|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
zostawić, jak jest, czy nie ? ;)
hej
na fotkach jest mój naturalny kolor, w zimę kilka razy potraktowałam go tylko rozjaśniaczem z joanny, ale nie zauważyłam efektów...i teraz nie wiem, nakładać, jakiś blond, a może w ogóle jakoś ciemno... i zapuszczam włosy z takich za ucho, chcę baaardzo długie, no, ale nie wiem, czy dobrze robię, bo one do grubych nie należą, tu są trochę rozwiane i nie uczesane... i w ogóle jakie macie uwagi wiadomo, że lepiej spytać obce osoby ![]() słoneczno-wiosenne pozdrowienia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zostawić, jak jest, czy nie ? ;)
masz piękny jasny kolorek
moim zdaniem możesz śmiało zapuszczać. sama mam długie i niestety cienkie włosy. zawsze można je ciekawie upiąć jeśli chcesz farbować to może jakieś refleksy jasniutkie lub balejaż?? zapuszczasz grzywke? może pomyśl o takiej na bok, raczej nie widzę Cię w grzywce na całe czoło ale kilka krótszych kosmyków po boku doda fryzurze charakteru. no i włoski z przodu pocieniować delikatnie na końcówkach. mocne cieniowane raczej odpada przy cienkich włosach. i wydaje mi się, że lepiej prezentujesz się w odcieniu zbliżonym do platyny niż słonecznym blondzie(na ostatnim zdjeciu Twoj kolor jest cieplejszy niż na dwóch pierwszych fotkach i wg mnie tu mniej korzystnie - ale to chyba wina słońca)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
izuu dziękuję
![]() to wina słońca, bo to ostatnie własnie było robione w słońcu... zapuszczam grzywkę, musiałam ją ściąć, bo zapuszczałam brwi i wiadomo, jak wyglądałam ![]() a może jakieś płukanki, żeby nadać srebrzysty odcień..tylko jakie... a w ogóle włosy mam już za zapięcie stanika
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jeny ale masz śliczny kolor! Co ja bym dała na naturalny blond jak Twój
![]() Ech długie jasne włosy Swoją drogą bardzo ładnie wyglądają przy Twojej urodzie- wszystko jest takie.."spójne" P.S na niektórych zdjęciach, zwłaszcza tych z przodu przypominasz mi troszkę pewną piosenkarkę, Natashę Bedingfield... |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o płukanki to wystarczy najprostsza z delii chociażby czy jak to się tam nazywa
używałam i działa
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z przedmówczyniami, masz naprawdę piękny kolor włosów, broń boże ich nie przyciemniaj ! A jak zapuścisz to będzie jeszcze ładniej
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
izuu a którą płukankę mi polecasz i jak ją używać, żebym nie miałam fioletowej głowy xD
i dziękuję dziewczyny
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
pieeeeeeeeeeeeeeekne wlosy!
widac ze zdrowe i niezniszczone...w zyciu bym nie farbowala z Twoim naturalnym kolorkiem! ![]() na ciemno? wedlug mnie nie za bardzo by Ci pasowal. sama farbowalam i wracam do naturalnego koloru. naprawde natura wie co robi moze jedynie jak juz to kilka delikatnych pasemek? ale naprawda kilka ![]() zazdroszcze Ci i naprawde nie niszcz wloskow-w Twoim wypadku zupelnie nie warto!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

moim zdaniem możesz śmiało zapuszczać. sama mam długie i niestety cienkie włosy. zawsze można je ciekawie upiąć
jeśli chcesz farbować to może jakieś refleksy jasniutkie lub balejaż?? zapuszczasz grzywke? może pomyśl o takiej na bok, raczej nie widzę Cię w grzywce na całe czoło ale kilka krótszych kosmyków po boku doda fryzurze charakteru. no i włoski z przodu pocieniować delikatnie na końcówkach. mocne cieniowane raczej odpada przy cienkich włosach. i wydaje mi się, że lepiej prezentujesz się w odcieniu zbliżonym do platyny niż słonecznym blondzie(na ostatnim zdjeciu Twoj kolor jest cieplejszy niż na dwóch pierwszych fotkach i wg mnie tu mniej korzystnie - ale to chyba wina słońca)

Swoją drogą bardzo ładnie wyglądają przy Twojej urodzie- wszystko jest takie.."spójne"