|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() bluzka? koronka? - proszę o pomoc
Witam!
Jestem tu nowa i ilość wątków do przeglądania trochę mnie przytłoczyła. ![]() A że szukam paru wzorków, będę bardzo wdzięczna, jeśli ktoś mnie skieruje do właściwego działu, doradzi coś albo - najlepiej - rzuci jakimś gotowym wzorem czy schematem ![]() Otóż interesuje mnie jakaś niezbyt trudna i uciążliwa w wykonaniu bluzeczka na lato. Mam taką fajną bawełnę, cienką, białą i niebieską i b. chętnie zamieniłabym ją w coś praktycznego. I jeszcze jedna rzecz, mniej sprecyzowana. Mam w domu taką przeszkloną, drewnianą komódkę na kieliszki i takie tam. I ona ma pułeczki orobione jakąś taką bardzo starą koronką. Chciałabym zrobić nową, tylko nie wiem jak się za to zabrać i jaki wzór wykorzystać! To ma kilka cm "grubości" i jest b. długie. Z góry dziękuję za wszelką pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: bluzka? koronka? - proszę o pomoc
może coś takiego na początek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
http://picasaweb.google.com/anacuadriello/Puntillas stad napewno coś wybierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
O nie. Picasa
![]() Wybacz, że jestem taka marudna, ale... czy wiesz, gdzie znaleźć podobne koronki na innej witrynie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.