|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja pierwsza wymianka zapraszam!!!
Witam jestem osobą nową na tym forum , jednak portal wizaż odwiedzam już od dawna i bardzo cenię.
Jestem osobą uczciwą , postaram sie dokładnie opisać oferowane przeze mnie produkty , jeśli ktoś będzie mieć jakiekolwiek pytania to chętnie odpowiem. A więc oto rzeczy , mi już niepotrzebne a wciąż nadające się do użycia i nieprzeterminowane, niektóre prawie nowe: 1) podkład rozświetlająco-antystresowy avon kolor ivory kupiony na początku tego roku zużycie 10-15% 2) podkład w kompakcie bourjois le nu vous va si bien kupiony na allegro zużycie 30% odcień do jasnej karnacji ivoire virtuose. 3)cień w musie bell kolor czarny z drobinkami zużycie ok 10% 4)szminka avon odcień cool peach zuzycie ok 20% 5)poczwórne cienie w kremie avon color trend butterfly frost zużycie 15% 6)cień do powiek inglot sprint superstar odcień 88*- bardzo intensywna zieleń zużycie 10% 7)cień do powiek privi odcień 110 -śliczny szaro-niebieski zużycie 30% niestety bez aplikatorka. 8) perfumy w roletce avon incandessence 9ml-kilka razy porolowane na skórze 9) woda perfumowana avon perceive 50ml zużycie 55% 10) podkład dream matte mousse odcień cameo zużycie ok 40-50% 11) puder rozświetlający w pędzlu essence praktycznie nowy Ja natomiast byłabym zainteresowana następującymi rzeczami, dodam iż z chęcią zamienię kilka kosmetyków na jeden z trochę wyższej półki. * potrzebuję podkładu do cery jaśniejszej ale nie trupio bladej , mieszanej ze skłonnością do przesuszenia. Chętnie przyjmę matujący, rozświetlający, kryjący, długotrwały(oczywiście nie wszystkie te cechy naraz:P). Np revlon colorstay softflex , coś z bourjois, l'oreala. Także wszelkie kosmetyki mineralne do makijażu. *woda perfumowana extraordinary z avonu *kremy apteczne do cery suchej *jakiś fajny puder brązujący najchętniej bourjois czekoladka *dobry puder prasowany lub podkład w kompakcie *woda perfumowana federico mahora nr 80 Piszcie co was interesuje u mnie i co macie do zaoferowania , nad każdą propozycją się zastanowię pozdrawiam marzenian20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka zapraszam!!!
cos u mnie za podkład rozświetlająco-antystresowy avon kolor ivory kupiony na początku tego roku zużycie 10-15%
2) podkład w kompakcie bourjois le nu vous va si bien kupiony na allegro zużycie 30% odcień do jasnej karnacji ivoire virtuose. 3)cień w musie bell kolor czarny z drobinkami zużycie ok 10% podkład w kompakcie bourjois le nu vous va si bien kupiony na allegro zużycie 30% odcień do jasnej karnacji ivoire virtuose. Ja moge Ci zaoferowac nowiutki revlon colorstay odcien buff ( jest on drugi co do jasnosci) dla skory mieszanej , pozatym moze cos jeszcze u mnie wybierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana revlonem , fajne są też kuleczki rozświetlające , ale moim zdaniem te dwa produkty są warte więcej od trzech które interesują Ciebie , więc może coś jeszcze dorzucę aby było uczciwie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za 1) podkład rozświetlająco-antystresowy avon kolor ivory kupiony na początku tego roku zużycie 10-15% ?
Zobacz też w ciuszkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
perfumy w roletce avon incandessence 9ml-kilka razy porolowane na skórze woda perfumowana avon perceive 50ml zużycie 55% cień czarny w musie Bell? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za 11) puder rozświetlający w pędzlu essence praktycznie nowy?
poza watkiem mam puder lekko koloryzujacy Vipera (mam z wymianki ale dla mnie nie ten kolor)
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Do Kacziny:
interesuje mnie max factor soft beige ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witam
Znajdziesz cos za 3)cień w musie bell kolor czarny z drobinkami zużycie ok 10% 4)szminka avon odcień cool peach zuzycie ok 20% 6)cień do powiek inglot sprint superstar odcień 88*- bardzo intensywna zieleń zużycie 10% 8) perfumy w roletce avon incandessence 9ml-kilka razy porolowane na skórze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
cos u mnie za jogurty do ciała AVON:
-Malinowy -Jeżyna i Wanilia oba 200ml. Delikatnie maźnięte 5.Avon Solutions Nawilżająco-rozświetlający krem pod oczy ok.10/15ml 6.Chłodząca mgielka do ciała Avon 'Be...Spontainous'. 60/100ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1) podkład rozświetlająco-antystresowy avon kolor ivory kupiony na początku tego roku zużycie 10-15%
2) podkład w kompakcie bourjois le nu vous va si bien kupiony na allegro zużycie 30% odcień do jasnej karnacji ivoire virtuose. 3)cień w musie bell kolor czarny z drobinkami zużycie ok 10% 5)poczwórne cienie w kremie avon color trend butterfly frost zużycie 15% 8) perfumy w roletce avon incandessence 9ml-kilka razy porolowane na skórze 9) woda perfumowana avon perceive 50ml zużycie 55% 10) podkład dream matte mousse odcień cameo zużycie ok 40-50% 11) puder rozświetlający w pędzlu essence praktycznie nowy odp u mnie ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez marzenian20 Czas edycji: 2008-04-25 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie ? interesuje mnie kilka twoich kosmetyków
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jakimi kosmetykami u mnie jesteś zainteresowana?
Mnie sie u Ciebie podobają: 1.Avon Solutions Body, Instant Tone Body Tightening Spray (Ujędrniający tonik do ciała) NOWY 2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY 3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) NOWY Avon Solutions, Hydra - Radiance, Vitamin Boost Revitalizing Mask (Nawilżająco - rozświeltająca maska z witaminami) nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ale rzeczy które podobaja sie tobie oddam tylko za cos z mojej wish a u ciebie zainteresowało mnie poz. nr 1 i 11 ale nie na tyle żeby oddac wybrane przez ciebie rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.