|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, chciałabym prosić o radę w sprawie fryzury z półdługich włosów, które miałyby być rozpuszczone. Czy w ogóle dobrym pomysłem byłoby dobranie takiej właśnie fryzury do mojej sukienki (tylko,że moja ma być biała). Włosy mam dosyć gęste, w kolorze takim jak pani na zdjęciu sukienki, długości do połowy pleców. Chciałabym je upiąć w prosty sposób,aby odsłonić twarz, ale w przeważającej części pozostawić je rozpuszczone. Czy macie jakieś pomysły na takie włosy????
Z góry dziękuję za pomoc ![]() A tak ma wyglądać moja suknia ślubna. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-21 o 10:40 Powód: post pod postem. proszę edytować posty w celu uzupełnienia treści |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak dobrac fryzurę do sukni ślubnej?
Nie pasuja mi do tej - slicznej i eleganckiej sukni- wlosy rozpuszczone, moze zwiaz je jakos, chociaz polowicznie - taki luzny dluzszy kucyk - mnie podoba sie stylizacja na tym zdjeciu, ta modelka ma super fryzure i kolczyki - elegancko i niebanalnie. Elegancka suknia wymaga klasycznego uczesania. Nie widze tez wlosow skreconych, tylko co najwyzej delikatnie pofalowane zebrane w np. luzniejszu wezel na karku. Oraz wszelkiej masci klasyczne gladkie koki.
Niestety nie umiem wklejac zdjec, wiec na razie bez przykladow. Ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
za 5dni mam ślub. jedno co mogę powiedzieć na temat fryzury - weź welon i idź na próbne czesanie. jeżeli oczywiście jest przewidziany welon
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny gdzie moge znalezc jakies informacje na temat doboru fryzury do sukni slubnej? np model sukni z dekoldem hiszpanskim ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, proponuję zajrzeć do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.