|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Boli:-(
Po dzisiejszym dniu mnie boli wszystko, od pięt po palce u rąk i kark:-(
Zrobiłam 10 makijaży... 13 godzin... Ale jestem bardzo zadowolona z efektów pracy, zobaczymy czy ladne zdjęcia wyjdą ![]() Ciekawe czy jutro będę miała zakwasy ![]() ![]() Przy okazji dziękuję moim niezmordowanym modelkom (niektore czytaja wizaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Boli:-(
[img]icons/1glaszcze.gif[/img]
Ale możemy liczyć na zdjęcia do serwisu? [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rzabbocop
|
Coś wiem na ten temat [img]icons/icon9.gif[/img]
Czasami w ciągu 6-8 godzin muszę zrobić 14-20 makijaży. Mój kręgosłup odchorowuje to przez tydzień. Pod koniec przestaję rozróżniać kolory i bardzo mi burczy w brzuchu, bo mi klientki nie pozwalają odejść nawet na chwilkę i napić się ciepłej herbatki. Ale kocham to robić zwłaszcza, kiedy przychodzi do mnie [img]icons/x_blada.gif[/img] a wychodzi [img]icons/icon33.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hihi
![]() ![]() Będę skanowała po magicznej dacie 24 II [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Doniu
Nawet nie musisz prosić, to my prosimy o umożliwienie ich publikacji! [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A nie masz jakiegos pomyslu na bolący kręgosłup? Na przyklad teraz pomyślalam o specjalnych butach... I chyba kupie krzesło bardzo wysokie, a najchętniej kupilabym fotel dentystyczny - bardzo wygodnie maluje mi sie kogos w pozucji półleżącej (pozycji modelki oczywiście
![]() Obawiam się że jak tak dalej pójdzie to w niedługim czasie będę się starała o rente inwalidzką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Re: Wielbłąd:-)
Ja sobie zaprojektowałam wlasnoręcznie specjalny kufer na kółkach i znalazłam firmę która mi go wykona - może pomyślę o jakimś dodatkowym zaczepie na krzesło? (bo fotela dentystycznego to raczej nie ma szans doczepić)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie Donia,
zdjątka będą ??? [img]icons/icon12.gif[/img] BAAAARdzo chcę widzieć [img]icons/icon29.gif[/img] A Bodyworker ma na Twoje przypadłości sposób, tylko się spytaj kiedy bywa w Krakowie ! kup sobie "Lady Fitness" z lutego - są pilatesy, podobno pomaga [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
W ogóle to zdjęcia będą - tylko nie wiem jaka jakość. Na początku siedział z nami fotograf i te co on zrobił będa dobre na 100% bo juz mam od niego kilka i jestem zadowolona. Ale w końcu fotograf musiał pomieszkać w domku (a może znudziło mu się siedzenie z tyloma babami
![]() ![]() ![]() ![]() We wstępnej wersji wrzucę wszystko na serwer koleżanki i tam będa do oglądania - o tym czy nadaja się do umieszczenia tutaj zadecyduje jury złożone z Agi i Zło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, bo trzeba zebrać grupę zainteresowanych i zorganizować manewry, żeby Was Bodyworker nauczył praktycznie, jak kalekami nie zostać.
A na modelkę to powinien być taki stojak z uchwytami do przymocowania [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Co to za facet, któremu nudziło się pomiędzy pięknymi babami ? [img]icons/icon21.gif[/img]
poproszę linka na przedpremierowy pokaz [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#12 |
Rzabbocop
|
Hihi
Gorzej, kiedy modelka jest koło 60-tki, może mieć niestandardowe wymiary [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Re: Boli:-( - Lady Fitness
Nie na temat, ale ja bym nie kupowała Lady Fitness, bo to jest to samo, co kupowanie pirackiej płyty, niestety. Ewentulanie zrobiłabym ksero - skoro oni mogą, to Ty też [img]icons/icon7.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rzabbocop
|
Ja się do Lady Fitness zraziłam kilka lat temu, kiedy zmieniła się redakcja. Od tej pory nie kupuję [img]icons/icon30.gif[/img] , chociaż mam od 1 numeru, aż do zmiany redakcji. Natomiast kupuję SHAPE (choć nie wszystki numery) jest dla mnie łatwiej strawny. Też tam kiedyś było coś z Pilatesa.
Ostatnio robię przymiarki do Jogi, ale brak mi spokoju np. dzisiaj było u nas 7 osób, a już nie mówię, co się dzieje w ciągu tygodnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Cześśść M [img]icons/icon7.gif[/img]
Dobra myśl [img]icons/icon12.gif[/img] jutro zeskanuje - komu posłać ? [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() |
#16 |
Rzabbocop
|
dla mła poplosiam [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kupuję Shape, ale akurat w tym miesiącu nie dostałam, a L.F. było, pierwszy raz to kupiłam. Dziwne trochę.
A co do jogi, tez sie ostatnio przymierzyłam, zaczynając (oczywiście, bo leniuch jestem) od relaksacyjnych zastosowań. Obśmiałam się bardzo, bo okazało się, że ja już od lat .. ćwiczę jogę [img]icons/icon10.gif[/img] przyjamniej tak wyglądały ćwiczonka na zdjęciach .. [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
To ja poślę do tła jutro jak wrócę z gabineciu, czyli wieciorkiem [img]icons/icon7.gif[/img]
Całuchy, dziewuchy, spadam sobie [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Jestem, żyję, jakby nadzieja mi wracała, ale to raczej w mailiku [img]icons/icon7.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja o LF i jej właścicielach mogę długo i namiętnie [img]icons/icon7.gif[/img]. Ale apeluję do kogo mogę - nieprzyzwoitością jest nabijanie kabzy tym ludziom. Wiem co mówię (chyba powinnam podać listę miejsc w których pracowałam. Mam niesłychanego nosa [img]icons/icon7.gif[/img], zawsze okazywało się, że to jakaś szemrana sprawa [img]icons/icon9.gif[/img] ).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rzabbocop
|
Re: Boli:-( -Joga
U mnie się okazało, że niektóre asany ćwiczę w kuchni przy garach [img]icons/icon12.gif[/img] , a niektóre pilatesa robię już kilkanaście lat, bo sobie wymyśliłam, że takie coś będzie dobre np. na pośladki [img]icons/icon10.gif[/img] . Sadzę, że wzięło się to z tego, że jako młode szczenię chodziłam na zajęcia baletowe [img]icons/icon33.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ty to dopiero się ożywiasz o tej porze, ale ja już konammm... napisz mi mailika, poczytam sobie przy kawusi raniutko [img]icons/icon7.gif[/img]
i nie siedź do rana i niech Ci się przyśni .. ( [img]icons/icon10.gif[/img] już chciałam napisać Sama-Wiesz-Kto, ale teraz to Zło zawłaszczył sobie ten piękny tytuł [img]icons/icon10.gif[/img] , więc niech będzie Już-Ty-Wiesz-Kto [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1glaszcze.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#23 |
Rzabbocop
|
Jak dla mnie możesz krótko. Mnie to pisemko bardzo denerwuje, wydaje mi się, że jedynym prawdziwym ich zajęciem jest reklamowanie i sprzedawanie prochów dla mięśniaków [img]icons/1wsciekly.gif[/img]
Mgiełko a jak sie czuje Twoja mama? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Oczywiście, że to pisemko to reklamuje i to w dużych ilościach (patrzcie ile może być powtórzone "to" w jednym zdaniu [img]icons/icon7.gif[/img]!). LF jest tylko takim kaprysem właścicielki, natomiast główną kasę tam się robi na Muscle i Ironie - typowych pismach dla mięśniaków [img]icons/icon7.gif[/img]. Żebyście wiedziały jakich mięśniaków... niektóre listy do redakcji były za... rąbiste [img]icons/icon7.gif[/img].
Dzięki, Ewuś za pamięć. Mama czuje się znacznie lepiej (odpukać, odpukać, odpukać!). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Nie będę siedzieć do rana, bo raniutko trzeba mi będzie wstać [img]icons/icon9.gif[/img].
Wiesz, obecnie najczęściej myślę o moim obecnym szefie (o niego Ci chodziło [img]icons/icon7.gif[/img]?), ale jeśli to on ma mi się przyśnić, to ja dziękuję, wolę dzisiaj nie spać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rzabbocop
|
A takie fajne kiedyś było... Na prawdę je lubiłam. Było w nim trochę psychologii i silikon się z niego nie wylewał [img]icons/icon12.gif[/img]
Teraz jest po prostu straszne [img]icons/icon30.gif[/img] I ta cena - nie wiem za co - chyba za te reklamy [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Kiedyś było na licencji. Teraz jest piracone (co widać po jakości fotografii - skanowane z oryginalnej LF!), choć oczywiście twierdzą, że płacą za licencję [img]icons/icon7.gif[/img]. A cena jest wyrazem chorej wyobraźni właścicielki, gdybyście widziały te zwroty! Zamiast puścić za pół ceny, jakoś by to zeszło. Ale nie, to jakaś polityka, ale za cholerę nie wiem jaka [img]icons/icon7.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Re: Boli:-( - pilates
Eee, jak zwykle się spóźniłam!
Pilates miał być też w GW, w Wysokich Obcasach w tę sobotę minioną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.