|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Szukam fanek "Seksu w wielkim miescie" chetnych do stworzenia fanowskiej strony!
Witam
Wiem ze istnieje juz wątek dotyczący tego serialu ale nie chcialam sie tam wpisywac bo nowy temat bedzie bardziej zauwazalny i poswiecony tylko mojej propozycji. Wiekszosc fanek tego serialu pewnie zauwazyla ze nie ma zadnej polskiej strony poswieconej temu serialowi, postanowilam zapełnic tą lukę ale sama nie dam rady dlatego szukam jednej lub dwóch osob zainteresowanych załozeniem i prowadzeniem takiego portalu. Najbardziej zalezałoby mi zeby takie osoby znały sie na html'u bo moja wiedza jest tylko podstawowa, ale z checia porozmawiam z kazdą (-ym?) chetną, html'a mozna sie nauczyc ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam fanek "Seksu w wielkim miescie" chetnych do stworzenia fanowskiej strony
Jesli nikogo nie znajdziesz a bardzo ci na tym zalezy to moze poprostu zaloz blog na ten temat? to jest prostsze rozwiazanie
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam fanek "Seksu w wielkim miescie" chetnych do stworzenia fanowskiej strony
Myslalam o tym, ale serial nie jest juz od dawna kręcony i głównie zależało mi na stworzeniu strony z duzą ilością materiałów, strona lepiej nadaje sie do takich celów. Ale jak nikogo nie znajde to pewnie bede to rozwazac jeszcze raz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.