|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dziwny problem z komórką i kartą...
Mam bardzo dziwaczny problem z komórką i kartą.
![]() Od wczoraj nie mogę wysyłać sms-ów ze swojej komórki, po prostu się nie da (mam kasę na karcie). Telefon ogólnie jest sprawny, można dzwonić itd. Ponieważ moja mama ma dwie komórki, dwa numery,a nie sms-uje, to wziełam od mamy jedną komórkę, a swoją dałam jej. Po prostu się zamieniłyśmy na jakiś czas, bo myslałam, że to wina mojej komórki. I co jest najciekawsze-i komórkę i kartę mam dobrą, bo moja mama może wysyłać sms-y ze swojej karty w moim telefonie,a ja mogę wysyłac sms-y z mojej karty w jej telefonie, więc wygląda na to, że moja karta i moja komórka jakoś źle na siebie wpływają. ![]() Nie rozumiem tego, przełożyłam kartę szczęśliwa, że może jednak działa już wszystko i lipa, dalej to samo. Ale ogólnie zaczęły się problemy już przedwczoraj-nie dochodziły do mnie sms-y. Natomiast wczoraj doszły dwa z kilkugodzinnym opóźnieniem. Czy ktoś może wie co z tym zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Dziwny problem z komórką i kartą...
Obstawiam, że to coś z Twoim telefonem. Nie umiem tego wytłumaczyć, ale miałam coś podobnego i też szukałam ''winnego''. Nawet fachowo to się jakoś nazywa
![]() Na forum jest specjalista od telefonów, więc ten problem może powtórz w jego wątku, gdzie pomaga wybierać Wizażankom telefony. Nic więcej poradzić nie umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Ci, zaraz poszukam tego wątku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
znajomy mial podobne "przeboje" - dwa razy chodzil do serwisu, cos tam "poprawiali" przy karcie SIM, w koncu sie zdenerwowal, zrobil awanture, SIM juz nie "poprawiali" tylko wymienili i problemy zniknely jak reka odjal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do tego serwisu, to właśnie o to sie boję, że będą grzebać i grzebać tygodniami i w końcu i tak nic z tego nie wyjdzie,albo okaże się, że to jakaś błahostka i niepotrzebnie wywalę kasę za naprawę. ![]() Chyba, że kupię nową kartę, ale szkoda mi tego numeru. :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
idzie się z kartą do salonu mówi się że ma się problemy. Problemy na karcie sim można naprawić albo wydają coś na kształt duplikatu karty sim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
silva - to znaczy ze nie jest sprawna, bo ma wysylac sms z KAZDEJ komorki
to sie robi od reki i w dodatku bezplatnie - przynajmniej ten moj znajomy nic nie placil, na zasadzie niejako gwarancji - oni Ci sprzedali karte sim, ktora jest uszkodzona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej, u mnie w salonie ludzie tez niekiedy mają taki problem, ot tak z dnia na dzień tak się dzieje... coś tam jest ze stykami w kascie sim, dlatego najlepiej pójść do salonu żeby wymienili kartę sim na nową tzn duplikat.
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ahaaa, ok, to jutro przelecę do Orange i sobie z nimi pogadam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.