|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Krecone wlosy
Mam ciemne brazowe krecone wlosy ale nie chce ich nosic bo mam mniej wiecej tak za uszy i kiedy rozpuszczam robi mi sie tzw. szopa jak moge zrobic zeby mi sie krecily ale zebym nie miala takiej szopy cieniowalam ale to jeszcze gorzej ehh. prosze o pomoc jak najszybciej !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krecone wlosy
zainwestuj w szampon i odżywkę z jedwabiem... będą się mniej kręcić... albo po prostu jedwab kosmetyczny, lub prostownica...
w Twoim przypadku to trudne, ale zapuść... wiem, ze czasami jest tak, ze gdy je zapuszczamy, to się bardziej kręcą, ale nie zaszkodzi spróbować no i narazie w związanych, lub upiętych chodzić po kazdym umyciu wymodowewać sobie pianką taki fryz, jaki Ci się podoba... więcej pomysłów narazie nie mam... )
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za rady ale na pianke ukladam i nic .
ale na razie wlasnie zapuszczam i nosze kitka potem zobacze dziekuje ;] |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co...
ja i tak mam gorzej... wszystkie włosy normalne, falowane, tylko z pod spodu obok uszu mam okropnie kręcone! ani w rozpuszczonych nie mogę chodzić, bo mam szopę, ani nic nie da się z tym zrobić;/ ciągle tylko kucyk, lub francuz... no ale też zapuszczam, może jak urosną, to jak rozpuszczę nie będzie tego widać... |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po takim zabiegu zawiń w koczka (coś w podobie ślimaczka ...ale zrób koczka na czubku glowy) na noc.....z rana rozkręć będziesz miala loczki.... Ja tak robię i mam coś takiego jak na fotce... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

)