|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek popularny ( oznaczenie: czerwonej koperty )
Czy popularne wątki (300 odpowiedzi lub 5000 wyświetleń) nie będą już miały czerwonej koperty?
Dziwne, że nikt jeszcze tego nie zgłosił , no chyba, że tylko u mnie wszystkie wątki, bez względu na ich popularność, mają jednakowy kolor owej koperty.Może to i szczegół, ale dla wzrokowców przydatny (na przykład wiadomo, że tasiemce są popularne, więc szybko można było wzrokiem ogarnąć, czy są jakieś nowe wątki, bo od razu rzucał się w oczy kolor inny niż czerwony).
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek popularny
Ja to zauważyłam jakiś czas temu, ale nie widziałam wówczas potrzeby żeby to zgłaszać.
|
|
|
#3 |
|
gamma Orionis
|
No nie wiem, wg mnie jest teraz czytelniej - przy takim prostym podziale szybko wyłapuję wątki, w których są nowe posty. Ciekawe czy to był efekt zamierzony; możliwe że to wina ostatnich wizażowych zwisów
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wyłączyłem tę opcję ze względu na obciążenie serwerów, które powstaje w trakcie ich obliczania.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź, rzeczywiście czerowna koperta nie jest już tak ważna, jeśli ma niepotrzebnie serwery obciążać.
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

, no chyba, że tylko u mnie wszystkie wątki, bez względu na ich popularność, mają jednakowy kolor owej koperty.