|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie z Thermal Pro - proszę o porady!
Witam, dzisiaj zakupiłam sobie spalacz tłuszczu Thermal Pro.
Mam sporo kg do zrzucenia. najbardziej satysfakcjonowała by mnie waga o 7-10 kg niższa. Codziennie ćwiczę ok 40-50 minut na orbitreku i robię po 300 brzuszków. Do tego zacznę brać Thermal. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak komponować swoją dietę, żeby te tabletki faktycznie w pełni wspomogły moją walkę z kilogramami? Edytowane przez linkaaa4 Czas edycji: 2011-04-04 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie z Thermal Pro - proszę o porady!
Cześć dziewczyny! Zamówiłam tydzień temu tak zachwalane w internecie tabletki THERMAL PRO FEMME, nie mogłam się doczekać kiedy zaczne je brać....chcę wyrzeźbić ciało i zrzucić jakieś 4 kg. Waże 62 kg , 169 cm. Szukałam czegoś co doda mi energii i zmotywóje do ćwiczeń- wyczytłam że właśnie tak działają. W ramach sprawdzenia jak na nie reaguje mój organizm łyknęłam 1 tabletkę z samego rana(co prawda zawsze pijam na co dzeń kawy nawet do 4 dziennie ale podczas brania thermala odstawiłam dodatkową kofeine) wiec było ok. - zero drżenia rąk, potliwości itp. No więc uradowana tym faktem brałam codziennie przez 4 dni jedną rano jedną przed popołudniowym treningiem. Generalnie chce tylko powiedzieć, że po kilku dniach zaczeła mnie strasznie boleć głowa! Nigny nie miałam migren ani nic takiego, ale wydaje mi się że można to z tym porównać. Ewidentnie nie służą mi te tabsy. Straciłam tylko 150 zł
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- nie chce nikogo znichęcać ale te tabletki pochodzą z USA, na opakowaniu normalnie czcionką którą trzeba czytać pod lupą jest napisana firma produkująca. Poszukałam w necie informacji o nich i oto co TYLKO !!! udało mi się znaleźć : http://www.manta.com/cmap/mtgqjsd/mu...ods-export-llc generalnie irma zatrudnia 3 osoby ?! nie wiem coś mi nie gra... przypomniałam sobie filmik, który oglądałam dawno temu i pomyślałam jaka jestem naiwna.... http://www.youtube.com/watch?v=H0Q9a5D3cpc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z Thermal Pro - proszę o porady!
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.