|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Moja suknia- jedyna
Wybrałam i zamówiłam moją suknię. Nie decydowałam jeszcze jak mają wyglądać dodatki- welon, biżuteria, buty, bukiet. Jakoś nie mam wyczucia w tej sprawie, może pod wpływem Waszych inspiracji. Jestem szczupłą, wysoką brunetką.
![]() Po przejrzeniu wielu zdjęć myślałam o takiej fryzurce. Chyba zdecyduję sie na upięte nisko włosy. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-19 o 16:47 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja suknia- jedyna
Cytat:
Hey, bardzo spodobała mi się suknia, którą zamówilaś, i w związku z tym mam pytanko, jak kształtuje się jej cena? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
Żeby kogoś zdobyć zrobimy wszystko, a gdy już go zdobędziemy nie robimy nic... ![]() Jesteśmy razem http://www.suwaczek.pl/cache/f7cb21a0aa.png ![]() Jesteśmy małżeństwem http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...800830.png</a> ![]() 2 cs |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Suknia w salonie kosztuje 2080 zł. Cena bardzo fajna a suknia (jak dla mnie) super.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Poszperałam. Bardzo podobają mi się perły, zastanawiam się czy jednak nie będzie wrażenia przeładowania.
![]() Kochane Wizażanki bardzo proszę o rady?? Edytowane przez asda00 Czas edycji: 2008-03-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przypominam się. Bardzo proszę o rady. Muszę zacząć podejmować decyzje co do mojego wyglądu. Narazie mam tylko sukienkę. Bukiet - być może goździki z dodatkiem storczyka. Fryzura- kok, ponieważ moje włosy słabo się poddają układaniu. Liczę na Waszą pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o kwiat to ja bym proponowała samego storczyka, bez żadnych ozdób czy dodatkowych kwiatów, a biżu bardzo skromną bo sukienka sama w sobie jest dość strojna
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
asda00 uważam, że biżuteria powinna być odpowiednio dobrana do Panny Młodej, jej charakteru jak również urody i oczywiście sukienki... Ja osobiście bedę zamawiać biżuterię u osóbki, która robi ją na indywidualne zamówienie jej projekty mnie oczarowały...
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-05-08 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.