przed³u¿anie w³osów- czê¶æ II - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2005-06-22, 08:20   #1
iveti
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
GG do iveti
Unhappy

Przed³u¿anie w³osów

od moderatora
I czê¶æ w±tku o przed³uzaniu w³osów znajduje siê tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114772
zapraszam do lektury, a w tym watku rowniez do dyskusji

Chcia³abym przed³u¿yæ sobie w³osy , znalaz³am tutaj na forum Pani± która przed³u¿a w³osy ( w domu u klienta) ale niestety ta Pani jest z Warszawy.Szukam w³asnie takiej Pani ale z Katowic lub okolicy.Oczywi¶cie jest duzo salonow ktore oferuja tak± us³uge ale ceny s± nie do przyjêcia.( 2000) Interesuje mnie oferta w cenie do 1200zl.Pozdrawiam . Iveti

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2007-11-02 o 13:58
iveti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-07, 19:07   #2
malena18
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 647
Przed³u¿anie W³osów!

mam pytanie: chcia³abym przed³uzyc sama grzywke, ktora mam do polowy czola, do dlugosci ok. polowy twarzy, tak by swobodnie moc zalozyc wlosy za uszy. Jaka metoda mam to zrobic? poprosic o doczepienie pasemek czy moze jeszcze cos innego? i ile kosztuje takie pojedyncze pasmo? jezeli ktoras z was sie orientuje, bede wdzieczna za informacje
malena18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-07, 20:03   #3
malena18
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 647
Dot.: Przed³u¿anie W³osów!

naprawde nikt nie wie?
malena18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-07, 21:17   #4
klusia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 275
Question Dot.: Przed³u¿anie W³osów!

jest to koszt ok 10 zl szt sztucznego pasma w warszawie lecz nie wiem czy jest sens to robic na grzywke bo sploty sa widoczne
klusia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-07, 22:56   #5
Pyra1990
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 527

sem zainteresowana tematem ale ile kosztuje caly ³eb ?? hehe bede wdzieczna za dop i czy warto
Pyra1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-08, 06:13   #6
klusia
Raczkowanie

cena w zaleznosci od ilosci ale to juz nie po 10 zeta jest liczone jako calosc s± to granice 1000-1800 z sztucznych w³osów naturalne oczywiscie s± dro¿sze no i liczy sie jaka metod± s± zak³adane
Stary 2005-07-08, 06:15   #7
klusia
Raczkowanie

warto ... ale UWAGA UZALEZNIA niesamowicie

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2005-07-08, 09:59   #8
judo3
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 12

Czy mo¿e kto¶ powiedzieæ co¶ wiêcej na temat przed³u¿ania w³osków
judo3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-08, 10:17   #9
klusia
Raczkowanie

a co bys chcia³a wiedziec?
Stary 2005-07-08, 14:37   #10
judo3
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 12

Najlepiej wszytko
judo3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-07-08, 20:54   #11
klusia
Raczkowanie

http://www.dome.com.pl/

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-08, 21:06   #12
klusia
Raczkowanie

http://www.dome.com.pl/racoon/pytania.html
Stary 2005-09-09, 16:06   #13
iskralight
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 771

znalaz³am stronkê gdzie znajdziesz informacje na temat przed³u¿ania grzywki, ponoæ mo¿na to zrobic, efekt jest naturalny i nie widac zgrzewów. zobacz http://www.dome.com.pl/racoon/pytania.html i przeczytaj ostatni akapit
iskralight jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-09-09, 18:11   #14
mloda71
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 477
GG do mloda71

Od mojej fryzjerki i kolezanki wiem ze na takie cos jest gwarancja, wlosy trzeba odpowiednio pielegnowac, obowiazkowo co 6 tygodni chodzic do fryzjera (tego co przedluzal wlosy) do "kontroli". I co najwazniejsze to jest cholernie drogie.
Reszty szczegolow nie pamietam, ale sama chcialam sobie wlosy przedluzyc i jak mi moja fryzjerka zaczela opowiadac co sie z tym wiaze, to w polowie jej opowiadania zrezygnowala. Moze jak moj maz bedzie zarabial miliony, a moim jedynym zmartwieniem bedzie to zeby dobrze wygladac (oczywiscie dla niego hihi)
mloda71 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-10-26, 14:05   #15
Jesse
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 523
przed³u¿anie w³osów...

chcialabym przedluzyæ wlosy, jest sporo ofert w salonach fryzjerskich ale, nie oszukujmy siê, cena te¿ jest spora.
Czy znacie kogo¶, kto zajmuje siê tym prywatnie? A mo¿e która¶ z Was drogie Wiza¿anki potrafi przed³u¿yæ w³osy?
Mialam warkoczyki 3 razy i szczerze mówi±c jestem ¶wiadoma tego,jak niszcz± siê w³osy po tego typu zabiegach.
Jest kilka metod przed³u¿ania, ale ani zgrzewanie, ani tulejki nie wchodz± w rachubê. Je¶li przed³u¿yæ to tylko tak± metod± jak warkoczyki czyli dzielenie g³owy na "kostki" i wplatanie syntetycznych w³osów w naturalne. Chcia³abym krêcone...
Co o tym my¶licie? pozdróweczka gor±ce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-26, 14:57   #16
kaska222
Moderator

Wiadomo¶ci: 6 269
Dot.: przed³u¿anie w³osów...

Cytat:
Napisane przez Jesse
chcialabym przedluzyæ wlosy, jest sporo ofert w salonach fryzjerskich ale, nie oszukujmy siê, cena te¿ jest spora.
Czy znacie kogo¶, kto zajmuje siê tym prywatnie? A mo¿e która¶ z Was drogie Wiza¿anki potrafi przed³u¿yæ w³osy?
Mialam warkoczyki 3 razy i szczerze mówi±c jestem ¶wiadoma tego,jak niszcz± siê w³osy po tego typu zabiegach.
Jest kilka metod przed³u¿ania, ale ani zgrzewanie, ani tulejki nie wchodz± w rachubê. Je¶li przed³u¿yæ to tylko tak± metod± jak warkoczyki czyli dzielenie g³owy na "kostki" i wplatanie syntetycznych w³osów w naturalne. Chcia³abym krêcone...
Co o tym my¶licie? pozdróweczka gor±ce
na forumie (archiwum) czytalam ze podobno bardzo dobry i nie drogi jest fryzjer BARBARA na ulicy kniaziewicza blisko ul.dworcowej we Wroclawiu
Rowniez na www.gazeta.pl na forumie tez duzo dziewczyn pisalo mozesz przejrzec i zobaczyc.Pozdrawiam
aha mozesz porozmawiac z Gaga nasza fryzjerka z Wizazu

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!)
kaska222 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-10-26, 16:54   #17
Jesse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska222
na forumie (archiwum) czytalam ze podobno bardzo dobry i nie drogi jest fryzjer BARBARA na ulicy kniaziewicza blisko ul.dworcowej we Wroclawiu
Rowniez na www.gazeta.pl na forumie tez duzo dziewczyn pisalo mozesz przejrzec i zobaczyc.Pozdrawiam
aha mozesz porozmawiac z Gaga nasza fryzjerka z Wizazu
dziêkuje Kasiu za odpis-na forum gazety.pl nie ma duzo konkretnych informacji.
Poczekam sobie mo¿e jednak która¶ Wiza¿anka wie co¶ wiêcej
Kasia jeszcze raz dziêki
mega buziole
Stary 2005-10-26, 16:58   #18
kaska222
Moderator

Wiadomo¶ci: 6 269

nie ma za co od tego jest forum i pomoc wizazanek zeby sobie nawzajem pomagac Wizazanki napewno Tobie doradza

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!)
kaska222 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-11-09, 00:42   #19
Focka19
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

W Poznaniu jest salonik gdzie przed³u¿aja za 300 zl wlosy syntetyczne na warkoczyku kolor idealnie dobranny, wiem bo sama tam przedluzam juz od poltora roku.jak bedziesz zainteresowana to podam ci adres lub tel
Focka19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-12-07, 23:01   #20
Jesse
Rozeznanie

Focka19 minê³o troche czasu od kiedy pisa³y¶my do siebie, dziêki za namiary na ten salonik w Poznaniu. Umówi³am siê z t± Ani±, co robi na przed³u¿anie jeszcze przed ¶wiêtami.... ju¿ nie mogê siê doczekaæ sasasasa
Pstryk i idê spaæ papa [/B]
Stary 2005-12-17, 13:02   #21
wersta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 572
clip in - w³osy na spinkê?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77720390
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77759000

do zagêszczania i przed³u¿ania fryzury, w³osy na ta¶mie ze spinkami. napiszcie czy wiecie co¶ na ten temat. zainteresowa³o mnie to, bo nie chcia³abym przed³u¿aæ tak na sta³e (zapuszczam), a co¶ takiego by³oby fajnym rozwi±zaniem na wiêksze wy¶cia.
wersta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-12-25, 13:29   #22
myshaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36
przed³u¿anie i zagêszczanie - cienki w³os, i jak to jest z Mandaryn±???

wiem ¿e na ten temat jest ju¿ wiele tutaj info. ale do konca nie znalazlam odp na moje pytanie. mam bardzo cienkie w³osy i ma³o im objeto¶ci. stosowa³am ju¿ wiele kosmetyków ale ¿adne nie pomaga³y. chcia³abym wiêc zagê¶ciæ i przed³u¿yæ w³osy (teraz siêgaj± mi do ramion) - chcia³abym lekko za ramiona. jaka jest najlepsza metoda na moje w³osy?? wiem ¿e niektóre niszcz± w³osy np obr±czkowa czy jako¶ tak:P która jest wiêc najbezpieczniejsza? oczywi¶cie wola³bym doczepiane pasma - naturalne. dziwi te¿ mnie ¿e mandaryna przed³u¿y³a sobie w³osy (bardzo fajnie wygl±da³a) ale teraz jak niedawno widzia³am w tv to ju¿ je ¶ci±gnê³a... czy kto¶ domy¶la siê chocia¿ czemu tak zrobi³a bo chyba argument ¿e to du¿o kosztuje raczej do niej nie pasuje... AAA i jeszcze jedno. wie kto¶ mo¿e jaki jest koszt (jak ju¿ sie zagê¶ci i przed³u¿y w³osy) odnawiania chyba co 3 miesi±ce ich?? bardzo prosze o pomoc czekam na odp. POZDROWIENIA!! i z góry dziêki wielkie
myshaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2005-12-25, 14:04   #23
ewelinkaaaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97
Dot.: przed³u¿anie i zagêszczanie - cienki w³os, i jak to jest z Mandaryn±???

No wiêc... z tego co siê orietuje to takie "zabieg" kosztuje w granicach 300- 400 z³ ale ja osobiscie bym to odradzala.. strasznie po tym wlos sie niszczy i ogolnie wypada... takze moim zdaniem przez 2 miesiace uzywac jakis dobrych tabletek i cos np- typu olejki do g³owy które stymuluja wzrost wlosów.. stosowaæ szampon i odzywke nie suszyc suszarka- tylko naturalnie... i po tym (wed³ug mnie) w³osy beda silniejsze i beda szybciej i zdrowiej ros³y... jesli naprawde masz problem z cienkimi w³osami to najlepiej je jakos fajnie scieniowac wtedy jakby przybieraja na swojej objeto¶ci takie moje zdanie na ten temat
ewelinkaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-07, 17:26   #24
youstie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 89
przed³u¿anie w³osów - od jakiej d³ugo¶ci?

mam pytanie odno¶nie przed³u¿ania w³osów... od jakiej d³ugo¶ci mo¿na wykonaæ taki zabieg? mam bardzo krotkie w³oski (ok.6,7 cm) i nie najlepiej siê z nimi czujê, jako¶ nie mogê sie przezwyczaiæ, bo ca³e ¿ycie mia³am do pasa.. mo¿e przy takiej d³. jak± mam da siê chocia¿ przed³u¿yæ nieznacznie? proszê o odp., pozdrawiam
youstie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-07, 17:59   #25
moorph
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 420
GG do moorph
Dot.: przed³u¿anie w³osów - od jakiej d³ugo¶ci?

da sie ale bedzie niefajnie (podobnie jak Jolka z "samego zycia", ta blondyna;]) wlosy musza byc na tyle dlugie by luski keratynowe/microringi itp. nie byly zbyt widoczne..
moorph jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-07, 22:09   #26
lucy4u
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 204

http://www.seniorita.pl/zdjecia.php
fatktycznie imponujace...
hymmm, ile takie cudo kosztuje?
lucy4u jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-08, 10:46   #27
moorph
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 420
GG do moorph

W zaleznosci od ilosci uzytych kosmykow i tega czy sa to pasemka naturalne syntetyczne. W salonach w moim miescie taka usluge cenia na 600- 1500 zl, w zaleznosci od gestosci i dlugosci wlosow.
moorph jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-11, 21:23   #28
karpatka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

witam
chyba zartujesz... dzis bylam w zakladzie fryzjerskim poleconym zreszta i zalozenie pasemek czyli przedluzenie o ok 30cm i zaolozenie ok 170 pasemek to koszt 1500z³. do tego dostaje sie przybory do pielegnacji gratis oraz wizyta kontrolna z czesaniem i modelowaniem na 2 lub3 dzien tez w cenie.
a o takie przedluzone wloski trzeba po prostu bardziej dbac...
Pozdrawiam
karpatka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-11, 21:26   #29
karpatka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

faktycznie potwierdzam.Dzis bylam w salonie na wycenie i za zalozenie ok 170pasemek o dl. 30cm licza 1500z³. w cenie jest zestaw kosmetykow do pielegnacji oraz wizyta tzw. poprawiaj±ca na drugi dzien
karpatka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2006-01-11, 22:08   #30
kiciulka1985
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 473

wiec tak znajoma w lipcu przedluzala swoje wlosy
KOSZT - za wloski do polowy plecow zaplacila ok 2tys, plus doczepianie 200zl
CO DO TEGO CZEMU SCIAGNELA MANDARYNA widze po znajomej za juz po ok 2 tygodniach straszna miotla jej sie z tego zrobila i do tego wychodza te wlosy strasznie ....
ogolnie paskudne to jest, obrzydliwe tak sobie czyjes wlosy doczepic

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.