|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mini spdoniczka w kratkę
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: mini spdoniczka w kratkę
Ogólnie bardzo podobają mi się takie spódniczki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No ja też mam słabość. Tylko szukam jakiejś takiej grubszej żeby i na zimę bya d grubych rajstop. Z trampeczkami rzeczywiscie ladnie by wygladalo, ale ostatnio kupilam osbie biale nike sznurowane i to na razie tyle bedzie z butow sprotowych, teraz musze sobie jakies bardziej kobiece kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Taka mi się podoba
Jeśli masz maks 170 to rozejrzyj się w hm na dziecięcym W housie i New Yorkerze też mogą być, bo teraz połowa kolekcji to takie czarno-białe. Jak dla mnie do czarnych balerinek, trampek, ale takich za kostkę, balerinek "trampkowatych", ja bym nosiła do niej t -shirty, kardigany, sweterki z dekoltem w serek, kolorowe koszule, ale gładkie, ogólnie chyba wszystko do niej pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oj, ale takie baleriny trampkowe to troszke juz nie moj styl. ja preferuje albo sportowy, albo taki troszke vinitage. A jakie obuwie wlasnie na chlodniejsze dni? Kiedy juz bedize listopad :P A z tym dzieciecym niezly pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja również nie preferuję trmpkowatych balerinek, na chłodniejsze dni sądzę że dla ożywienia stroju dodałabym musztardowe albo czerwone saszki, ale wtedy góra w czerniach, bielach. Pasowałyby tez oficerki raczej, w ogóle raczej na płaskiej podesziwe i z zaokrąglonym noskiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No chyba rzeczywiscie masz rację, ze z kolrowymi saszkami nie byloby zle. Chociaz tak mysle ze mogloby byc ladnie gdyby byly saszki bordo gora oczywiscie czarno biała i do tego cieniutki czerwony pasek w odcieniu saszek - chociaz moze juz troche przekombinowane?
![]() ![]() A tak btw. widzialyscie gdzies moze duze torby przekladane przez ramie, ale nie prostokatne typu puma. Tylko takie troskze vinitage worki sama nie wiem jak to ma wygladac ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Oj z torbami vintage to trudno znalesc bo sama szukalam takiej do szkoły. Znalzałam kilka na allegro, ale w ostateczności kupiłam w takim sklepie z torbami skórzanymi. Widziałam fajne w hm ze skóry w brązie i z materiału w fiolecie i w New Yorkerze, tylko że wielkością nie powalały ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
tak szczerze mówiąc to ja dużo razy widzę podobne spódnice w taniej odzieży... chciałam sobie sama taka kupić ale wszystkie za duże w pasie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znalazłam na allegro fajną w kratę.. tylko bombka.. ale dam linka
![]() http://allegro.pl/item415839754_uroc...atke_38_m.html i jeszcze taka http://allegro.pl/item415959708_seks...ratke_r_s.html
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Tez mi sie wlasnie wydaje, ze mozna by poszukac w niekoniecnzie markowych sklepach. Ta bombka w kratkę calkiem fajna, ale to juz jednak co innego. Odnosnie torby, chyba wiem o jak Ci chodzi z h&mu, nie byla zla w ostatecznosci chyba ja kupie. Swoja droga kiedys takie duze byly wdiversie w kratkę przez ramię. Bo ja szukam takiej zeby nadawala sie i na zajecia do saszek/balerinek i na basen do adidasków, takiego uniwersalnego czegos ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
w croppie kiedys takie byly, calkiem tanie
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam podobną w tym roku w New Yorkerze, była przeceniona i kosztowała chyba 39 albo 49zl. Jest z grubego materiału więc na sezon jesień/zima będzie idealna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałam o takich:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.