Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-04, 22:25   #1
nora_ela
BAN stały

Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie

Dziewczyny, przeżyłam dzisiaj mały dysonans. W końcu przyszedł mój komplet erotyczny z Bonprixa. Założyłam go i okazało się, że mam nie najgorszy biust. Zawsze narzekałam na swoje piersi, że małe itp. Cały dowcip polega na tym, że w tym erotycznym staniku z samej, czarnej koronki mam większy biust niż w push-upie. Na dodatek ładniej się układa. Normalnie mission impossible. Mam wrażenie, że push upy deformują mi piersi. Już kiedyś zauważyłam, że gdy zdejmuję je wieczorem, to często mam na nich odbite gąbki. Najgorsze jest to, że jak noszę staniki o obwodzie 60-65, to w każdej sieciówce mam push upy w tym rozmiarze. Komplet bielizny erotycznej był na wyprzedaży. Nie ma już mojego rozmiaru. Zamówiłam dla urozmaicenia atmosfery w sypialni. Ale to najlepszy stanik i chyba zacznę go nosić na co dzień. Szukam czegoś podobnego - koronkowej bielizny erotycznej o małym obwodzie. Zero usztywnień, sam materiał z gumką pod miseczkami i z możliwością regulacji ramiączek. Nie mogę przestać zachwycać się moimi piersiami. Może nie są wielkie, ale wyglądają o niebo lepiej. Biustonosz mnie nie gniecie, jest mega wygodny. Mam dwie sukienki, w których mam trochę luzu w dekolcie po założeniu push upa. One na tym erotycznym staniku leżą idealnie. Myślę, że to magia gumki, która cudownie zbiera piersi i je unosi. One naprawdę są teraz normalne, a nie małe. Jak znacie namiar na jakąś bieliznę erotyczną o małym obwodzie, będę wdzięczna za podzielenie się. Obsessive ma wszystko dość duże i na dodatek są to rozmiary S/M i L/XL.
nora_ela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-05, 09:05   #2
arno22
Zadomowienie

Dot.: Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie

nostros.pl / intimissimi.com / cosabella.com - poz. 2 i 3 to rozmiarówka włoska więc zaniżona wobec polskiej więc łatwiej o mniejsze rozmiary
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-05, 11:05   #3
Wtycia
Raczkowanie

A możesz powiedzieć jak się nazywa ten zestaw, żebym mogła go obczaić? Mam większy obwód niż ty ale za to piersi też małe i chciałabym zobaczyć jak to wygląda bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego stanika.

Ja erotyczne rzeczy zamawiam na Aliexpress i mam stamtąd ładny stanik za 5 eur ale nie wyglądają w nim piersi jakoś cudownie :P Raczej normalnie... Rozejrzyj się na ali jest wszystko.
Stary 2018-05-05, 12:29   #4
GdyKochamy
Zadomowienie

Coś takiego?

https://www.zlotesklepy.pl/img/produ...x-czarny-1.jpg

https://img01-olxpl.akamaized.net/im...-sosnowiec.jpg
Stary 2018-05-05, 12:33   #5
Senija
Zadomowienie

Piękna koronkowa bielizna szyta na miarę jest dostępna na fanpejdżu Grubą Nicią Szyte. Mam od nich już pięć kompletów i jestem zachwycona.
Senija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-05, 13:49   #6
nora_ela
BAN stały

Cytat:
Napisane przez arno22 Pokaż wiadomość
nostros.pl / intimissimi.com / cosabella.com - poz. 2 i 3 to rozmiarówka włoska więc zaniżona wobec polskiej więc łatwiej o mniejsze rozmiary
Wybadam sklepy, Intimissimi znam, ale kupuję tam tylko pasy do pończoch i rajstopy, bo niestety najmniejsze koszulki i staniki stamtąd brzydko na mnie wiszą

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Wtycia Pokaż wiadomość
A możesz powiedzieć jak się nazywa ten zestaw, żebym mogła go obczaić? Mam większy obwód niż ty ale za to piersi też małe i chciałabym zobaczyć jak to wygląda bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego stanika.

Ja erotyczne rzeczy zamawiam na Aliexpress i mam stamtąd ładny stanik za 5 eur ale nie wyglądają w nim piersi jakoś cudownie :P Raczej normalnie... Rozejrzyj się na ali jest wszystko.
Wrócił i mój rozmiar oraz stała cena. Chyba sobie jednak dokupię jeszcze ze dwa takie staniki.
https://www.bonprix.pl/style/biuston...=34&return=ref

Co do Aliexpress, to nie lubię kupować na zagranicznych stronach. Wolałabym coś, co ma przedstawicielstwo w Polsce, nawet jak drożej wyjdzie

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Ten zestaw ze Złotych Sklepów też mam i jest spoko, też pochodzi z Bonprixa. Jest fajny, ale koronka z miseczki troszkę wisi. To fajny gadżet do sypialni, ale już do noszenia pod bluzką się nie nadaje Za to dół z pasem do pończoch to rewelka

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
Piękna koronkowa bielizna szyta na miarę jest dostępna na fanpejdżu Grubą Nicią Szyte. Mam od nich już pięć kompletów i jestem zachwycona.
Dziękuję, już weszłam na fanpage`a marki Całkiem fajne rzeczy tam mają, akurat widzę poduszki, ale też mi się przydadzą do nowego wystroju mieszkania po remoncie
Stary 2018-05-06, 15:56   #7
Senija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nora_ela Pokaż wiadomość

Dziękuję, już weszłam na fanpage`a marki Całkiem fajne rzeczy tam mają, akurat widzę poduszki, ale też mi się przydadzą do nowego wystroju mieszkania po remoncie
Poduszki?

Nie wiem czy mówimy o tym samym sklepie. Grubą Nicią Szyte Pracownia Krawiecka
https://www.facebook.com/grubaniciaszyte/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-06, 16:11   #8
nora_ela
BAN stały

Cytat:
Poduszki?

Nie wiem czy mówimy o tym samym sklepie. Grubą Nicią Szyte Pracownia Krawiecka
https://www.facebook.com/grubaniciaszyte/
Ja znalazłam zupełnie inną stronę bez fragmentu "pracownia krawiecka", którą lubiło 350 osób. Tam były same poduszki. A staniki są śliczne. Już napisałam do nich, bo zainteresował mnie czerwony komplet. Powiedz, czy oni szyją na każdy rozmiar? Jak się zmierzę, to dostanę to, czego potrzebuję?
Stary 2018-05-06, 17:00   #9
Senija
Zadomowienie

Tak, oni nie mają sztywnej rozmiarówki, po złożeniu zamówienia podsyłają instrukcje jak się zmierzyć i gdzie, potem wymiary odsyłasz a oni już szyją specjalnie na Twój rozmiar. Wg mnie to nie jest bielizna jak ktoś ma duży biust ale średni lub mały jak najbardziej. Dowiedziałam się o tej pracowni z tego filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=HIDIX4cEavQ&t=610s
Stary 2018-05-06, 17:43   #10
nora_ela
BAN stały

Cytat:
Tak, oni nie mają sztywnej rozmiarówki, po złożeniu zamówienia podsyłają instrukcje jak się zmierzyć i gdzie, potem wymiary odsyłasz a oni już szyją specjalnie na Twój rozmiar. Wg mnie to nie jest bielizna jak ktoś ma duży biust ale średni lub mały jak najbardziej. Dowiedziałam się o tej pracowni z tego filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=HIDIX4cEavQ&t=610s
Dzięki Właśnie podesłali instrukcję, jak się zmierzyć. Muszę jutro znaleźć centymetr krawiecki na mieście, zmierzyć się i wysłać, wraz z wpłatą. Skusiłam się na czerwony komplecik
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości