|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam symatycznych wsppółlokatorek do mieszkania w Krakowie-pilne!!!
szukam symatycznych współlokatorek do mieszkania w Krakowie.
kocham Kraków i chcialabym tu zostać. wlasnie kończę studia mgr, zaczelam pracę i..i wspolokatorzy zdecydowali się na wyjazd za granicę więc zostaje sama. wyprowadzają się końcem maja wiec od czerwca chcialabym juz nie byc sama ![]() ![]() dlaczego wspolokatorki? bo wolny pokoj, jest 2 osobowy-duzy, z balkonem-mnostwo miejsca na wiosenne kwiatuchy ![]() ![]() z parką chyba byloby mi niezręcznie mieszkać, chociaz zalezy jaka parka, moge sie dostosowac w miarę możliwości. z 2 facetami chyba nie dam rady ![]() zapraszam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam symatycznych wsppółlokatorek do mieszkania w Krakowie-pilne!!!
Hej
![]() ja byłabym zainteresowana ale dopiero od października (jak zdam maturę ![]() też uwielbiam kraków i chciałabym tam studiować ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
odezwałam się na gg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też chętnie, ale po maturze ...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.