|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wspomozcie kolezanke . zaglosujcie;)
http://konkurs.xxxxxxxxxx
wiem ze mam tam nikle szanse, nawet baaaaardzo nikle ale sprobowac mozna;p wiec jak pomozecie?? nacisnijcie na gwiazdki na ile to juz od was zalezy ;p pozdtrawiam a wogole bierze ktoras z was jeszcze udzial w tym ?
"Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadają myśli. Myślą to co pomyśleć powinni.." ____ zakochana bez pamięci. <3 ! moja Twórczość...fotografia ![]() :roll eyes:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253485 Edytowane przez BabciaWeatherwax Czas edycji: 2008-04-16 o 08:11 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wspomozcie kolezanke . zaglosujcie;)
Ale o co chodzi
?
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Eh, źle zagłosowałam... dalam ci tylko jedna gwaiazke, bo myslałam, ze kolejno je zaznaczamy by wkoncu było 5 zaznaczonych.., a tu klops
ale jeszzce tu wróce i zagłosuje na 5 bo zdjecie mi sie podoba.. fajne
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
albo mi się wydaje ale mam deja vu?
czy Ty przypadkiem nie utworzyłaś przed chwilą takiego samego wątku na innym pod forum który został zamknięty przez moda za łamanie regulaminu?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
miałam zagłosować, ale poczekam na wyjaśnienie tej sytuacji, bo nie znalazłam tego zamkniętego wątku. Pozdrawiam
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

na ile to juz od was zalezy ;p 

?
czy Ty przypadkiem nie utworzyłaś przed chwilą takiego samego wątku na innym pod forum który został zamknięty przez moda za łamanie regulaminu?