|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Loki/fale na specjalną okzaję
Od dawna szukałam stronki na, której mogła bym się dowiedzieć więcej na temat, fryzur urody itp. Mimo mojego młodego wieku mam nadzieję, że ta strona to będzie strzał w dziesiątkę.
Za ok. miesiąc czeka mnie super bal na zakończenie postawówki. Może to się wydać, ale ja podchodzę do tego poważnie. Jednak od kilku miesięcy zadaje sobie pytanie o fryzurę. Na początku myślałam o tym by włosy "podnieść" w górę i pospinać wsuwkami. Jednak zrezygnowałam. Myślę o lokach. Słyszałam o tym, że do robienia loków świetnie nadają się papiloty. No to wiem, ale pozostaje pytanie stare papierowe czy może z gąbki? A może wałki, ale czy plastkowe czy gąbka? Wałki/papiloty mają być bardziej długie i wąskie, czy krótkie i szerokie. Dla długiego efektu wypłukać w piwie (widzałam zdjęcia i komentarze, i chyba się skuszę). A, no i może jeszcze opisze moje włosy. Mam lekko, falowane włosy kilka cm przed łopatkami. Są bardzo grube i gęste. Licze na wasze porady |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Loki/fale na specjalną okzaję
Chyba jednak nie dostanę odpowiedzi, trudno
Jednak gdyby ktoś mógł mi pomóc proszę, błagam pomóżcie!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Loki/fale na specjalną okzaję
Mam, mam, mam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

Jednak gdyby ktoś mógł mi pomóc proszę, błagam pomóżcie!