|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyciemniacz do włosów?!
Cześć,
chciałabym zmienić kolor swoich włosów - jestem blondynką, z tym, że kolor moich włosów jest dość dziwny - nie są jednolite, trochę ciemnych, trochę jasnych. Nie interesuje mnie farbowanie - lubię swój kolor. Myślę o jakiejś szmponetce, a najbardziej by mi odpowiadał PRZYCIEMNIACZ - coś o tym czytałam. Coś co delikatnie przyciemni mój kolor i tym samym zniweluje różnicę w kolorze. Dziewczyny możecie mi coś polecić? Napisać więcej na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyciemniacz do włosów?!
myśle ze wiele nie jestesmy w stanie ci doradzic chociaz moze jednak
![]() Napisz cos wiecej moze ci jakos doradze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wszystko już zostało napisane
![]() Nie chce zmieniać swojego koloru na stałe - chce przyciemnić włosy i mieć pewność, że po np. 20 myciach kolor z moich włosów zejdzie i powrócę do naturalnego. Dziewczyny możecie polecić mi jakieś marki przyciemniaczów/szamponetek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj włąsnie położyłam na bardzo jasne wręcz białe włosy szamponetkę joanna aromatyczne capucino, narazie na pasemko na próbę - chcę zobaczyć czy się włąsnie całkowicie spłucze. Kolor w sztucznym świetle to jaśniutki brązik a nawet blond. zobaczę jutro w świetle dziennym to wstawię fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz, żeby kolor Ci zszedł to użyj najlepiej szamponu koloryzującego. Polecam Joanne Multi Color, przyjemna szamponetka i spłukuje się całkowicie.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jesli nie chcesz farbowac wlosow i miec pewnosc, ze kolor zejdzie to mozesz rowniez sprobowac specyfiku, ktory nazywa sie glaze, czasem producenci nazywaja to glossem ale ponoc jednak jest roznica i glaze wogole nie penetruje wlosa. John Frieda ma w swojej ofercie taki specyfik, nie wiem czy dostaniesz w Polsce w drogerii, ale na allegro juz pewnie tak. Mozesz tez uzywac odzywek do wlosow brazowych, zeby przyciemnic i zrownac odcien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.