|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciemnofioletowy cień
Poradzicie mi? Szukam cienia bardzo ciemny fiolet. Ale nie wpadający w bordo tylko typowy fiolet. Widziałam w palecie inglota taki cień. Nie znam się na tej firmie i oni mają rożne serie. Jeden był z serii AMC z lekkimi drobinkami a drui taki duży okrągły,nie wiem jak się nazywa. Nie wiem który lepiej kupic, które są lepsze? A może wcale nie warto? Wiadomo...ciemne cienie są wymagające.
Najchetniej taki cień wyszukałabym z isadory (ale coś w podobioe widziałam tylko w paletach więc szkoda prądu) . Chyba,ze ktoś wie cos na temat pojedynczych to chętnie ![]() Pewnie artdeco ma, ale jakoś mnie nie przekonują te malusie cienie no i nigdy nie miałam artdeco. No nie wiem co tam jeszcze...pewnie mac ma, ale nie mam gdzie kupic ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ciemnofioletowy cień
Ja ci polecam cień vipery joy 617. Kosztuje bardzo tanio bo 5zł a jest naprawde bardzo dobrej jakości. Kupisz go w sklepie internetowym vipery
/link usunięty przez moderatora/ Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-04-30 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja bym radzila kupic z firmy Bell lub Miss Spoty.Mozesz sobie wejsc na ich ofijalna stronke i rozejrzec sie za kolorem ktorego potrzebujesz ;-).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Też szukałam takiego cienia i ostatnio znalazłam w Rimmel. Bardzo ładny kolorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka KWC
|
A może coś z sypkich? Inglot sypki ma taki ciemny fiolet. Ja mam też ładny fiolet z sypańców Gosh, ale ten nie jest aż taki ciemny. L'oreal też kiedys miał taki ładny fioletowy pojedynczy, ale nie wiem, czy ten odcień wciąż jest w palecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A czy masz jakieś dodatkowe wymagania, typu żeby cień był (lub nie) perłowy/satynowy/bezdrobinkowy etc.? Bo bardzo ładny, nasycony ciemny fiolet ma Bell w musie, tylko to jest typowo iskrzący, drobinkowy efekt. I nie wiem, czy taki by Ci odpowiadał. W wątku o Bell Yen wklejała makijaż nim zrobiony.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Bi-Kor, Poczwórne cienie do powiek, nr 01 * Collistar, Duo Ombretto wet&dry, nr 5 Viola-Indaco * Chanel, Irreelle Ombre Duo, nr 20 Orient Express Jeśli nie chciałabyś paletki, to wiem, że Collistar ma identyczny odcień pojedynczy, a Chanel bardzo zbliżony (nr 41 Amethyst) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja jak najbardziej polecam Inglota
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mysle,ze bedziesz zadowolona z inglota
![]() ![]() Mialam rowniez pojdeynczy fiolet z L'oreala-bardzo ciemny w opakowaniu,jakby z dodatkiem grafitu, ktory jednak na oku nie byl dodatkiem,a niemal kolorem bazowym... trwalosc cienia niestety rowniez byla przecietna... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo polecam fioletowy cień Inglota AMC
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.