|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ostry sms na zerwanie ?
Muszę zerwać z facetem. W skrocie zachował się jak ostatni.....chodziło mu tylko o to, żeby zaciągnąć mnie do łóżka, ma na boku inne "koleżanki", ja czuję się jak śmieć, mieliśmy się spotkać pogadać, a ten jakieś buziaczki w opisach na gg do innych :/ Wiele przez niego przeplakalam...
Po tym wszystkim jak mnie oszukiwał nie chcę nawet na niego spojrzeć, myślę że zasłużył sobie na takie zerwanie. Chcę go potraktowac tak jak on mnie rpzez ten zmarnowany rok bycia "weekendową dziewczyną" Pomożecie mi wymyśleć jakiś ostry sms, po ktorym skręci go ze złości??
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostry sms na zerwanie ?
A po co ci to?? Bedzie zadowolony, ze zranił ci serce.. Jak zobaczy twoja obojetnosc na to, jaki jest i co robi, zaboli go to o wiele bardziej niz jakies ostre smski.... Wez sie za siebie, mysl o sobie, a nie o nim... Predzej czy pozniej los i tak sie na nim odegra... Trzymaj sie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lepiej zachowac sie doroslej i dojrzalej niz on i powiedziec mu to w twarz? :-D satysfakcja gwarantowana :-D
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli tak postąpił to nie zniżaj się do jego poziomu, ale odejdź z klasą i spotkaj się z nim, żeby mu zimno w twarz powiedzieć, że na Ciebie nie zasługuje i odchodzisz. I kropka. Podziała lepiej niż najgorszy sms i tą lekcję zapamięta na dłużej.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Przez sms?
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, lepiej prosto w twarz, lub obojetnosc. Nie znizaj sie do jego poziomu, bo pokona Cie doswiadczeniem. 3maj sie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przejrzyjcie wątek Monishii... Ja uważam, że lepiej zerwać z nim przez smsa, niż ryzykować, że ona "zmięknie", kiedy się z nim zobaczy.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście- wiem, że to najgorsza forma, ale ja nie mam siły nawet na niego patrzeć...tak mocno mnie zranił...ukrywał przed wszyskimi...jak wykorzsytał...ja po prostu nie mam siły, żeby się z nim spotkac i mu to powiedzieć, nawet na to sobie nie zasłużył..
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
to proste - przestan sie do niego odzywac....
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
to moze po prostu przestan sie w ogole odzywac? zerwij kontakt?
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Na smsa tez sobie nie zasłuzyl z tego co piszesz.. Wogole na jakakolwiek pamiec nie zasłuzył... Zapomnij o nim i juz.. choc boli dzis.. ale pomysl jakie masz szczescie, ze dowiadujesz sie tego po roku bycia ze soba, a nie po kilkunastu...
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Jeśli nie chcesz powiedzieć mu to w twarz,to zerwij przez tego smsa(choć nie jestem za taką formą zerwania).Napisz mu suche ; to koniec.Zegnaj.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, jeśli ja bym się już zdecydowała zerwać z kims w ten chamski sposób, to napisałabym mu dwa smsy. Przyjmijmy, ze koleś ma na imie Marek.
1. "Pawełku, skarbie mój, ja Ciebie też kocham i tęsknię do jutra "2. "Wybacz Marek, pomyłka. Skoro i tak się dowiedziałeś, to informuję oficjalnie, że zrywamy. nara." Może nie dosłownie, ale coż w tym stylu.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Dziecinnie proste, co?? ale tak oklepane, ze szok....
|
|
#15 |
|
zielony stworek
|
Mnie by było szkoda tych kilku grosy na tego smsa do kogoś takiego
![]() Szkoda się poniżać!Najlpeij go ignorować,to go z czasem zaboli
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ja radze - szkoda czasu na rozmowy z nim, polecam urwac kontakt. Takie zlanie sikiem prostym laserowym tez bardzo boli. (bardziej niz awanturki) |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------------------------------------------------------------------- Zgodzę się, że olewka to bardzo dobry sposób, żeby kogoś porządnie wkurzyć. A jak sam przyjdzie do Ciebie, to mu wytknij krótko i zwięźle co sądzisz o jego zachowaniu i po prostu z nim zerwij. Tylko musisz być twarda i stanowcza, zero litości! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie lubie takich niezalatwionych spraw.. on nawet tego "olewania" moze nie zauwazyc, a ciagnac bedzie sie to znacznie dluzej. I Ty sobie nie ulzysz i bedzie Ci tylko gorzej, ze on Cie oleje bardziej niz Ty jego...
Natomiast jakakolwiek zemsta, klamstwo w tym smsie, bedzie Cie pewnie potem bolec przez dlugi czas. Zaczna sie wyrzuty sumienia itd itp. Takiej "przyjemnosci" tez sobie nie funduj. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
To, ze chcesz "ostry" sms, i to ze chcesz "aby sie zdenerwowal"... swiadczy o ... tym, ze ... Ty chcesz jakies reakcji, jestes nadal zaangazowana.
A skoro chcesz sie rozstac, to powinno byc to ostateczne, kazdy w swoja strone itd. im mniej zlosliwosci tym lepiej. Chlodna informacja. Jak naprawde czujesz sie az tak zraniona, ze nie chcesz go ogladac, to ... nie ogladaj i nie kontaktuj sie. Az Ci przejdzie i wtedy sucho poinformujesz o decyzji. A jesli on sam sie nigdy nie odezwie, to .... mozna i tak to urwac. O ile to faktycznie nie byl powazny zwiazek. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Monika ja Ci kochana kolejny raz powiem żebyś sobie darowała ceregiele - zrób to szybko, zwięźle i bez tłumaczeń. Nie baw się w żadne dzieciniady bo to bardziej w Ciebie uderzy a po nim spłynie...
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dobrze ci radzą... nie pisz żadnego smsa!!!! Nie odbieraj od niego telefonów, smsów, najlepiej zmień numer...po prostu zniknij... teraz będzie bolało, ale uwierz mi, że za jakiś czas będziesz z siebie zadowolona, że tak postąpiłaś...jeśli on Ciebie nie szanuje to nie jest Ciebie wart!!!Trzymaj się cieplutko..pozdrawiam
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwolę sobie zacytować Renę, bo fajnie to ujęła : Cytat:
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Ja kiedyś też tak zerwałam. Smsem i to dość ostrym. Niby to mniej dla wysyłającego dotkliwe, ale i tak kosztowało mnie sporo nerwów. Wtedy też ratowałam sie Benosenem żeby w ogóle móc zasnąć.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
yyyy...ale to chyba troche przedawnione
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Nie aż tak bardzo. A poza tym, mam zaczynać drugi taki sam topic gdy chcę się wypowiedzieć?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.