|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje orzeźwienia :)
Witam Drogie Wizażanki
![]() Chciałabym się jakoś zmienić, wyglądać weselej i tak...świeżo ;P Dlatego prosze Was o rady. Najpierw jednak odpowiem na podstawowe pytania : 1. Jak się opalasz ? Hmh...no własnie prawie się nie opalam, a jak już to na kolor czerwony, który z czasem przechodzi w taki leciutki odcień brązu. Jednak przeważnie jestem blada, a do tego na twarzy mam czerwone przebarwienia po trądziku ( który zreszą wciąż mam ;( ) 2. Kolor oczu - Zielone 3. Piegi - Brak 4. Cera - Jasna, z trądzikiem i wieloma przebarwieniami - szczególnie na prawym policzku. Próbuje to zatuszować fluidem i korektorem, ale to ch*** dalej widać ![]() 5. Naturalny kolor włosów - Ciemny blond 6. Kolor ust - Chyba jasny różowy ![]() 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze ? Dobrze czuję się z wyraźnych, żywych kolorach. Nie przepadam za pastelami. Oto moje największe problemy : -Moje włosy okropnieee szybko się przetłuszczają, już po kilku godzinach od umycia wydają mi się takie nieświeże...A do tego są strasznie klapnięte ![]() - Makijaż. Nie umiem dobrać sobie odpowiednich kosmetyków i kolorów. Nie wiem jak mam się malować. Głownie chodzi mi o cere, oraz oczy. Cera jest taka szara i smutna a do tego trądzik i przebarwienia ;( Oczy natomiast wydają mi się takie...nie wiem jak to ując. Ale prawie nie widać mi powiek xD Mam wrażenie że mam obniżone kości nad okiem ;P Wiec może macie jakieś pomysły aby temu zaradzić ? ![]() -No i oczywiście figura, ale tym już was nie będę zanudzać bo znalazłam dietę Nowojorską i od poniedziałku zaczynam ![]() Mam nadzieję, że nie zasnęłyście przeze mnie i coś mi doradzicie ![]() ![]()
"Nikt nie zrozumie kobiety... ona sama siebie też nie." "Cały świat i wszystko na nim jest piękne, ale najpiękniejsza jest kochająca kobieta." "Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, jego poezja - to kobieta."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuje orzeźwienia :)
bardzo ładna buzia,swietny kolor oczu polecam depilacje brwi,na cere dermacol a na to lżejszy podkład tez mam ten problem z przebarwieniami smaruje dermacolem i revlonem na to Tobie polecam cos lżejszego np rimmel recover ,na policzki róż w chłodnym rózu cieie do zielonych oczu mysle że fiolety, brazy zreszta prawda jest taka ze trzeba poeksperymentowac z kolorami an pewno mocno bym podkresliła oczy i policzki usta sa ładne wystarczy im błyszczyk na temat włosów rzadko sie wypowiadam bo sie nie znam
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Olivio7 bardzo bardzo dziekuje za rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziewczyny macie jeszcze jakieś pomysły ? moze cos odnosnie fryzury, oprawek do oklularow, cokolwiek xD
"Nikt nie zrozumie kobiety... ona sama siebie też nie." "Cały świat i wszystko na nim jest piękne, ale najpiękniejsza jest kochająca kobieta." "Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, jego poezja - to kobieta."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmm masz ładne oczy, może byś wypróbowała soczewki? Regulacja brwi i delikatne ich podkreślenie kredką o niezbyt ciemnym odcieniu ożywi troszkę twarz. Jakiś jasny puder, podkład podkreśli trądzik i wszelkie niedoskonałości, aczkolwiek zatuszuje zaczerwienienia. Na policzki może brzoskwiniowy róż. Co do włosów- radziłabym prostą grzywkę , wycieniowaną, w stylu Kate Moss, zaraz Ci pokażę o co mi chodzi- http://www.ukaraj.pl/images/photos/1...c025310404.jpg . Co do koloru włosów- mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Aha i jakbyś dorwała też coś fajnego na objętość włosków, też by był fajny efekt. Osobiście używam i polecam JustSalon Modeleur Spray Fort , produkt profesionalny. Delikatne wycieniowanie calosci tez nie zaszkodzi oraz podcięcie końcówek jeśli są zniszczone, ale z tego co widze, to masz ładne, zdrowe i niezniszczone wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, jak dla mnie jest całkiem ok ale to kilka rad które tak mi przyszły do głowy po pierwszym rzucie oka na zdjęcia.
BRWI! koniecznie wybierz sie do kosmetyczki i niech ci je wyreguluje, bo przy tak grubych nie ma co kombinować w domu. To niewielki koszt. Następnie zakup sobie paletkę Sephory, albo tańszą Essence (równie dobrą a za cenę 10zł) i maluj ciemniej brwi. Obydwa specyfiki są tak naturalne że nawet nie zauważysz że masz na nich cokolwiek, a brwi staną się wyraziste i cała twarz nabierze blasku. Zupełnie cię to odmieni. Teraz twoje brwi są ale jakby ich nie było. Bardzo pięknie wyglądasz z upiętymi włosami i nie widać wcale blizn po trądziku (choć może zdjęcia to maskują) więc nie bój się ich tak spinać. Co do oklapniętych włosów: przeczytaj wątek o szamponach i odżywkach bez silikonów w składzie i to powinno poskutkować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
i przepraszam za nastepnego posta, ale jeszcze raz chcialam was prosic o jakies propozycje co do fryzury, bo moze ktos wpadnie na cos innego niz Basiulek
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się do apelu dotyczącego brwi, Twoja twarz<bardzo ladna i naturalna zresztą;p>stanie się bardziej wyrazista, niby nic, a zobaczysz sama efekt bedzie piorunujacy!;-) Co do wloskow...co bys powiedziala na jakies delikatne jasniejsze pasemka? Fryzurka nabralaby lekkosci, a mysle ze pieknie wspolgralaby z Twoimi wielkimi, zielonymi oczkami;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.