![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nowy wątek ciuchy, buty, torebki itp firmówki
Hej przenosze wątek, porobiłam nowe foty bo na starym miałam bałagan, zapraszam do wymianki, rozpatrzę każdą propozycje,
Odpisujcie u mnie bo nie śledze wszystkich wątków. Moje ciuchy to głownie rozmiar M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nowy wątek ciuchy, buty, torebki itp firmówki
1 Bluza diesel brązowo różowa-
2 bluzka z butiku, z tyłu kwiatuszek 3 bluzka bardzo ładna biłao czarna hendersona 4 bluzka adidasa blado różowo czarna 5 turkusowa, błekitna bluzka disneya z myszką mickey Brak 6 bluza americanos czerwona, prawie nówka Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-06 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bluza chyba cubusa brązowa z nadrukiem srebrnym - bardzo fajna w dotyku
bluzka z butiku z fioletowym kwiatkiem na ramieniu bluzka biała włoskiej firmy vento ze srebrnym samochodem - za cos fajnego czarna bluzeczka dosyć długa super bawełniana bluzeczka kolorowa, długa bluzeczka terranova w gwiazdki REWZERWACJA Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
bluzka reserved stan taki sobie
bluzka snoopy brak bluzka big stara zielona z rozowym motywem bluza jackpot bardzo fajna nówka !!! bluza diesel bluzka różowa Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-06 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
bluzka benetton szara
bluzka benetton obie nosze więc nie chce sie zamieniac na siłe sliczna biała bluzeczka ze stójką, naprawde jest sliczna marynarka sztruksowa zielona pomaranczowa marynarka reserved nowiutka BRAK Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-05 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
nowa torba david jones duuuuza miesci
torba materiałowa david jones torba david jones w misie troche uszkodzona - na zdjeciu widoczne torebeczka wyjściówka materiałowa bardzo ładna Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
torba sportowa puma, napis troche juz starty, wymieniane byly suwaki ale wszystko jest ok
mała pumka do reki biała torba troche zmaltretowana, przebarwienia od długopisu ale lubie ja nadal wiec tez tak łatwo nie chce oddawać rezerwacja komplety bizuterii colibra i dwie pary kolczyków Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-05 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
sliczna kamizelka prawie nowa
koszulka z nadrukiem, bardzo fajna - rezerwacja bluzeczka kenvelo fioletowa koszulka rózowa burberry topik w groszki Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-05 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
bluzeczka camel bezowa
top teranova top w groszki różowa lacoste, prana ze sto razy i nic sie z nia nie dzieje wiec moze byc oryginalna cherokee biało błekitna topik z arbuzem Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
biało czarny top kenvelo ale odprułam metke
bluzeczka błekitna biała wdzięczna bluzka marszczona przy dekolcie bluzka simple w paski letni topik bardzo wdzięczny bluzka cropp jak nowka Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
fioletowa bluzka top secret
adidas noszona długo ale nawet w dobrym stanie bluzeczka z pudlem zielona bluzka diverse bluzka esprit błekitna bluzeczka vero moda w paski marszczona w biuscie Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
polówka sprandi
bluzka moro bluzeczka burberry bluzeczka w babelki reserved bardzo fajna czarna bluzeczka z rozowym kwiatkiem bluzeczka rózowa w paski Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
pomaranczowa bluzeczka benetton
biała levis top butik sliczny bluzeczka fioletowa bluzeczka tylko dla prawdziwej ksieżniczki ;-) bluzka bez rekawów bardzo ładna brązowa Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
moja studniówkowa sukienka - miałam ja na sobie raz brązowo złota
czarna sukienka bardzo wdzięczna mała czarna klasyczna biała letnia sukienka mały rozmiar niebieska w kwiatki letnia bardzo fajna orsay w kratke Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
kozuszek bardzo ciepły noszony
niebieski nowiutki kozuszek - kurtka zimowa - naprawde warto brązowa kurtka fajna czarna krótka z kapturem wiosenna cienka kurteczka bardzo ładna Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
skórzane baleriny w kwiatki 40, ja nosilam majac 39 - za inne buty
bardzo oryginalne buty na obcasie kupione w ambrze 39 tez najlepiej za inne buty białe raz załozone na rozmiar 38 czarne lakierowane na rozmiar 38 buty czerwone zimowe prawie nowki 38 czerwone skorzane buciki tylko za inne buty, rozmiar 37 (napisane 36) Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
bluzki koszulowe
czarna z fajnym zapięciem czarna klasyczna biała zawiązywana biała śliczna 40 garnitur ok 38 Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
2spodnie materiałowe w błękitne paski z orsaya
krótkie firmy mrówka czarne sztruksy tatuum krótkie big star 3/4 czarne bojówkowate białe spódnico -spodenki Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
czarna reserved ze stójką
zółta prawie nowa sliczna szara cherokiee błękitna bluzeczka świetny materiał bluzeczka hendersona biało czarna kolejna biało czarno bluzka clockhouse Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-05 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
spodenie reserved białe z zielonym lampasami - fajne, mozna wywinąć do 3/4
za kolano jeansy tez z reserved, mieciutki jeans krótkie hummel naprawdę super (wyrosłam ;-) krótkie reserved błekitne Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
komplet bielizny bowiutki sliczny miseczka c, dół M za cos super
koszulka intimisimi ma mniej intensywny kolor niz tu na zdjeciu komplecik w koty śliczny nowiutki top nike Edytowane przez kulusia1 Czas edycji: 2008-10-02 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1222950674
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1222950757
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1222949978 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1222949773 i za biala z cyrkoniami (auto)
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1222950156 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1222951220 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1222949773
![]() |
#30 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1222949773 odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.