|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prosze o dobra radę :) jakie dodatki do takiej sukni
Witam kochane wizażystki i bardzo proszę o pomoc. zdecydowałam się na taka sukienkę i mam dylemat jakie dodatki do tej sukni pasują.
ramiączka zawiązane na szyi i jakiś skromny naszyjnik. we włosach żywy kwiatuszek i bez welonu. Włoski będę miała proste lekko upięte. bukiet ślubny i makijaż na szczęście już wybrałam. i wklejam fotkę. ![]() nie wiem także jakie buty wybrać ![]() doradźcie coś proszę ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prosze o dobra radę :) jakie dodatki do takiej sukni
skoro wybrałaś sukienkę, to przymiarka powinna byc razem z bucikami, aby bylo wiadomo - jaką długośc zrobić - obcasik zawsze mile widziany, niekoniecznie wysoki - chodzenie na nim - to kwiestia nauki
![]() biżuteria - srebro i cyrkonie - to uniwersalny i elegancki dodatek ![]() ja zaproponuję błyszczącą bransoletkę i dłuższe kolczyki (równiez błyszczące) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o dobra radę :) jakie dodatki do takiej sukni
Bardzo mi się podoba wklejona przez Ciebie fryzurka i jeśli nie chcesz mieć welonu, to byłay jak najbardziej odpowiednia. Ten sztuczny kwiatek można zastąpić żywym i będzie slicznie.
Kolczyki proponowałabym wkręcane, może jakaś mała perełka, jeśli wolisz wiszące, to takie niezbyt długie, najwyżej 2 cm. Wklejam kilka zdjęć butów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.