|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Adipex Sprzedam <usunięcie nr tel>
Sprzedam leki wspomagające odchudzanie ADIPEX RETARD, XENICAL, LINDAXA oryginalne z legalnego zródła czyli czeskiej apteki!!Lek posiada długi termin ważności 11.2011r. Jestem sprzedawcą z wieloletnim doświadczeniem, rzetelnym oraz dyskretnym!Mam setki zadowolonych klientów, Leki oferuję w bardzo atrakcyjnej cenie!!!
Nie kupuj leku z nieznanego zródła,ponieważ pojawia się co raz więcej oszustów, zaufaj sprzedawcy, który ma doświadczenie oraz długi staż w sprzedaży!!!! Leki, które oferuję są w 100% ORGINALNE ! Na życzenie bardzo dobrze opracowana ulotka w j. polskim! Wszystkie informacje udzielam wyłącznie podczas rozmowy telefonicznej <usunięcie nr tel> Oferuję: ADIPEX RETARD -10kaps.(kuracja próbna),30kaps(kuracja mies.)60kaps.(kur. 2-mies.)100kasp.(kur.3mies. )-dobrze opracowana ulotka w języku polskim XENICAL -42(pół opakowania) lub 84 kaps.(całe opakowanie) LINDAXA -10mg. i 15mg. czeski odpowiednik meridii-tańszy LEKI WYSYłAM ZA POBRANIEM W CIąGU 24GODZ OD ZłOżENIA ZAMóWIENIA!!!(nie pobieram przedpłat ani zaliczek na konto co oznacza ,że płacisz za przesyłkę dopiero przy odbiorze ) PRZESYłKA POBRANIOWA-GRATIS!! INFORMACJA WYłACZNIE PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ!! NIE ODPOWIADAM NA MAILE I SMSY-przy takiej ilości zamówień jest to niemożliwe!!! GWARANTUJę: * uczciwość oraz błyskawiczną wysyłkę( priorytetem) * konkurencyjne ceny * dyskrecję klienta * płatność przy odbiorze leku , bez wpłat na konto * ulotki przetłumaczone na j.polski-GRATIS!! * przesyłka GRATIS!!! * miła i fachowa obsługa * pomoc w dobraniu odpowiedniej diety,aby kuracja zakończyła się sukcesem ![]() ZAUFAJ KOMUś KTO OD LAT ZAJMUJE SIę PROBLEMAMI OSóB Z NADWAGą!! JESTEM PO TO ABY CI POMóC ORAZ DOBRZE DORADZIć!!! ZAMóWIENIA ORAZ WSZELKIEGO RODZAJU PYTANIA ODNOśNIE LEKóW PROSZę SKłADAć POD NR TEL : <usunięcie nr tel> ZAPRASZAM DO SKORZYSTANIA Z MOJEJ OFERTY, U MNIE KUPISZ TANIO , UCZCIWIE!!! 100% zadowolenia!!!!!!!!!!! ZAPRASZAM !!!!!! TEL <usunięcie nr tel> Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-04-15 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Adipex Sprzedam <usunięcie nr tel>
mam wrażenie że tego typu posty są zabronione...
Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-05-10 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to się nadaje nie tylko na bana ale też do zgłoszenia na policji
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-05-10 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dlatego też sprawę przenoszę na BO.
Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-05-10 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.