony), to wybiorę sie do perfumerii i przetestuję Stellę. Wstyd się przyznać, ale - mimo, iż jest ona zapachem kultowym - nie znam jej kompletnie ![]() Pojadę tam jutro i przetestuję ![]() Prosiłabym jeszcze tylko o info, gdzie zapach został kupiony i kiedy - mniej wiecej został - otwarty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obie Stelle kupiłam w Douglasie w Toruniu, jak pamiętam w lutym tego roku. Otwarte zostały niemal w dniu kupna. Kartoniki wylądowały w koszu, gdyż są szkaradne, natomiast flakony według mnie są przecudnej urody. Ja też jutro w Douglasie powącham raz jeszcze IPG, bo o ile Stella, której już n-tym flakonem się zlewam tylko mi się znudziła, to wiele innych zapachów źle na mnie działa, więc test tak jak i w Twoim przypadku jak najbardziej wskazany. To do jutra. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Zgodnie z ustaleniami melduję się po testach ...
Niestety nie zdecyduje się na wymianę ![]() Stella nie przeszkadza mi, ale też i zachwyca; może oczekiwałam od niej zbyt dużo po lekturze wielu bardzo entuzjastycznych recenzji ![]() Przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A może White Diamond Elizabeth Taylor??
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.