|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Zrobione w wolnych chwilach :)
Robieniem biżuterii bawię się już jakiś czas ale że są to chwile kradzione nie jest to nic rewelacyjnego
. Jest to dla mnie, tak jak i zapewne dla większości z was chwila odprężenia od stresów w pracy i domowych obowiązków. Poniżej parę moich ostatnich kolczyków i wisiorek. Wszystko zrobione jest ze srebra i z wyjątkiem zielonego kompletu oksydowane. Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale trudno mi usunąć szare tło jeśli biżuteria nie jest kolorowa. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zrobione w wolnych chwilach :)
Dwie ostatnie prace mi osobiście nie przypadły do gustu. Piąte są dla mnie za bardzo srebrne, za mało żywe i kolorowe.
Natomiast kwiatek jest niesamowity ( mimo, że cały w srebrze ), boski po prostu ![]() Drugie kolczyki też cudne.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
podobają mi się wszystkie, no może najmniej komplet z weneckiego ale ten wisior jest niezwykły!!!!!! wspaniała robota, proszę o przepis
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Wisiorek oksydowany jest gorgeous!
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
ja powiem o każdym z osobna
![]() 1. Są ok Nawet trochę w moim stylu ![]() 2. nieee te wyklepane szpadki jak ja to mówie kompletnie mi nie pasują...a zapowiadało się tak fajnie ![]() 3. gdyby nie te zawijaski i ogolnie ta całość doczepiona obok łańcuszka to byłabym na tak ![]() 4. podziwiam ![]() 5. j.w. a nawet chylę czoło ![]() 6. najlepsza bransa :P w kolczykach i zawieszce czegoś mi brakuję Ogólnie rzecz biorąc- piękne Te Twoje dzieła
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Kwiatek jest miodzio.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
świetne.
Mam pytanie jak :spłaszczasz: drut? ;>
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Niby niewiele się tym zajmujesz, ale prace masz lepsze od niektórych "starych weteranek". I w dodatku od razu lecisz na szlachetnych materiałach. Nic, tylko gromko pogratulować.
![]() Mi osobiście przypadły bardzo pierwsze kolczyki, kwiatek i weneckie. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Drugie i tylko drugie
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziękuje bardzo za wszystkie opinie :0
Cytat:
Cytat:
Moje pierwsze krzywulce były na posrebrzanym druciku i z plastikowych korali i prawie wszystkie wylądowały w koszu Ze srebra robię od momentu kiedy się zorientowałam że dużo łatwiej w razie potrzeby usunąć ślady po cążkach
|
||
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
wszystkie prace śliczne, staranne i pomysłowe. masz talent Ewo, który warto dalej rozwijać
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli tworzysz cuda kradnąc wolne chwile, to aż sie boję wyobrazić sobie co byś stworzyła mając na to dużo czasu...1 - wyglądają tak niesamowicie elegancko i ...vipowsko? Myślę, że największej sławy gwiazdy nie powstydziłyby się nosząc takie na uszach 2 - kolejne cuda! Kolorystyka, dobór materiałów i kompozycja... I jeszcze klepańce Ach, nie moge się na te cudeńka napatrzeć...3 - żegnaj nudo i prosta formo! Wywijaski - cudne. Kompozycja na łańcuszku - piękna, całość: powalająca... 4 - no to już mi wszystkie witki opadły... Mogę po angielsku? Gorgeous, luxorious, stunning... Aż brak słów, żeby wyrazić mój podziw! 5 - musisz mieć niesamowicie zwinne palce i dłonie, żeby stworzyć coś tak dopracowanego i pięknie zrobionego... 6 - uff... taka "normalność" Śliczny komplecik ![]() Aż nie wiem co mi się najbardziej podoba... Chyba jednak te pierwsze i wisior... |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
dwie pierwsze pary i wisior
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne! Takie jakie lubię, czyli wiszące i długie
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
rany, podziwiam!
ja też tak chce robić! <tupie nogą>
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
piękności, co do jednego
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
śliczne prace, a kwiatek jest zabójczy
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem zauroczona wisiorkiem
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
łooo! jezu, ile śliczności o.0
pierwsze kolczyki - genialne. Takie to bym chętnie ukradła. W drugich i trzecich mam wrażenie, że mogłyby te tłuczone elementy być troche prostsze [taaak, wypowiada się taka co wszystko ma równe... :P] ale i tak są CUDOWNE. wisior - PILNUJ GO. ostatnie dwie rzeczy przy poprzednich już mnie nie zwaliły z nóg :P |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Witam klepiąca koleżankę
Bardzo jestem ciekawa twoich dalszych prac,bo zapowiada się naprawdę ciekawie
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne prace, mnie najbardziej urzekły te z pierwszego (bardzo eleganckie) i ostatniego zdjęcia. No i oczywiście bombowa stokrota
Buziaki mari. |
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Nr 1,2,3 i 4 są jak dla mnie rewelacyjne
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę śliczne rzeczy robisz. Masz bardzo ciekawe pomysły, a i wykonania można pozazdrościć ( te ślimaczki przy loopach, co ich to nie potrafię zrobić nie krzywiąc czegoś albo nie niszcząc swarka
)
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
kwiat powala na kolana... reszta też jest arcypiękna
i drugie kolczyki też bardzo bardzo bardzo bardzo (...) fajne Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wam bardzo Jest mi niezmiernie miło że podoba Wam się to co zrobiłam. I bardzo Wam dziękuję bo bardzo często korzystałam z Waszych cennych wskazówek (jak zrobić loopa, jak tłuc młotkiem i oksydować)
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo... Widze dyndajki
Podobają mi się wszystkie oprócz drugich(łopaty:/) i piętych (smutno-trochę koloru proszę ). Komplet musiałabym zobaczyć na kimś - trudno powiedzieć jak wyglada na takim łańcuszku A wisior... poprostu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

. Jest to dla mnie, tak jak i zapewne dla większości z was chwila odprężenia od stresów w pracy i domowych obowiązków. Poniżej parę moich ostatnich kolczyków i wisiorek. Wszystko zrobione jest ze srebra i z wyjątkiem zielonego kompletu oksydowane. 

), boski po prostu 
Lubię swoje hobby...biżu
te wyklepane szpadki jak ja to mówie kompletnie mi nie pasują...a zapowiadało się tak fajnie 

Bardzo jestem ciekawa twoich dalszych prac,bo zapowiada się naprawdę ciekawie