|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomocy!!!
Mam od marca zacząć prace ze sprzetem komputerowym,a głównie będą to notbuk.Jednak ja się na tym kompletnie nie znam.Czy ktoś zna jakieś strony,książki itp. na których mogłabym się czegoś nauczyć?DZiękuje [img]icons/icon35.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: pomocy!!!
Grosikku, notoryczne wpisywanie tej samej wiadomości wiesz chyba jak się nazywa. Co do Twojego problemu- google jest na prawdę przydatną sprawą:
http://www.google.pl/search?q=notebo...pl&sa=N&tab=gw |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Widzisz ja nie wiedziałam gdzie to wpisać no i wpisałam kilka razy.Jeżeli chodzi o google to tam już szukałam.Ceny i z czego się składa noootbuk bede miałn napisane,chodzi o info co z czym co do czego co po co i co to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Grosikk, wyluzuj, kochana
![]() Jak ci firma daje notebooka, to chyba nie jakieś badziewie. A przyzwoita maszynka ma wgrana instrukcję obsługi do środka .. i wsio sobie poczytasz. od oszczędzania baterii aż po .. bo nie wiem, co właściwie jest ważne jeszcze; poza tym to normalny komputer [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.