|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zwracaja Uwagę ...
WITAJCIE JA MAM TAKIE PYTANKO EHEH TROCHE DZIWNE słyszłąm z e Niemcy zwracaja uwage na Polki no nie dziwiło by mnie to ale czy ubiór jest inny i jak to wyglada na miescie ogladaja sie za nie "niemkami "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwracaja Uwagę ...
przeciez nie mamy na twarzy napisane skad jestesmy to dlaczego ktos by mial sie za nami ogladac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pewnie kolejny "mit", bo Polki uznawane sa za atrakcyjne, a Niemka kojarzy sie z zaniedbana, puszysta kobieta ![]() ![]() Ale wiecie po czym ja poznaje Polki?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
no cóz ehhe włosy swoje robia ciekawe jak Niemcy na to reaguja tacy rasowi nicmcy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Hiszpanie ,to nietrudno wyróżnić się z tłumu hiszpanek,nawet jak się ufarbują ,czy zrobią paesmka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jola, chyba masz racje, bo z tego obserwuje u siebie, to fryzjerki tutaj sa koszmarne. Sama robię balejaż w Polsce, sąsiadki zawsze mnie oglądają po kazdym moim powrocie z kraju
![]() No a z tym podobaniem się, to Niemiec jak każdy facet obejrzy się za ładna kobietą, niezależnie od tego z jakiego ona kraju pochodzi, nie zauważyłam, żeby Polki miały tutaj jakieś szczególne powodzenie. W koncu tak jak napisała desti, to nikt nie ma na czole napisane skąd pochodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a tak przy okazji bez wzgledu na narodowosc kazdy facet ogladnie sie za zadbana i fajnie ubrana dziewczyna
![]() ![]() w Szwecji np. mozna byc pewnym, ze sie duze zainteresowanie wzbudzi chodzac w na wysokich szpilkach... bo szwedki sa wygodne i w zyciu nie przyszloby im do glowy to zeby caly dzien sie meczyc w butach na obcasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no tak macie racjei dziewczyny eheh co ztego ze zrobie sobie włoski hehe jak tak bed emieszkac z ludzimi w wieku 50-60 lat superrr normalnie jak sobie pomysle z e bed emiec takoch sasiadów i zabraknie mi plotek babskich to wyjde z siebie ehhehe no ale ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
wiesz "jola" to nie jest wszystko takie proste naprawde nie to wszystko przerasta tym bardziej ze jestem jedynaczka musz e liczyc sama na siebie nikt mnie nie odwiedzia przyjazn jest wazna w takich sytuacjiach naprawde
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Jak tak czytam i z wlasnego doswiadczenia wiem pare rzeczy, to wniosek nasuwa mi sie tylko jeden: Polska jest uznawana przez kraje zachodnie, za kraj zacofany lub wogole obcokrajowcy nie wiedza, gdzie ta Nasza Ojczyzna jest, a tak na prawde mamy duzo produktow lepszych niz oni lub lepiej zaopatrzone sklepy(wiekszy wybor), a uslugi np. takie jak fryzjer przewyzszaja o glowe!!!-niestety, a moje wlosy cos o tym wiedza ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Covera ... nie martw sie na zapas na pewno nie bedzie tak zle
![]() ![]() Ja tez jestem jedynaczka i jakos sobie poradzilam ![]() Moje sasiadki tez nie nadaja sie na ploty jedna ma 70 lat, druga dopiero sie wprowadza, tez sporo starsza jak ja... a tak przy okazji... internet naprawde pomaga w znalezieniu kogos z kim mozna poplotkowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie to naprawde pomaga co piszecie ,wiem z e ja troche przesadzam ,ale poprostu sie boje tak to juz jest .Dziewczyny jezeli mozecie popytac sie o tej miescinie Bad Orb cos ciekawego co tam mozna a co nie i jak tam jest jak siezyje to by mi troche ulzyło wiecie te dni roztania z Polska sa coraz blizej i mnie to poprostu przerasta wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uppsss ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
O jenyy Niemki są straszne. Puszste, zero stylu,totalnie. Nie zwracają uwagi na to w co się ubierają , masakra ;d
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.