![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Przed³u¿anie w³osów
od moderatora
I czê¶æ w±tku o przed³uzaniu w³osów znajduje siê tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114772 zapraszam do lektury, a w tym watku rowniez do dyskusji ![]() Chcia³abym przed³u¿yæ sobie w³osy , znalaz³am tutaj na forum Pani± która przed³u¿a w³osy ( w domu u klienta) ale niestety ta Pani jest z Warszawy.Szukam w³asnie takiej Pani ale z Katowic lub okolicy.Oczywi¶cie jest duzo salonow ktore oferuja tak± us³uge ale ceny s± nie do przyjêcia.( 2000) Interesuje mnie oferta w cenie do 1200zl.Pozdrawiam . Iveti Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2007-11-02 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 647
|
Przed³u¿anie W³osów!
mam pytanie: chcia³abym przed³uzyc sama grzywke, ktora mam do polowy czola, do dlugosci ok. polowy twarzy, tak by swobodnie moc zalozyc wlosy za uszy. Jaka metoda mam to zrobic? poprosic o doczepienie pasemek czy moze jeszcze cos innego? i ile kosztuje takie pojedyncze pasmo? jezeli ktoras z was sie orientuje, bede wdzieczna za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 647
|
Dot.: Przed³u¿anie W³osów!
naprawde nikt nie wie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 275
|
![]()
jest to koszt ok 10 zl szt sztucznego pasma w warszawie lecz nie wiem czy jest sens to robic na grzywke bo sploty sa widoczne
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 527
|
sem zainteresowana tematem ale ile kosztuje caly ³eb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
cena w zaleznosci od ilosci ale to juz nie po 10 zeta jest liczone jako calosc s± to granice 1000-1800 z sztucznych w³osów naturalne oczywiscie s± dro¿sze no i liczy sie jaka metod± s± zak³adane
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 12
|
Czy mo¿e kto¶ powiedzieæ co¶ wiêcej na temat przed³u¿ania w³osków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a co bys chcia³a wiedziec?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 12
|
Najlepiej wszytko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 771
|
znalaz³am stronkê gdzie znajdziesz informacje na temat przed³u¿ania grzywki, ponoæ mo¿na to zrobic, efekt jest naturalny i nie widac zgrzewów. zobacz http://www.dome.com.pl/racoon/pytania.html i przeczytaj ostatni akapit
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Od mojej fryzjerki i kolezanki wiem ze na takie cos jest gwarancja, wlosy trzeba odpowiednio pielegnowac, obowiazkowo co 6 tygodni chodzic do fryzjera (tego co przedluzal wlosy) do "kontroli". I co najwazniejsze to jest cholernie drogie.
Reszty szczegolow nie pamietam, ale sama chcialam sobie wlosy przedluzyc i jak mi moja fryzjerka zaczela opowiadac co sie z tym wiaze, to w polowie jej opowiadania zrezygnowala. Moze jak moj maz bedzie zarabial miliony, a moim jedynym zmartwieniem bedzie to zeby dobrze wygladac (oczywiscie dla niego hihi) |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 523
|
przed³u¿anie w³osów...
chcialabym przedluzyæ wlosy, jest sporo ofert w salonach fryzjerskich ale, nie oszukujmy siê, cena te¿ jest spora.
Czy znacie kogo¶, kto zajmuje siê tym prywatnie? A mo¿e która¶ z Was drogie Wiza¿anki potrafi przed³u¿yæ w³osy? Mialam warkoczyki 3 razy i szczerze mówi±c jestem ¶wiadoma tego,jak niszcz± siê w³osy po tego typu zabiegach. Jest kilka metod przed³u¿ania, ale ani zgrzewanie, ani tulejki nie wchodz± w rachubê. Je¶li przed³u¿yæ to tylko tak± metod± jak warkoczyki czyli dzielenie g³owy na "kostki" i wplatanie syntetycznych w³osów w naturalne. Chcia³abym krêcone... Co o tym my¶licie? pozdróweczka gor±ce
![]() |
#16 | |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Dot.: przed³u¿anie w³osów...
Cytat:
Rowniez na www.gazeta.pl na forumie tez duzo dziewczyn pisalo mozesz przejrzec i zobaczyc.Pozdrawiam ![]() aha mozesz porozmawiac z Gaga nasza fryzjerka z Wizazu ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczekam sobie mo¿e jednak która¶ Wiza¿anka wie co¶ wiêcej Kasia jeszcze raz dziêki ![]() mega buziole
![]() |
#18 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
nie ma za co od tego jest forum i pomoc wizazanek zeby sobie nawzajem pomagac
![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
W Poznaniu jest salonik gdzie przed³u¿aja za 300 zl wlosy syntetyczne na warkoczyku kolor idealnie dobranny, wiem bo sama tam przedluzam juz od poltora roku.jak bedziesz zainteresowana to podam ci adres lub tel
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Focka19 minê³o troche czasu od kiedy pisa³y¶my do siebie, dziêki za namiary na ten salonik w Poznaniu. Umówi³am siê z t± Ani±, co robi na przed³u¿anie jeszcze przed ¶wiêtami.... ju¿ nie mogê siê doczekaæ sasasasa
Pstryk i idê spaæ papa ![]()
#21 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 572
|
clip in - w³osy na spinkê?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77720390
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77759000 do zagêszczania i przed³u¿ania fryzury, w³osy na ta¶mie ze spinkami. napiszcie czy wiecie co¶ na ten temat. zainteresowa³o mnie to, bo nie chcia³abym przed³u¿aæ tak na sta³e (zapuszczam), a co¶ takiego by³oby fajnym rozwi±zaniem na wiêksze wy¶cia. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
przed³u¿anie i zagêszczanie - cienki w³os, i jak to jest z Mandaryn±???
wiem ¿e na ten temat jest ju¿ wiele tutaj info. ale do konca nie znalazlam odp na moje pytanie. mam bardzo cienkie w³osy i ma³o im objeto¶ci. stosowa³am ju¿ wiele kosmetyków ale ¿adne nie pomaga³y. chcia³abym wiêc zagê¶ciæ i przed³u¿yæ w³osy (teraz siêgaj± mi do ramion) - chcia³abym lekko za ramiona. jaka jest najlepsza metoda na moje w³osy?? wiem ¿e niektóre niszcz± w³osy np obr±czkowa czy jako¶ tak:P która jest wiêc najbezpieczniejsza? oczywi¶cie wola³bym doczepiane pasma - naturalne. dziwi te¿ mnie ¿e mandaryna przed³u¿y³a sobie w³osy (bardzo fajnie wygl±da³a) ale teraz jak niedawno widzia³am w tv to ju¿ je ¶ci±gnê³a... czy kto¶ domy¶la siê chocia¿ czemu tak zrobi³a
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Dot.: przed³u¿anie i zagêszczanie - cienki w³os, i jak to jest z Mandaryn±???
No wiêc... z tego co siê orietuje to takie "zabieg"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 89
|
przed³u¿anie w³osów - od jakiej d³ugo¶ci?
mam pytanie odno¶nie przed³u¿ania w³osów... od jakiej d³ugo¶ci mo¿na wykonaæ taki zabieg? mam bardzo krotkie w³oski (ok.6,7 cm) i nie najlepiej siê z nimi czujê, jako¶ nie mogê sie przezwyczaiæ, bo ca³e ¿ycie mia³am do pasa.. mo¿e przy takiej d³. jak± mam da siê chocia¿ przed³u¿yæ nieznacznie? proszê o odp., pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dot.: przed³u¿anie w³osów - od jakiej d³ugo¶ci?
da sie ale bedzie niefajnie (podobnie jak Jolka z "samego zycia", ta blondyna;]) wlosy musza byc na tyle dlugie by luski keratynowe/microringi itp. nie byly zbyt widoczne..
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 204
|
http://www.seniorita.pl/zdjecia.php
fatktycznie imponujace... hymmm, ile takie cudo kosztuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
W zaleznosci od ilosci uzytych kosmykow i tega czy sa to pasemka naturalne syntetyczne. W salonach w moim miescie taka usluge cenia na 600- 1500 zl, w zaleznosci od gestosci i dlugosci wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
witam
chyba zartujesz... dzis bylam w zakladzie fryzjerskim poleconym zreszta i zalozenie pasemek czyli przedluzenie o ok 30cm i zaolozenie ok 170 pasemek to koszt 1500z³. do tego dostaje sie przybory do pielegnacji gratis oraz wizyta kontrolna z czesaniem i modelowaniem na 2 lub3 dzien tez w cenie. a o takie przedluzone wloski trzeba po prostu bardziej dbac... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
faktycznie potwierdzam.Dzis bylam w salonie na wycenie i za zalozenie ok 170pasemek o dl. 30cm licza 1500z³. w cenie jest zestaw kosmetykow do pielegnacji oraz wizyta tzw. poprawiaj±ca na drugi dzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 473
|
wiec tak znajoma w lipcu przedluzala swoje wlosy
KOSZT - za wloski do polowy plecow zaplacila ok 2tys, plus doczepianie 200zl CO DO TEGO CZEMU SCIAGNELA MANDARYNA widze po znajomej za juz po ok 2 tygodniach straszna miotla jej sie z tego zrobila i do tego wychodza te wlosy strasznie .... ogolnie paskudne to jest, obrzydliwe tak sobie czyjes wlosy doczepic
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.