|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Różności!! ciuszki S i M | dodatki | przewiduję dokładki :)NIEAKTUALNE!! zapraszam do nowego wątku!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...27#post7600027 Edytowane przez alufa Czas edycji: 2008-05-21 o 08:30 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności!! ciuszki S i M | dodatki | przewiduję dokładki :)
TORBY
1. beżowa DIVERSE praktycznie nowa. bardzo pakowna o ciekawym kształcie nie ma 2. szara. również praktycznie nowa. mieści A4 nie ma 3. zielona SEMI LINE. jak wyżej - praktycznie nowa mieści A4 ma wszyty zielony portfelik na sznureczku wewnątrz nie ma
Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
DODATKI
1. zielony daszek w kwiatki. przyznam szczerze - stan taki sobie od wewnątrz. metka się już spiera, ale kolorki nadal żywe poszedł do kontenera PCK, bo już za długo mi zalega w szafie nie ma 2. torebka brązowa skórzana nie ma 3. NOWA opaska materiałowa H&M łososiowa i biała nie ma 4. okulary stan bardzo dobry nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI
CLEAN & CLEAR Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy. zostało ok 3/4 nie ma BIELENDA SEXY LOOK żel podnoszący i modelujący pośladki antycellulit myślę, że jest ponad połowa nie ma próbki dorzucę do czegoś IWOSTIN krem tłusty nie ma IWOSTIN krem na naczynka nie ma Bath&Body Works AROMATHERAPY orange ginger - balsam do ciała prosto z USA nie ma+ zapasowe naklejki do francuskiego manicure AVON nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
DROBIAZGI
Bransoletka nie ma koraliki LITERKI. nówka sztuka nie mapierścioneczek na stópkę ze słoniami nie ma kolczyki białe nie ma kolczyki niebieskie nie ma urocza portmonetka nie ma korale drewniane, stan że tak powiem irytujący. lakier złazi :/ nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
COŚ NA GÓRĘ
biała bluzeczka reporter z napisami. rozmiar S - stan bdb jeansowa - również S nie ma nowiutki staniczek H&M 70B taka tam kurtka. nieudany prezent. xs z housa. stan bardzo dobry. niestety już za mała bardzo ją lubiłam
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
COŚ NA DÓŁ
spódniczka z quelle'a jeansowa. rozmiar 38 spódniczka biała, do kolana, defekt na kieszeniach z tyłu przedstawiony na fotce Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
segregator avon fioletowy nie ma
segregator avon żółty nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI I POMOCE NAUKOWE
samouczek języka angielskiego wyd. BUCHMANN + 2 płyty gratis oraz!! kilka podręczników szkolnych (w tym repetytoria) -> pytajcie a odpowiem. z czasem zorientuję się w tym co posiadam i co mogłabym wrzucić na wymianę. póki co pytajcie - może będę mogła pomóc na wymianę w okolicach trójmiasta WIELKA ENCYKLOPEDIA POLONICA ŚWIAT WIEDZY ŻYCIE ŚWIATA stan dobry. możliwe, że brakuje kilku numerów nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:32 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka!!
kurtka zimowa reporter rozmiar M narzutka czarna niby L ale wg mnie uniwersalna nie ma narzutka z kapturem nie ma żakiecik różowy S nie ma rurki granatowe z CROSSa. ubrane kilka razy. pogniecione na fotce bo właśnie dałam je do prania i zamierzam oddać w dobre ręce ROZMIAR : W 27 L 32 nie ma
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
dokładkowe
raczej za inne kurtki wiatrówka M house. stan bdb na szynach nie ma kurtka DIVERSE raczej jesienno-zimowa rozmiar M płaszczyk S/M muszę zrezygnować.nie ma dla zainteresowanych wrzucę inne fotki ![]() Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:29 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
srebrne serduszko. mogę oddać z łańcuszkiem. nie ma
spinki do włosów nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:29 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
zupełnie nowe buty!
rozmiar 39,5 mogę być wybredna, bo sporo kosztowały nie ma Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:29 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
spodnie orsay rozmiar 38
spódniczka rozmiar L nie ma mam je z wymianki- są za wielkie ![]() sukienka reporter. rozmiar S. nieudany prezent / przepraszam, że pognieciona ale nie chciało mi się jej już prasować. jeśli któraś się na nią zdecyduję to na pewno wyślę wyprasowaną Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:29 |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam na targowisku
![]() Czy znajdziesz cos u mnie za szara torbe? ![]()
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie szara torba.Zaglądnij do mnie.
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również zainteresowana się szarą torbą
Znajdziesz coś? Pozdro!
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za szara torbe?
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
A moglabys mi podac wymiary torebki? Bo nie wiem, cz mam szukac czegos poza watkiem
![]()
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Nio nie ma problemu chcesz moge dać kutreczkę za torebkę
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
hej! Jeśli jesteś zainteresowana mogę wymienić się spódniczką lub spodniami za torbę, czekam oczywiście na resztę ciuszków! Pozdro!
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj, to dla mnie i tak za mala ...
Pozdrawiam. ![]()
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
zajrzyj do mnie moze wpadnie Ci cos w oko. Podoba mi sie u Ciebie szara torba
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się torba Diverse - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5650638, znajdziesz coś u mnie?
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Ustawiam się w kolejce do torebki
I ewentualnie te 2 kosmetyki
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

mieści A4 ma wszyty zielony portfelik na sznureczku wewnątrz nie ma
nie ma
bardzo ją lubiłam