|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zaczyna mnie to denerwować...
wiem, że to drobnostka, ale mnie denerwuj. Od pewnego czasu, pod każdym pierścionkiem mam czarne ślady na palcach. Nie zwracałam na to uwagi, ale dzisiaj jeden z moich palców, na którym noszę pierścionek jest praktycznie do połowy czarny. Co to kurcze jest? Gdzieś kiedyś o tym czytałam, ale wyleciało mi z głowy.....Pomóżcie please.
Aha nie jest to brud....[img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: zaczyna mnie to denerwować...
Takie slady moze zostawiac srebro, lub na przyklad (choc watpie...) fakt, ze z pierscionka starlo sie pokrycie metalu szlachetnego.
Ja na przyklad jak mam chorowac, to dlonie brudzi mi aluminium, i to prawie jak grafit - wystarczy raz dotknac. Zwykle nastepnego dnia nie moge sie zwlec z wyrka. [img]icons/icon35.gif[/img] p.s. a to zdjecie to samo sie zalaczylo do postu, to jakis dziw nad dziwy, ale wyglada mi na to, ze razem z Helena wysylalyscie posta w dokladnie tej samej setnej czesci sekundy... pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale to jest złoto. Rany może faktycznie już jestem chora.....Zaraz się gorzej poczułam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Jesli zloto ma probe ponizej 585, to tez moze brudzic. Zaleznie jaki stop zlota to jest, takie bardzo zolte (stop z miedzia) nie powinno brudzic, ale jasne stopy zlota owszem, moga...
A dobra, owocowa herbatka postawi kazdego na nogi. [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.