|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nike court tradition
hej
czy ma któraś z Was takie buciki? jak tak, to polecacie? jak leżą na nodze? ![]() ![]() bo planuje zakup właśnie takich ![]() i jak sądzicie, czy można je nosic do rurek albo weższych spodni? chodzi mi o to, czy moje stopy nie bedą wyglądały na kajaki (rozmiar 39) ![]() czekam na odpowiedzi ![]() albo może znacie jakis inny wzór ładny i nowy w miare z takich sportowych bucików?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nike court tradition
Jeśli Ci chodzi o białe... to szukam bodobnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak jak już pisałam w innym wątku te buty są bardzo modne masa ludzi u mnie w szkole je ma...i pasują do wszystkiego...do spódniczki do rurek też
![]() ![]() Teraz fotki....dwie pierwsze pary to Nike Air FOrce... mam takie tylko czerwono białe i za kostke...kolejne Adidas jak widać.....potem NikeTennis(mam też takie ![]() Ogólnie troche szaleję na punkcie tych bucików ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
Zupełnie "nie widze" rurek z adidasami. Nie podoba mi się takie zestawienie, zwłaszcza kiedy adidasy:
-nie są zbyt zgrabne (a coutr tradition nie są) -dziewczyna ma stopę większą niż 37 Dodatkowo jeśli jeszcze jest niska i figury też nie ma idealnej(czyli jak większość z nas), wówczas łatwo może przekroczyć granice "dobrego smaku" i wyglądać śmiesznie/ brzydko itp. itd. Do normalnych dżinsów te najeczki ![]() ![]() Mnie osobiście nie powalają ani fasonem ani ogólnie wyglądem - myślę, ze bym ich nie kupiła ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja przymierzalam je z zzamiarem kypna ale mam noge 36 i nie wiem czy takie buty ale jakos platfusowato wygladaly. za to kupilam dc court graffic ( czy cos tak) i jestem mega zadowolona
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja mam
![]() ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jestem posiadaczka tych butow i stwierdzam, ze sa to moje najlepsze buty jakie mialam! fakt, obtarly mnie, ale to przez moje wystajace kosteczki na pietach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
jak myślicie czy nike air forcy 1 za kostkę będą pasowały do spodni prostych lub rurek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A ja poluje na NIKE COURT TRADITION V, tylko ze musiałabym wziąc rozmiar 42!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja w poprzednie wakacje kupiłam V2, czarne, rozmiar 41 i do krótkch spodenek wyglądały fajnie
![]() ![]() A ogólnie co mogę powiedzieć o butach court.... są bardzo wygodne i co dla mnie b.ważne... NIE PRZEMAKAJA!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja mam takie butki i są swietne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam 176 wzrosu, roz. tych butow 40.5 i nie wygladaja zle.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.