|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam dobrego podkładu w kompakcie jasnego, różowej szminki i innch! oddam wiele!!
NIEAKTUALNE
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250410 <---- zapraszam do nowego wątku!! Jak w temacie, poszukuję średnio lub wysoko półkowego podkładu w kompakcie, tylko nowy lub prawie nowy, do bardzo jasnej/jasnej karnacji - oddam wiele! ![]() Na pogrubionych najbardziej mi zależy ![]() Oprócz tego chętnie przygarnę: -szminkę w odcieniach różu (najchętniej matową, satynową - jasny róż); -bezbarwny błyszczyk dający efekt wilgotnych ust; -cienie sypkie Gosh, Mac, Inglot; -ew bardzo jasny podkład w płynie; -krem Vichy Normaderm do skóry z niedoskonałościami; -profesjonalne odżywki i maski do włosów (tylko nie w słoiczkach itp, najlepiej opakowania z pompką ![]() ![]() -pilnie odżywka w sprayu ! - generalnie mam świra na punkcie Biosilk'a więc przyjmę wszystko z tej serii ![]() -ciekawe tuniki XS-S , tylko nowe, z marszczeniami, koronkami, kokardkami, falbankami; -torebki typu worek , duże i też chętnie z kokardami; -kolczyki lody ze sklepu Clarie's !!! (ew inne kolczyki ze wzorek lodów ![]() Zapraszam do mojego wątku (w podpisie) !!! Mogę poszukać czegoś również po za wątkiem, jeśli coś mnie bardzo zainteresuje! Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-25 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dobrego podkładu w kompakcie jasnego, różowej szminki i innch! oddam wie
Do góry!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dobrego podkładu w kompakcie jasnego, różowej szminki i innch! oddam wie
Nikt nie ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, piszcie jeśli coś macie, w razie czego poszukam po za wątkiem !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z twojej wish listy mam tylko bezbarwny błyszczyk nadajacy efekt wilgotnych ust i jedwab biosilk, ale niewiem czy nie poleci do kogos innego, tyle ze wizazanka sie nie odzywa i tyle;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale chyba się nie opłaca wymienić za dwie rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, nie wiem czy to nadal aktualne ale mam szminkę chyba jaka cię interesuje. To dokładnie jasny satynowy róz...tylko on wpada w łosoś..coś takiego. Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pilnie poszukuję Baby Doll ,Showtime i Cat Deluxe !!! Oraz inne! ODDAM WIELE!!!!!
Witajcie!
Bardzo zależy mi na dwóch zapachach: -YSL Baby Doll; -Kylie Minouge Showtime; Jeśli ktoś ma, to bardzo proszę o kontakt i przejrzenie moich wątków ![]() Po za tym szukam jeszcze: -15-30ml Naomi Campbell Cat Deluxe i Cat Deluxe at night; -średnio lub wysoko półkowego podkładu w kompakcie, tylko nowy lub prawie nowy, do bardzo jasnej/jasnej karnacji - oddam wiele! ![]() Na pogrubionych najbardziej mi zależy ![]() Oprócz tego chętnie przygarnę: -szminkę w odcieniach różu (najchętniej matową, satynową - jasny róż); -bezbarwny błyszczyk dający efekt wilgotnych ust; -cienie sypkie Gosh, Mac, Inglot; -ew bardzo jasny podkład w płynie; -krem Vichy Normaderm do skóry z niedoskonałościami; -profesjonalne odżywki i maski do włosów (tylko nie w słoiczkach itp, najlepiej opakowania z pompką ![]() ![]() -pilnie odżywka w sprayu ! - generalnie mam świra na punkcie Biosilk'a więc przyjmę wszystko z tej serii ![]() -ciekawe tuniki XS-S , tylko nowe, z marszczeniami, koronkami, kokardkami, falbankami; -torebki typu worek , duże i też chętnie z kokardami; -kolczyki lody ze sklepu Clarie's !!! (ew inne kolczyki ze wzorek lodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie poszukuję Baby Doll ,Showtime i Cat Deluxe !!! Oraz inne! ODDAM WIELE!!!
Hop hoop !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie poszukuję Baby Doll ,Showtime i Cat Deluxe !!! Oraz inne! ODDAM WIELE!!!
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.