|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Emigrantki z UK Anglia Surrey Woking Byfleet West Byfleet New Haw Addlestone
Hej Dziewczyny! Pracuję w tych okolicach i chciałabym z czasem się tam przenieść ze Slough. Jest tam któraś z Was?
Chętnie poznam pedagogów i pedagożki...ale nie tylko! Jak Wam tu jest na tej "prowincji"? Mi się osobiście okolica bardzo podoba |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Emigrantki z UK Anglia Surrey Woking Byfleet West Byfleet New Haw Addlestone
ja kiedys w Shepperton mieszkalam, fajnie bylo , taniej niz w londku i przyrody wiecej , jeziora, fajnie na wyjscie nawet na spacer nie wiem jak w tych co napisalas
ale w porownaniu ze Slough na pewno jest roznica :P |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Emigrantki z UK Anglia Surrey Woking Byfleet West Byfleet New Haw Addlestone
[QUOTE
ale w porownaniu ze Slough na pewno jest roznica :P[/QUOTE] oj jest...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
ja wyprowadzam sie nad morze to dopiero bedzie roznica
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj, Ja jestem z Guildford
Wiem ze w temacie nie wpisalas ale to w sumie nie tak daleko od tych ktore wymienilas ![]() Mieszkam tu od ponad roku, wczesniej mieszkalam w Kent i jeszcze przed tym w Londynie ![]() Przeprowadzilas sie juz czy nadal myslisz? Pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.