Trochę o mnie - On - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-08, 17:54   #1
Lars jr
Przyczajenie

Thumbs up

Trochę o mnie - On

Witajcie, mam nadzieję, że to iż jestem mężczyzną nie oznacza, że nie mogę dorzucić czegoś od siebie i o sobie. Jak bowiem zauważyłem, zdecydowana większość piszących to panie. Mam na imię Michał, mam 25 lat, jestem wysokim, szczupłym, ładnym na buzi młodym facetem. Od paru lat jestem sam, to znaczy pozostaję bez partnerki. Ostatnio zauważyłem, że odczuwam dużą przyjemność kiedy dotykam, pieszczę swoje cyce, najczęściej pęcznieje mi wtedy siusiak a to powoduje, że dosyć szybko doprowadzam się do wytrysku. W przypadku cyc, dotykanie ich sprawia mi przyjemność od niedawna, wcześniej pozostawały niemal zupełnie nieczułe. Martwię się z jednego powodu, czy nie przyzwyczajam się do pewnej sytuacji, w której to głównie ja dotykam swoje ciało a co za tym idzie, wiem doskonale kiedy i jak zareaguje. Boję się, że może się zdarzyć iż kiedy będę z partnerką, nie będę podczas seksu z nią odczuwał takiej samej, intensywnej przyjemności kiedy robię to sam. Czas biegnie naprzód a chyba każdy przyzwyczaja się do pewnych rzeczy, które dają mu radość. Oczywiście nie mogę znaleźć sobie kogoś na zasadzie przygody na jedną noc, czy dwie, to bez sensu, dla mnie musi być w tym wszystkim jakaś cząstka uczucia. A serce jak wiadomo, nie sługa. Pozdrawiam.
Michał.
Lars jr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:01   #2
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: Trochę o mnie - On

Stay with yourself. Amen

Stary 2008-05-08, 18:10   #3
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lars jr Pokaż wiadomość
Witajcie, mam nadzieję, że to iż jestem mężczyzną nie oznacza, że nie mogę dorzucić czegoś od siebie i o sobie. Jak bowiem zauważyłem, zdecydowana większość piszących to panie. Mam na imię Michał, mam 25 lat, jestem wysokim, szczupłym, ładnym na buzi młodym facetem. Od paru lat jestem sam, to znaczy pozostaję bez partnerki. Ostatnio zauważyłem, że odczuwam dużą przyjemność kiedy dotykam, pieszczę swoje cyce, najczęściej pęcznieje mi wtedy siusiak a to powoduje, że dosyć szybko doprowadzam się do wytrysku. W przypadku cyc, dotykanie ich sprawia mi przyjemność od niedawna, wcześniej pozostawały niemal zupełnie nieczułe. Martwię się z jednego powodu, czy nie przyzwyczajam się do pewnej sytuacji, w której to głównie ja dotykam swoje ciało a co za tym idzie, wiem doskonale kiedy i jak zareaguje. Boję się, że może się zdarzyć iż kiedy będę z partnerką, nie będę podczas seksu z nią odczuwał takiej samej, intensywnej przyjemności kiedy robię to sam. Czas biegnie naprzód a chyba każdy przyzwyczaja się do pewnych rzeczy, które dają mu radość. Oczywiście nie mogę znaleźć sobie kogoś na zasadzie przygody na jedną noc, czy dwie, to bez sensu, dla mnie musi być w tym wszystkim jakaś cząstka uczucia. A serce jak wiadomo, nie sługa. Pozdrawiam.
Michał.
Drogi Michale! Uważam, że jak znajdziesz już odpowiednią partnerkę i udzielisz jej odpowiednich wskazówek odnośnie pieszczot - tym samym przyjemność będzie taka sama, a nawet prawdopodobnie większa.

Nie ma nic przyjemniejszego, niż z seks z ukochaną.
A to co robisz teraz to tylko masturbacja. Nic groźnego
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:11   #4
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Stay with yourself. Amen

taaaa xD
haha
Stary 2008-05-08, 18:15   #5
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Przepraszam, ale określenie "moje cyce" w ustach faceta brzmią dla mnie absolutnie dziwacznie

Przesuwam na forum Seks.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:39   #6
HollyG
Zadomowienie

No wlasnie, te cyce, cyc itd to strasznie brzmi w ustach faceta... bez wzgledu na to czy mowi o sobie czy o kobietach (taka mala wskazówka od kobiety)
HollyG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:42   #7
caelum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale określenie "moje cyce" w ustach faceta brzmią dla mnie absolutnie dziwacznie

Przesuwam na forum Seks.
Zgadzam się z przedmówczynią i tylko bardziej dziwaczne jest "pieszczę moje cyce".

Btw. Jakie tam znowu cyce? no bez przesady.

G.G. Márquez
caelum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 18:44   #8
Biedronaa81
Raczkowanie

Facet 25 lat a mówi "moje cyce", "siusiak" hmmm...
Popieram wcześniejszą rade, jeśli powiesz partnerce co cię kręci, na pewno ona równiez będzie potrafiła sprawić Ci wiele przyjemności
Stary 2008-05-08, 18:45   #9
bess
Zakorzenienie

Przeciez to znowu prowokacja

ale dobra Lars jaki masz rozmiar biustu???co sie dziwicie na slowa cyce ,czasem faceci maja B

widze tu pewna niescislosc.Od paru lat pozostajesz sam,czyli rozumiem,ze 25 lat ,bo nie wiesz jak to bedzie podczas sexu z partnerka?

date urodzenia zle sobe wyliczyles,bo osoba ktora urodzila sie w 1972 ma 36 lat

ps a tak na powaznie, to tak,kiedy osoba masturbuje sie nietypowy sposób moze sie uksztaltowac nawyk i w inny sposób nie bedzie w stanie szczytowac
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 20:30   #10
Agatkia
Zadomowienie

ubawiam sie do lez....

Drogi Michale!

Musisz zwyczajnie poinformowac partnerke, zeby oprocz siusiaka zadbala takaze o przyjemnosc plynącą z pieszczoty Twoich cyców/cyc. Jeżeli będziecie darzyli sie oboje cząstką uczucia na pewno spełni Twoja prośbę

Twoje Bravo
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 20:46   #11
Justynuss
Rozeznanie

O mamo...

Dorosły facet i takie słówka... no no...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 20:59   #12
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

Siusiaki mają mali chłopcy więc nie zazdroszcze ci tego w wieku 25 lat

mogwaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 20:59   #13
Lena_20
Zakorzenienie

widze,ze faceci tez lubia "pieścić swoje cyce" 25 lat... ło matko.. prowokacja jak nic..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 21:01   #14
bess
Zakorzenienie

jakie 25 w profilu jest 35 ale pewnie sie odmlodzil bo od paru lat nie ma partnerki
Jaki bedzie kolejny watek,kolejny post ,ciekawam
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 21:12   #15
Lena_20
Zakorzenienie

w profilu ma 35,na forum 25,a na prawde ma pewnie 15 lat i jak obczail,ze temat poszedl nie po jego mysli,to sie dziecko zwinelo i tyle go zobaczymy..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 21:13   #16
martinka_m
BAN stały

moze bylo mu tak dobrze jak piescil swoje cyce i zapatrzyl sie na swojego siusiaka ze palec mu sie omsknal na klawiaturze
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 22:01   #17
wykrasana
Szara Eminencja

W wieku 25 lat mówisz - " siusiak" "cyce" Moze to dlatego jesteś samotnym chlopcem o ładnej buzi?

No sorry ale moja mina czytając to była taka a potem

Marna prowokacja...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 23:12   #18
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Stay with yourself. Amen

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 06:40   #19
Lars jr
Przyczajenie

"Siusiaka mają tylko mali chłopcy" Nie dociera do niektórych, że to jest kwestia po prostu pieszczotliwego nazewnictwa? Może tak mego penisa nazywać moja dziewczyna, mogę i ja sam. To, że ktoś bredzi jak potłuczony, że "siusiaka" to tylko mają mali chłopcy jest dowodem, że to właśnie ten ktoś ma 14 lat i bardzo chciałby dorosnąć, w związku z czym wszelkie "chłopięce" nazwy są mu obce. Teraz to ja się z was A co do słowa "cyce", faktycznie, można to nazwać pewną prowokacją, a dlaczego nie. W sumie to termin zarezerwowany dla pań, ale nie od rzeczy pojawiła się chęć jak panie zareagują na to określenie w stosunku do męskich piersi. To tyle. Tak, w profilu mam 35, na forum mam 25, a normalnie mam 15 i pół roczku. Jesteście panie zadowolone?
Lars jr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 07:08   #20
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lars jr Pokaż wiadomość
"Siusiaka mają tylko mali chłopcy" Nie dociera do niektórych, że to jest kwestia po prostu pieszczotliwego nazewnictwa? Może tak mego penisa nazywać moja dziewczyna, mogę i ja sam. To, że ktoś bredzi jak potłuczony, że "siusiaka" to tylko mają mali chłopcy jest dowodem, że to właśnie ten ktoś ma 14 lat i bardzo chciałby dorosnąć, w związku z czym wszelkie "chłopięce" nazwy są mu obce. Teraz to ja się z was A co do słowa "cyce", faktycznie, można to nazwać pewną prowokacją, a dlaczego nie. W sumie to termin zarezerwowany dla pań, ale nie od rzeczy pojawiła się chęć jak panie zareagują na to określenie w stosunku do męskich piersi. To tyle. Tak, w profilu mam 35, na forum mam 25, a normalnie mam 15 i pół roczku. Jesteście panie zadowolone?
a teraz wezme wiaderko i lopatke i sobie ide,posiusiakowac na inne forum.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości