![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
test osobowosci
Test osobowości wg Dalai Lamy
Zasady: Ten test zawiera tylko trzy krótkie pytania, ale odpowiedzi na pewno Cię zaskoczą. Nie oszukuj samego siebie tylko dlatego, że jesteś ciekawy odpowiedzi. Twój umysł i Twoje uczucia są jak spadochron: najlepiej, gdy są otwarte. Ten test jest także dobrą zabawą, ale tylko wtedy, gdy dokładnie przestrzegasz poleceń. Nie oszukiwać !!! Uwaga: Odpowiadaj na pytania w kolejności. To tylko trzy pytania i jeśli przeczytasz je wcześniej, Twoje odpowiedzi nie będą szczere. Weź kartkę i ołówek i zapisuj swoje odpowiedzi. Będziesz ich potem potrzebować. To jest poważny test pytań i odpowiedzi, który powie Ci wiele prawdy o Tobie samym. Odpowiedz na pytania zgodnie ze swoimi uczuciami. Zaczynamy - przewijaj ekran w dół Uporządkuj następujących pięć zwierząt w wymyślonej przez siebie kolejności (tak jak Ci się podoba !!!). Zapisz to !!! a. krowa b. tygrys c. owca d. koń e. świnia Dla każdego z poniższych słów dopisz jedno określenie, które pierwsze przychodzi Ci na myśl w związku z nim (pierwsze skojarzenie - czasownik, rzeczownik, przymiotnik - cokolwiek np. koń -zły, biegnie). a. pies b. kot c. szczur d. kawa e. morze Pomyśl o ludziach z którymi się znasz i porównaj ich z następującymi kolorami, np. różowy - Piotr (nie można porównać tej samej osoby do dwóch kolorów !!!) a. żółty b. pomarańczowy c. czerwony d. biały e. zielony Gotowe? Upewnij się, że Twoje odpowiedzi są szczere i odzwierciedlają Twoje PRAWDZIWE uczucia !!! Ostatnia szansa na poprawę... Przeczytaj teraz interpretacje Twoich odpowiedzi. Pierwsze pytanie odzwierciedla priorytety w Twoim życiu: Krowa: oznacza KARIERĘ Tygrys: oznacza HONOR, DUMĘ Owca: oznacza MIŁOŚĆ Koń: oznacza RODZINĘ Świnia: oznacza PIENIĄDZE Drugie pytanie: Opis psa to TWOJA WŁASNA OSOBOWOŚĆ Opis kota to OSOBOWOŚĆ TWOJEGO PARTNERA Opis szczura to OSOBOWOŚĆ TWOJEGO WROGA Opis kawy to OPIS TWOJEGO SEKSU Opis morza to OPIS TWOJEGO WŁASNEGO ŻYCIA Trzecie pytanie: Żółty: ta osoba nigdy Cię nie zapomni Pomarańczowy: tą osobę uważasz za prawdziwego przyjaciela Czerwony: tą osobę naprawdę kochasz Biały: to pokrewna dusza Zielony: ktoś, kogo będziesz wspominać całe życie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: test osobowosci
to mi się nigdy nie zgadzało
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
fajny ten test
![]() Nie zgadza mi sie tylko to z tym prawdziwym przyjacielem.Chyba,ze jeszcze o tym nie wiem ![]() Ale priorytety mi sie zgadzaja ![]()
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hmmm priorytety sie zgodziły(koń tygrys owca swinia krowa
![]() ![]() ![]() ![]() kot - płot (partner to płot?? ![]() kawa - filizanka (seks w filiżance? ![]() noa moje życie wyszło niebieskie... bo to mi sie skojarzyło z morzem (rozumiem, że najlepszą odpowiedzia byloby coś typu spokojne,wzburzone itp) do czerweonego dopisałam akurat osobę której baaarzdo nie lubie i na dodatek dziewczyne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mi tez wyszly pokrecone rzeczy
![]() Moja osobowosc jest bura ![]() Partner mi mruczy ![]() Moje zycie jest niebieskie... Do czerwonego tez dopisalam dziewczyne, na dodatek moja siostre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mała księżniczka
|
Dot.: test osobowosci
mi też nie wyszedł
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Ciekawe rzeczy mi powychodziły
![]() 1 pytanie - wszystko się zgadza. 2 pytanie - hmmm... wyszedł mi gorący seks, plaża jako symbol mojego życia i czarny partner ![]() ![]() 3 pytanie - w sumie wszystko pasuje oprócz osoby, którą kocham |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
śmiesznie
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnie pytanko zgadza się w całości, pierwsze niekoniecznie,drugie w połowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mi się zgadza w 90%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hahaha
![]() Ja tak poważnie do tego podeszłam :P A wyszlo mi np. szczur --- skojarzył mi się z dżumą (a oznacza osobowość wroga)! ![]() kawa --- pierwsze moje skojarzenie to... osad na zębach ![]() Hahahahah ![]() Aaa.. no i jeszcze te kolory. Przy czerwonym wpisalam osobe, ktorej nie znosze! Heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mi szczur skojażył się z wojowniczymi żółwiami ninja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mi sie tylko zgadzają priorytety. Ale ważne że coś!!
POzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Pytanie 1:
Koń (rodzina), Tygrys(honor), Świnia(pieniądze), Owca(miłość), Krowa(kariera) Pytanie 2: Pies - dyszy (czylia ja dyszę! Moze to znaczy, że nie wyrabiam w życiu) Kot - miauczy (tak, mój chłopak cały czas gada!) Szczur - biega (mam 6 szczurów w domu i kojarza mi się z bieganiem po pokoju. Tnz. ż emój wród jest lekkoatletą czy jak?) Kawa - pachnie (mój seks pachnie... hmmm zmysłowo) Morze - szumi (moje życie jest szumne. HAHAHA) Pytanie 3: (kompletnie nie trafione) żółty - mój kolega, który jest po prostu często przebiegły i dwulicowy, a żółty kojarzy z takimi cechami charakteru. pomarańczowy - wybrałam siebie (jestem swoją najlepszą przyjaciółką) czerwony - mój przyjaciel jeszcze z liceum, do którego nigdy ani przez chwilę nie poczułam mięty. tylko ż eon jest często wybuchowy i dlatego pasował mi do czerwieni. biały - Gosia, moja zmarła przyjaciółka (to się nawet zgadza) zielony - moja siostra Z tymi kolorami to jakaś pomyłka. Nigy się nie zastanawiałąm nad tym komu bym przypisała jakiś kolor.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja bede miala rodzine1 potem honor dume2 owca byla u mnie trzecia krowa-kariera i świnia-o nie forsa ostatnia hehe
O nie hahaha a tamto to beznadzieja! Ale napewno ciągle zdarza mi sie z moja przyjaciolka kolory zawsze kiedystez sie zgadzalo i teraz tez pozdrawiam OLE ale nie wiem jaki ma nick tutaj na wizazu zapomnialam:P pzdr.Dla was koffane. ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
A ja na pierwszym miejscu stawiam kasę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
chciałam sie pobawić ale koleżanka już mi to robiła...
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Fajnie, wszystko mi się (mniejwięcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
No tak, wiec mi powychodziły takie dziwactwa:
Priotytety, to się nawet zgodzę: Owca - miłość krowa - kariera świnia - pieniądze koń - rodzina tygrys - honor, duma Chociaz zamienilabym miejscami świnie z konikiem. Jesli chodzi o drugie pytanie, to mi sie nie zgadza, bo wyszlo mi, ze jestem wsciekla, mój partner flegmatyczny, wróg szybki, seks czarny??, a życie falujące hehe ![]() Trzecie pytanie - tez mi wyszlo, ze kocham moja siostre, wiec sie oczywiscie zgadzam, choc wolalabym zeby byl to pewien facet, który wyszlo mi, ze o mnie nigdy nie zapomni ![]() dzieki i pozdro papapa
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
a mi sie prawie zgadza chociaz w pierwszym pytaniu bym troszke zmienila
1.tygrys - honor duma 2.świnia - pieniądze 3.owca - miłość 4.koń - rodzina 5.krowa - kariera 2 pytanie: ja - radosna partner - wredny wróg - mały ucieka sex - gorący życie - wzburzone a trzecie zgadza sie w 100% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wyszło idealnie, przynajmniej 2 pierwsze pytania. Na 3 nie odpowiadałam, bo z podanymi kolorami nikt znajomy mi się nie kojarzył, a uzupełnianie na siłę mijało się z celem.
Priorytety (cała ja): 1. Tygrys - honor 2. Owca - miłość 3. Koń - rodzina 4. Świnia - pieniądze 5. Krowa - kariera No i pytanie drugie: 1. Ja - wierna 2. Partner - ciepły 3. Mój wróg - sprytny 4. Seks - ciepły 5. Moje życie - szumi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Fajny test
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Kompletnie prioryrytety mi się nie zgadzają -według mnie odwróciłabym kolejność tego co wyszło.
Drugie pytanie sprawdziło się w 4/5: moja osobowość piękna mój wróg obrzydliwy sex wyśmienity życie niebieskie ale mój Luby -zły????No nie, to kompletnie nietrafione. Trzecie pytanko też nie do końca,tyle sie zgodzę ,że mój Luby to pokrewna dusza a siebie (!)najbardziej kocham,choć to dziwnie brzmi ,hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
oj, to może ja też powiem o swoich wynikach ;]
1.owca tygrys koń krowa świnia 2. pies-warczenie (oj, tak na wszystkich warczę? ![]() kot-mruczenie szczur-ogon... co to oznacza? ![]() kawa-aromat ![]() morze-fale 3. to mi się troszku nie zgadza ![]() No, powiedzmy że trafione 70% ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
U mnie zgadza się prawie na 100% wow
![]() I 1. Koń - rodzina 2. krowa - kariera 3. tygrys - honor 4. owca - miłość 5. świnia - pieniądze II 1. Ja - wierna 2. Partner - mądry 3. Mój wróg - sprytny 4. Seks - mocny 5. Moje życie - głębokie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2006-05-13 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]() ************************* ***** ja- łatwowierna, szczęśliwa mój TŻ- zmienny, raz głupkowaty, a raz tajemniczy ![]() mój wróg- przebiegły, dwulicowy, cwany mój seks- romantyczny, ciepły moje życie- melancholijne, piękne ************************* ***** priorytety: 1. Miłość 2. Rodzina 3. Kariera 4. Pieniądze 5. Honor, duma (i rzeczywiście dla mnie takie coś nie istnieje ![]() ************************* ***** Z kolorami kompletnie wszystko mi się pokićkało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajny test.
![]() powiem szczerze sie zgadza...nie wszystko oczywiscie ale w znacznej czesci ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.