help!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-03, 11:54   #1
Żmija
Raczkowanie

Unhappy

help!!!

Jesteście dojrzalsze i pewnie wiecej ode mnie wiecie o zyciu...ja mam problem ktory cignie sie od 5 lat...od 5 lat jetem z moim facetem i od 5 lat szweda sie za nim taka jedna meda...byla kiedys jego dziewczyna potem chyba przyjaciolka teraz on jej nawet nieodpisuje na sms a ona natretnie i namietnie pisze is sygnali...nie chce sie odczepic. jest na tyle prymitywna ze nie rozumie slow nawet tych najprostszych zlozonych zaledwie z 3 literek jak np slowko "nie". bylo pare dziwnych sytuacji jak np pisala do niego czy wpadnie bo siedzi u kolezanki(tak jakby jego to obchodzilo)- on dzwonil i mowil(przy mnie to bylo) ze jak juz to mozeMY wpasc bo jest przeciez ze mna a on a po 5 minutach pisala mu znow czy wpadnie poczy jak to zaznaczala mozecie ewentualnie przyjsc razem bo ja do niej nic nie mam (nic dziwnego ja jej faceta - alfonsa - mam gdzies! wiec co ona moze miec do mnie?) wiem ze jest wiele gorszych sytuacji zwiazanych ze zwiazkami ale mnie ta meczy gdyz no naprawde przylepila sie jak rzep psiego ogona i nie daje sobie siana... jest dosc latwa dziewczyna z tego co o niej slyszlaam i sama zdazylam zauwazyc... nie chce nawet sie domyslac jak pracuje bo dzwoini zawsze o 23:30...lub wypisuje jakies sms. Moi jak i jego znajomi mowia iz to michal powinien z tym cos zrobic a nie ja ale on stwierdza ze ja olewa i ona to kiedys zrozumie ale jak na razie jakos jej to nie wychodzi....nie dziwne zreszta bo czym ona to ma pojac:P wiem ze na przeciw waszych problemow to pewnie pryszcz ale ja mam 22 latka i na razie takie problemy........nurtuje mnie to czy ktos ma podobne zdanie jak moi znajomi na ten temat czyli generalnie takie jak ja:P Pozdraiwam
Stary 2006-09-03, 17:12   #2
Rusałka
Raczkowanie

Dot.: help!!!

Ja myślę, że ona to robi, bo czeka aż cię w końcu szlag trafi. Jeśli była jego dziewczyną, a potem przyjaciółką, to tak łatwo nie odpuści. Pewnie wkurza ją, że koleś nie poświęca jej tyle uwagi co kiedyś. Wiesz, jeśli uważasz, że twój facet jest w porządku tzn. wszyscy wiedzą łącznie z tobą, że nic go już z nią nie łączy i nie ma zamiaru spotykac się z nią, to wyluzuj się i spróbuj z tego żartowac. A może poprostu pogadaj z nią.
Rusałka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-06, 18:07   #3
Momo
Zakorzenienie

Z nią powinien pogadać Twój facet,a nie Ty.Być może nigdy twardo jej nie powiedział,że nic do niej nie czuje.A może jest zadowolony z jej zainteresowania,jeśli dotąd nic z tym nie zrobił?

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 21:56   #4
urwanyguzik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Żmija Pokaż wiadomość
Jesteście dojrzalsze i pewnie wiecej ode mnie wiecie o zyciu...ja mam problem ktory cignie sie od 5 lat...od 5 lat jetem z moim facetem i od 5 lat szweda sie za nim taka jedna meda...byla kiedys jego dziewczyna potem chyba przyjaciolka teraz on jej nawet nieodpisuje na sms a ona natretnie i namietnie pisze is sygnali...nie chce sie odczepic. jest na tyle prymitywna ze nie rozumie slow nawet tych najprostszych zlozonych zaledwie z 3 literek jak np slowko "nie". bylo pare dziwnych sytuacji jak np pisala do niego czy wpadnie bo siedzi u kolezanki(tak jakby jego to obchodzilo)- on dzwonil i mowil(przy mnie to bylo) ze jak juz to mozeMY wpasc bo jest przeciez ze mna a on a po 5 minutach pisala mu znow czy wpadnie poczy jak to zaznaczala mozecie ewentualnie przyjsc razem bo ja do niej nic nie mam (nic dziwnego ja jej faceta - alfonsa - mam gdzies! wiec co ona moze miec do mnie?) wiem ze jest wiele gorszych sytuacji zwiazanych ze zwiazkami ale mnie ta meczy gdyz no naprawde przylepila sie jak rzep psiego ogona i nie daje sobie siana... jest dosc latwa dziewczyna z tego co o niej slyszlaam i sama zdazylam zauwazyc... nie chce nawet sie domyslac jak pracuje bo dzwoini zawsze o 23:30...lub wypisuje jakies sms. Moi jak i jego znajomi mowia iz to michal powinien z tym cos zrobic a nie ja ale on stwierdza ze ja olewa i ona to kiedys zrozumie ale jak na razie jakos jej to nie wychodzi....nie dziwne zreszta bo czym ona to ma pojac:P wiem ze na przeciw waszych problemow to pewnie pryszcz ale ja mam 22 latka i na razie takie problemy........nurtuje mnie to czy ktos ma podobne zdanie jak moi znajomi na ten temat czyli generalnie takie jak ja:P Pozdraiwam
mialam cos podobnego tyle ze wtedy jeszcze komorek nie bylo i moze mialam latwiej. tez to byla byla. zlapala go raz za reke i nie chciala puscic - oczywiscie publicznie, bo chodzilismy razem do jednej klasy w ogolniaku, padala mu w ramiona, mowila do niego "kochanie", zapraszala ze soba na wesele, nawet chciala sie ze mna zaprzyjaznic. a zaczela to robic dopiero jak sie dowiedziala ze za soba jestesmy. a coz na to moj TZ. nic. zdejmowal jej rece z szyi, nie chodzil na wesele, raz wysiadl z autobusu bo razem jedna mieli droge jak mu sie naprzykrzala. ale nic jej nie powiedzial, a tak chcialam uslyszec to! wszak wystarczylo cos mocniejszego i dobitnego powiedziec. ja sie do niej nie odzywalam i nawet jej czesc nie mowilam. dotrwalam jakos do konca LO ale nerwy mialam skolatane. a na pytanie dlaczego on nic nie robi. odpowiadal ze nic go z nia nie laczy a ja przesadzam. nic go jednak faktycznie z nia nie laczylo, nawet z nia nie gadal. jak poszlismy na studia to sie skonczylo, ale nadal jej nie lubie. a on zostal moim mezem trzymaj sie! najwazniejsze ze ja olewa. widac faceci sa inni niz kobiety
urwanyguzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 12:14   #5
Glumanda
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Glumanda GG do Glumanda Send a message via Skype™ to Glumanda

Zmijo! rownie ja mam takie przeczucie, ze w sumie to moze sprzyja Twojemu chlopakowi, ze jest nim ktos az tak zainteresowany. Byc moze i oby tak bylo ze sie myle. Racje maja wszyscy, ktorzy mowia ze, to on powinien z ta dziewczyna porozmawaic i postawic sprawe konkretnie ze, nie zyczy sobie takiego rodzaju zaczepiania z jej strony. A moze poprostu powinien zmienic nr. komorki? Ona jest bardzo nietaktowna.. ciekawe jakby zachowywala sie ..gdyby sytuacja byla odwrotna? Moze powinniscie sie kiedys w trojke umowic, w celu ostatecznego wyjasnienia - ze nie zyczycie sobie oboje takich zaczepek z jej strony. Pozdrawiam i glowa do gory.
Stary 2008-08-21, 22:09   #6
joanna1978
Raczkowanie

wydaje mi sie że ona to robi specjalnie z zazdrosci. niemasz sie co przejmować .a twój chop powinien jej powiedziec żeby się odwaliła. uszy do góry i działaj
joanna1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości