|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy tak bedzie ok?
Hej Dziewczyny! Mam sukienke w kolorze takich wlasnie kolczykow, kolor moze nie odpowiada do konca temu ze zdjecia jest morski..powiedzcie prosze czy takie buty jak widac na zdjeciu beda pasowaly chodzi mi o kolor??a moze jakies inne?nie wiem juz sama pomozcie!! z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy tak bedzie ok?
wg mnie to w ogóle nie będzie pasoawć. Kolczyki takie plastikowe i badziewne, a buty elegeanckie. Poszukaj małych sztyftów z cyrkonią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do takiej błękitnej sukienki na pewno nie włożyłabym czarnych butów. Będą się strasznie odcinać na tle tego koloru. Poszukaj jasnych - np. musztardowych szpilek ![]() Będzie wyglądać świeżo i modnie - małą musztardową torebkę znajdziesz bez problemu. Ew połącz błękit z granatem - jak chcesz ciemniej, ale nie z czernią. Ale to jest moje zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym do takiej sukienki założyła szare/grafitowe buty, raczej nie czarne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
autorce nie chodzilo o polaczenie kolczykow i butow
![]() co do polaczenia to mam pytanie:buty na zdjeciu sa czarne czy grafitowe?bo moim zdaniem czarne jak najbardziej pasuja.nie wiem jak ty ale ja wole 1 intensywny kolor a reszte bardziej stonowana wiec jak dla mnie polaczenie koloru sukienki i musztardowych szpilek jak proponowala candace1 jest poprostu koszmarne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.