mini spdoniczka w kratkę - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-21, 22:15   #1
summertime
Raczkowanie

mini spdoniczka w kratkę

Hej Przymierzam się wlasnie do jesiennych zakupów. I czy wiecie moze gdzie znajde spodniczkę w styku zameszcoznym na zdjeciu? Ta za zdjęcia się ze Stradivardiusa i wg stronyn cogdziezaile.pl kosztuje 139zl, a dla mnie to a duzo jak na taka spodniczke, więc szukam jakiegoś odpowiednika Moze w bazarkowych sklpeach cos by sie znalazlo, sama nie wiem. Jakos nie lubie wydawac za duzo pieniedzy co moge kupic dwa razy taniej tylko ze bez metki I drugie pytania z czym ja łaczyc, a konkretnie chodzi mi o butki. Ja widze to tak: spodniczka, biały T-shirt z nadrukiem typu namalowany krawat, kokarda albo cos w tym stylu wlzozny do srodka (chyba ze dopasowany to nie trzeba) do tego grube rajstopki chyba szare i nie wiem wlasnie jakie buty. Saszki mi sie jakos tak nie widza, tymbardizej ze mam zamiar kupic bordowe lub musztardowe. Zwykle czarne balerinki? Nie wiem jakos nie mam pomyslu na buciki. Oczywiscie ladnie by bylo z czarnymi klasycznymi czolenkami, ale tak bym nie chodzila na codzien, bo mam dosc wysokie platformy i dziwnie bym sie czula I w ogole podobaja sie Wam takie spodniczki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7918.jpg (73,1 KB, 64 załadowań)
summertime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 22:38   #2
Żenada
Rozeznanie

Dot.: mini spdoniczka w kratkę

Ogólnie bardzo podobają mi się takie spódniczki Teraz w sieciówkach pewnie jest ich sporo, bo będą modne jesienią. Na bazarkach tez zapewne są, ale odstrasza mnie materiał, z daleka widać że jest sztuczny. Co do butów to pasować będą balerinki, jesienne kozaki (fajnie wyglądają zamszowe, ale to nie bardzo na polską jesień), często łącze też z trampkami za kostkę

Żenada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 22:43   #3
summertime
Raczkowanie

No ja też mam słabość. Tylko szukam jakiejś takiej grubszej żeby i na zimę bya d grubych rajstop. Z trampeczkami rzeczywiscie ladnie by wygladalo, ale ostatnio kupilam osbie biale nike sznurowane i to na razie tyle bedzie z butow sprotowych, teraz musze sobie jakies bardziej kobiece kupic Jakei dokladnie jesienne kozaczki masz na mysli? Moze zdjeica jakies, bo dalej jakos to mi nie gra do konca.
Stary 2008-08-21, 22:44   #4
ptakassia
Zadomowienie

Taka mi się podoba
Jeśli masz maks 170 to rozejrzyj się w hm na dziecięcym
W housie i New Yorkerze też mogą być, bo teraz połowa kolekcji to takie czarno-białe.
Jak dla mnie do czarnych balerinek, trampek, ale takich za kostkę, balerinek "trampkowatych", ja bym nosiła do niej t -shirty, kardigany, sweterki z dekoltem w serek, kolorowe koszule, ale gładkie, ogólnie chyba wszystko do niej pasuje.
ptakassia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 22:46   #5
summertime
Raczkowanie

Oj, ale takie baleriny trampkowe to troszke juz nie moj styl. ja preferuje albo sportowy, albo taki troszke vinitage. A jakie obuwie wlasnie na chlodniejsze dni? Kiedy juz bedize listopad :P A z tym dzieciecym niezly pomysl
Stary 2008-08-21, 22:51   #6
ptakassia
Zadomowienie

Ja również nie preferuję trmpkowatych balerinek, na chłodniejsze dni sądzę że dla ożywienia stroju dodałabym musztardowe albo czerwone saszki, ale wtedy góra w czerniach, bielach. Pasowałyby tez oficerki raczej, w ogóle raczej na płaskiej podesziwe i z zaokrąglonym noskiem.
Stary 2008-08-21, 22:55   #7
summertime
Raczkowanie

No chyba rzeczywiscie masz rację, ze z kolrowymi saszkami nie byloby zle. Chociaz tak mysle ze mogloby byc ladnie gdyby byly saszki bordo gora oczywiscie czarno biała i do tego cieniutki czerwony pasek w odcieniu saszek - chociaz moze juz troche przekombinowane? Bo chce kupic sobie jakies uniwersalne butki na jesien zeby pasowaly do wszystkiego

A tak btw. widzialyscie gdzies moze duze torby przekladane przez ramie, ale nie prostokatne typu puma. Tylko takie troskze vinitage worki sama nie wiem jak to ma wygladac ;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-21, 23:09   #8
ptakassia
Zadomowienie

Oj z torbami vintage to trudno znalesc bo sama szukalam takiej do szkoły. Znalzałam kilka na allegro, ale w ostateczności kupiłam w takim sklepie z torbami skórzanymi. Widziałam fajne w hm ze skóry w brązie i z materiału w fiolecie i w New Yorkerze, tylko że wielkością nie powalały ;/
Stary 2008-08-21, 23:21   #9
batriX
Przyczajenie

tak szczerze mówiąc to ja dużo razy widzę podobne spódnice w taniej odzieży... chciałam sobie sama taka kupić ale wszystkie za duże w pasie
batriX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 08:04   #10
L I L Y
Zakorzenienie

znalazłam na allegro fajną w kratę.. tylko bombka.. ale dam linka
http://allegro.pl/item415839754_uroc...atke_38_m.html

i jeszcze taka
http://allegro.pl/item415959708_seks...ratke_r_s.html

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 09:05   #11
summertime
Raczkowanie

Tez mi sie wlasnie wydaje, ze mozna by poszukac w niekoniecnzie markowych sklepach. Ta bombka w kratkę calkiem fajna, ale to juz jednak co innego. Odnosnie torby, chyba wiem o jak Ci chodzi z h&mu, nie byla zla w ostatecznosci chyba ja kupie. Swoja droga kiedys takie duze byly wdiversie w kratkę przez ramię. Bo ja szukam takiej zeby nadawala sie i na zajecia do saszek/balerinek i na basen do adidasków, takiego uniwersalnego czegos ;p
Stary 2008-08-22, 12:24   #12
Eleanor Rigby
Raczkowanie

w croppie kiedys takie byly, calkiem tanie
Stary 2008-08-22, 14:21   #13
Aramintha
Wtajemniczenie

Kupiłam podobną w tym roku w New Yorkerze, była przeceniona i kosztowała chyba 39 albo 49zl. Jest z grubego materiału więc na sezon jesień/zima będzie idealna.
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 15:43   #14
Żenada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez summertime Pokaż wiadomość
Jakei dokladnie jesienne kozaczki masz na mysli? Moze zdjeica jakies, bo dalej jakos to mi nie gra do konca.

Myślałam o takich:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg saszki.jpg (22,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gossip-girl-episode-3.jpg (142,8 KB, 20 załadowań)

Żenada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości