|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
do szczęscia brakuje 6 kg ! RAZEM RAŹNIEJCześć
![]() Kiedy rozpoczynałam swoją przygodę z odchudzaniem, nie myślałam że to potrwa az 2,5 roku ![]() Moim pierwszym sukcesem było zrzucenie 14kg. Niestety jestem osobą, która nie pali papierosów, nie obgryza paznokci a nerwy po prostu- zajada. U mnie przerodziło sie to w kompulsy. Tak więc efekt JOJO, o którym wówczas tylko kilka razy w życiu słyszałam, spotkał i mnie: coś około 7 kg. I znowu ta chęć bycia szczupła.... ehhh szkoda gadać. I do dzisiejszego dnia tak jest. Wiem jakie popełniam błedy i zamiast je likwidować to jeszcze bardziej sie w nie zagłebiam. To wszystko chyba przez ten długi okres czasu odmawiania sobie to tego, to tamtego. A jeśli juz na cos sie skusiłam , to zjadłam powiedzmy pół blachy placka że aż żygac sie chciało, ale w mózgu siedzi takie coś co mówi JEDZ. Nie stawiam sobie okreslonego celu: 6 kg w 6 tygodni. Wiem po sobie, że mam zbyt słaba wole. Na przykład: trzymam się diety tydzien, ważę sie w sobote, patrze a tu 1kg. W poniedziałek niespodziewany wypad na miasto, kolacja w restauracji i już dzienny limit 1200 kcal przekroczony z nawiazka. Dzień nastepny znowu, do 18 zjadłam 1200 kcal ale taki cholerny głód mnie ciśnie i jem...... z nawiazka około 800 kcal przed snem. W środe jakis wypad do baru, i jak to nie wypić piwa. Kolejne 500 kcal na plusie. Czwartek- mówie, noo w sobote sie waże to w piatek zjem mniej a dzisiaj jeszcze moge zjesc sobie wiecej ( mam na MYSLI 1800 KCAL). Piatek: ograniczam sie. Sobota: patrze NIC NIE SCHUDŁAM wpadam w panike.... no i coś naprawde musi sie stać żebym znowu zeszła na prosta droge i znowu kontrolowała to co jem, ile jem i w jakich porach. Fajnie byłoby gdybym schudła 6 kg w te 6 tygodni, bez wiekszych wpadek. Nie jest to łatwe. Tymbardziej że to moja x dieta i juz tak nie chudne jak kiedys indziej. Mała porazka przeradza sie w klęske. Co z tego że tydzien " dietkuje" ale nastepne 10 dni nie, i to co " męczyłam sie" i odmawialam sobie przez tydzien, to przybedzie mi w ciagu nastepnego. i tak błedne koło od jakiegos pół roku. Czy moge liczyc na wasze wsparcie? Schudłm juz 18 kg. Chce jeszcze i AŻ 6 kg. Razem raźniej. ! ![]() ps. powiedzmy że zaczynam od jutra /walkę, z samą sobą i zbędnymi kilogramami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: do szczęscia brakuje 6 kg ! RAZEM RAŹNIEJ
Napewno Ci się uda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Witajcie...
obecnie mam 65 kg przy 179 m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bardzo w Ciebie wierzę
![]() ![]() takich wątków jest naprawdę dużo, a w grupie raźniej, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
O prosze znajoma twarz
![]() Po pierwsze to gratuluje tego co juz osiagnelas ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. tez mi zostalo 6 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7891773]O prosze znajoma twarz
![]() Po pierwsze to gratuluje tego co juz osiagnelas ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. tez mi zostalo 6 kg ![]() psst, mi zostało oo 5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mi też zostało do zgubienia około 6 kg
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
No własnie w tym problem że ćwiczeń nie robie Ż A D N Y C H .
Myśle że w wakacje sie to zmieni, jakis wypady nad jeziorko to popływam sobie. Rowerek stacjonarny mam zamiar sobie też kupić. Jejku dzisiaj 1600 kcal juz a ja nadal głodna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podczas odchudzania TRZEBA ćwiczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
No to moze teraz zacznij brzuszki, albo skakac na skakance czy tez biegi, cokolwiek
![]() Marzeniatko pamietam, ze Tobie tylko 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
tez chce zrzucić 6 kg ;(
juz nie wiem jak ćwiczyć, nie wiem co jesć... byłam na diecie "niełaczenia" przez 2 tyg, ćwiczyłam jogę, skakałam na skakance, dało się przeżyć, choć energii mi brakowało, zwłaszcza że sesja się zaczęła ![]() ![]() zreszta nie mam nawet wagi w domu więc kontrola czy schudłam czy nie tez jest nie mozliwa... jednego dnia jestem smutna, niezadowolona ze swojego ciała, drugiego wszystko ok... dziś znowu mam chandrę, więc chciałam się wyżalić...moim jedynym pomysłem jest jazda na rowerze ale to dopiero za tydzień, bo wtedy znajdę czas... Podziwiam Cię Plotkara, że zrzuciłaś aż 18 kg!! jestem pod wrażeniem i jednocześnie zazdroszczę ![]() Na czym oparłaś dietę, żeby tak dużo schudnąć, ćwiczyłaś?? Pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Trzymałam sie głównie diety 1200 kcal, ćwiczyłam średnio 2 razy w tygodniu, pialtesa ćwiczyłam i jazda na rowerku tez była. Nic wiecej, jestem eniem smierdzacym na kilometr. Dzisiaj ostatni raz zaliczyłam wpadke. Daje sobie 4 tygodnie i musze wtedy zobaczyc 61 kg !! potem wychodze z diety. Mam nadzieje że schudne jeszcze 2 kg w wakacje. Wracam w piatek. Zdam relacje co i jak. Licze na duchowe wsparcie heh POWODZENIA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
plotkara też do szczęscia mi brakuje 6 kg mniej. Waże 68kg przy 180cm, mysle że to 62 byłyby ok
![]() Ja schudlam 2 lata temu 8kg w 2 tyg. i ta waga sie utrzymala do marca tego roku, a przez matury i cwiczenia schudlam dalsze 4 kg ![]() ![]() damy radę ![]() ![]() ![]() Plotkara damy rade ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynyyyy
![]() ![]() ![]() AKROLINKA!! TRZYMAMY KCIUKI ZA WYNIKI MATURY TWOJEJ : ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.