|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Towarzyszka wyciskania 7-mych potów na siłowni-pilnie poszukiwana!!!:)
Kobitki mam BIG-prośbe-otóż szukam osoby(z okolic Katowic,Chorzowa,...) z którą mogłabym chodzić razem na siłownie,bo sama jakoś się do tego nie moge zabrać,a wiadomo w "grupie"rażniej.Nie mam jeszcze żadnej konkretnej s.na myśli(ale jest w Katowicach taka tylko dla kobiet,jednak nic o niej nie wiem).Moze jest ktoś chętny???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Towarzyszka wyciskania 7-mych potów na siłowni-pilnie poszukiwana!!!:)
Hej
![]() ![]() poczytaj, pooglądaj i powiedz co myślisz ![]() Siłownia w dawnym Juniorze - cennik: http://proactiv.pora.pl/pages/rid_51.../ProActiv.html i link do strony, na które cennika nie wypatrzyłam: http://www.proactivkatowice.pl/ Presto - strona z cennikiem http://www.presto.katowice.pl/ Gymnasion w Uni-Centrum http://www.gymnasion.pl/ Ceny: roczna opłata wstępna 100 zł , miesięczna karta platynowa (wstęp od 7 do 22, bez ograniczeń) 149 zł, miesięczna karta srebrna (wstęp od 7 do 16, bez ograniczeń) 79 zł Puls Wojewódzka 50 Cennik Jednorazowe wejście sauna.................... ...............18 zł łaźnia................... ...............18 zł jacussi.................. ................9 zł jacussi x 2........................ .....11 zł fitness 1godz. ......................... 12 zł siłownia................. ................9 zł siłownia z instruktorem............. ....17 zł sauna + łaźnia................... .......25 zł sauna + łaźnia + jacussi................30 zł sauna + jacussi.................. .......24 zł łaźnia + jacussi.................. ......24 zł solarium turbo 1min. - 1,20 zł solarium norm. 1min. - 0,80 zł Karnety: karnet-fitness.................. .........90zł (obejmuje: zajęcia grupowe przy muzyce + po zajęciach przysługuje sauna lub łaźnia lub jacussi) karnet-siłownia................. .........60zł (po zajęciach przysługuje sauna lub łaźnia lub jacussi) karnet-siłownia z instruktorem..........115 zł (po zajęciach przysługuje sauna lub łaźnia lub jacussi) stronka: http://www.odnowa-puls.com.pl/ ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cześć,kurcze,w tym Proactiv'ie nieżle sobie kasuja.Presto wydaje mi sie ok.Słuchaj,mam takie pytanie z innej beczki,aczkolwiek istotne.Dla mnie to nie ma znaczenia jednak moze dla Ciebie ma.Chodzi o różnice wieku.Nie będzie Ci to przeszkadzało(jeżeli nasze wspólne wypady do siłowni dojdą do skutku)???Odpisz co o tym sądzisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli Tobie nie przeszkadza - mnie na pewno nie
![]() To może obwąchamy to Presto osobiście ? ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
NO TO SPOKO!!!!!!MNIE WOGULE W TYM TYG.NIE PASUJE BO CHORA JESTEM(buuuuuu)TO JAK BEDZIESZ MIEĆ CZAS W PRZYSZŁYM TYGODNIU TO DAJ ZNAĆ,NAJLEPIEJ JUŻ MAILEM,TO SIĘ UGADAMY CO I JAK JUŻ KONKRETNIE.POZDRAWIAM CIEPLUTKO WIOSENNIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
okej
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli Wam to coś pomoże to powiem Wam tak:
w Proactivie mają naprawdę świetną kadrę (trenerów) ale jest drogo. W Pulsie nie polecam siłowni bo tam z kolei trenerów mają do kitu, trzeba sobie samemu radzić ![]() Natomiast Presto - może faktycznie najlepiej wybrałyście, bo cena przystępna, niestety co do siłowni to się nie orientuję, bo tam byłam tylko na aerobicu ![]() Ale mam prosbe: jak już się wybierzecie tam na siłownię to dajcie znać jak tam jest, bo chętnie bym się też wybrała ale wolałabym wiedzieć jak Wasze wrażenia, za co z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ojejciu !
![]() ![]() ![]() ![]() A masz może opinie na temat Ceglanej ? ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hehe
![]() ![]() ![]() Koniecznie czekam na Wasze wrażenia z Presto, bo cos mnie ciągnie żeby tam iść na siłownię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Re: Towarzyszka wyciskania 7-mych potów-katowice,okolice
Dla uzupełnienia: w pro-activ wejście 20zł, w tym: 1 wybrane zajęcia fitnessu+ siłownia i sauna bez ograniczeń. Karnet misięczny kosztuje dla uczących się 139zł. Chodziłam w zeszłym roku i bardzo sobie chwaliłam to miejsce. Teraz zrezygnowałam z braku czasu.Czy znacie jakieś fitnessy w Bytomiu? A w Chorzowie? Podobno k. byłej szkoły nr 5 na Ryszki jest jakiś nowy fitness club.. Ktoś zna? A gdzie jest ceglana w Katowicach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Towarzyszka wyciskania 7-mych potów-katowice,okolice
jesi jest jeszcze ktos chetny do wspolnego wylewanai potow w katowicach prosze o wiadomosc na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.