|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() !!! Przygarne Słonika !!!
Poszukuje Słonika Kenzo...W zamian moge zaoferowac Giorgio Armaniego, Code for woman, Le Feu Light, Cienie YSL, koncowka Euphori...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!! Przygarne Słonika !!!
Jakies 45ml z kartonikiem ktory wyglada jak noweczka
![]() ![]() ![]() moja wymianka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post73899 75 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
MAM SLONIA ALE KROTKO NA RAZIE MI SIE PODOBA ALE JEST JUZ NA NIEGO ZA CIEPLO wiec sie zastanawiam.....'musze sobie przypomniec code i czy warto wymienica na niego slonia
postaram sie szybko trafic do perfumerii dam znak ale ktos odddaje slonia chyba dorota-coco jak sie nie myle sprobuj... ja dam znak papa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie poluje na Slonika na te garace dni uwielbiam jak sie rozwija jest taki mrrrr......
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nowke 30ml be z3 psikow testowalam w cieply dzien tez mi sie podobal mimo ze nie wierzylam ze moze byc piekny slon ktorym sie tyle kobitek psika mam kilka innych i szkoda mi go na lato.... dasz mi czas na pomyslenie? le feu nie znam....moze jutro sprawdze w sephorze mam jedna sprawdzona perfunerie na allegro osobiscie odbieralam w wawie u nich perfumki slonia moge na pw podac namiar i sa oryginalne na 100procent |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak poczekam o ile go nie kupie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rozumiem ja kupilam 30 ml za 131zl chyba,wolalam mniej bo wiesz jak jest mzoe by jedank nie podeszly i wtedy bym zalowala.... acha pocyztam o le peu moze z opisu cos sie dowiem jak pachnnie dam znak'papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.