|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Flowerbomb edp,Brit Red,próbki niszowców i inne oddam za kosmetyki....
Nieaktualne
WYMIENIONE -Celine Fever,robiona ok 1\3 niedużej fiolki,bez atomizerka Brit Red robiona ok 2ml -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Obsession Night Klein,z sephory,ok 3\4 fiolki; -Feragamo Shine,z sephory ok połowy fiolki; Leci do *Milka*-Flowerbomb edp,poj. ok 5-7 ml z wyjściowych 50,ale ze względu na kształt buteleczki ciężko to określić,widoczne na fotce.Bez kartonika. ,5 próbek Flowerbomb po około większej połowie fiolki z Sephory -Calypso Vanille robiona z atomizerkiem,ok 1cm perfum w dużej fiolce --Black Orchid Tom Ford firmowa atomizer ok 1\3 z 1.5ml -Mandorlo di Sicilia AdP robiona ok 2ml -Lutens Cedre trochę więcej jak 0.1ml robiona -Les Nereides Musk de Samarkand,robiona za tomizerkiem,ponad centymetr perfum w dużej fiolce; -Innocent robiona z sephory,trochę mniejsza połowa fiolki. Aggie123-Organza indecence robiona,połowa wysokiej wąskiej fiolki,bez atomizerka; leci do szamalka-Estee Lauder Pleeasures delight firmowa atomizer i kartonik,prawie cała 1.5ml -DKNY Be Delicious Donna Karan,firmowa z kartonikiem i atomizerkiem,1,5ml. -Escada(najnowsza)robiona parę dni temu w sephorze,około połowy fiolki; L'Artisan Mechant Loup,firmowa z kartonikiem,ok 3\4 fiolki 1ml -L'Artisan Piment Brulant robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml -Parfum de Rosine Rose D!Amour,robiona za tomizerkiem ponad 2cm w szerokiej fiolce -Chergui Lutens robiona ok 0,75ml -L'Artisan Ambra robiona ok 1\3 fiolki Lutens Douce Amere,robiona,ok 0,75ml L'Artisan Mechant Loup,firmowa z kartonikiem,ok 3\4 fiolki 1ml Leci do Gothic-daisy-Brit Red Burberry,ok 40\100ml,mają trochę lużną zatyczkę co oczywiście w niczym nie przeszkadza,bez kartonika.Smakowite ciasto rabarbarowe,zwłaszcza przy tej pogodzie,a że mam jeszcze prawie całą setkę więc te mogę wymienić. -Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Python robiona niecałe 0.5ml -Ispahan robiona -Le Tigre Kenzo 4ml robiona -Lutens Miel de Bois,firmowa z atomizerkiem,opakowanie nieprzezroczyste więc nie wiem, ile zostało,ale coś chlupie więc na test wystarczy napewno; -K.Mecheri White Pelaes,robiona z atomizerkiem,ok centymetr perfum w dużej fiolce; -Tsukini robiona troszkę ponad o,5ml. -Trouble około niecałego centymetra w szerokiej fiolce,robiona Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-31 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb edp,Brit Red,próbki niszowców i inne oddam za kosmetyki....
zdjęcia
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
fotki
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
MOZE COS U MNIE ZA COS Z TEGO?
-Flowerbomb-parę próbek: edp min 2 po ok 2ml,5 próbek po około większej połowie fiolki z Sephory i ok pół centymetra w szerokiej fiolce EXtreme,jedna edt ok 3\4 fiolki.Nie na wszystkich jest napisana jaka to wersja edt czy edp. L'Artisan Mechant Loup,firmowa z kartonikiem,ok 3\4 fiolki 1ml -Calypso Vanille robiona z atomizerkiem,ok 1cm perfum w dużej fiolce --Black Orchid Tom Ford firmowa atomizer ok 1\3 z 1.5ml -L'Artisan Piment Brulant robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml -Le Feu Light robiona ponad 1cm perfum we fiolce 4ml -L'Artisan Ananas Fizz,robiona zatomizerem,niecały centymetr w dużej fiolce,chyba 4ml; -Parfum de Rosine Un Zest de Rose,robiona z atomizerem,ok 1cm perfum w dużej fiolce -Parfum de Rosine Rose D!Amour,robiona za tomizerkiem ponad 2cm w szerokiej fiolce -L'Artisan Fleur D'Oranger,ponad 2cm w niedużej fiolce,robiona z Lucky Scent -Chergui Lutens robiona ok 0,75ml Mauboussin ok 3ml odlewka Mauboussin Historie d'Eau Amethyste firmowa,ok 3\4 z 1.2ml z torebką -Mandorlo di Sicilia AdP robiona ok 2ml -Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Reflection Amouage for woman ,firmowa z atomizerkiem i kartonikiem,ok 3\4 dużej fiolki -Brit Red robiona ok 2ml -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Chergui Lutens robiona ok 1cm perfum -L'Artisan Ambra robiona ok 1\3 fiolki -Ispahan robiona -Le Tigre Kenzo 4ml robiona -Lutens Miel de Bois,firmowa z atomizerkiem,opakowanie nieprzezroczyste więc nie wiem, ile zostało,ale coś chlupie więc na test wystarczy napewno; -Parfum D'Empire Equistius,firmowa z atomizerkiem,około3\4 dużej fiolki; -Les Nereides Musk de Samarkand,robiona za tomizerkiem,ponad centymetr perfum w dużej fiolce; -K.Mecheri White Pelaes,robiona z atomizerkiem,ok centymetr perfum w dużej fiolce; -Trouble około niecałego centymetra w szerokiej fiolce,robiona. -Escada(najnowsza)robiona parę dni temu w sephorze,około połowy fiolki; -Obsession Night Klein,z sephory,ok 3\4 fiolki; -Feragamo Shine,z sephory ok połowy fiolki; -Organza indecence robiona,połowa wysokiej wąskiej fiolki,bez atomizerka; -Malabah Penhaligon's,robiona ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka; -Safran Troublant L'Artisan,firmowa z kartonikiem,bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Raczej nie opłaca mi się wymieniać tych kosmetykow za próbki a niestety nic innego u Ciebie nie znalazlam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
OK.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niestety,nic.Nie szukam perfum za bombkę a najchętniej ją oddam za kremy do twarzy,pod oczy(na początku postu wymieniłam do jakiej cery).Nie masz może po za wątkiem do oddania ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To jak le Feu za Flowerbomb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Moze wymienisz Le Feu 15ml z ubytkiem za Flowerbomb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Minutkę wcześniej wysłałam do Ciebie odpowiedż .Rezerwacja się zwolniła i chętnie wymienię.Moja buteleczka(widoczna pojemność na fotkach) za Twoją ,która jest na czwartym zdjęciu,tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zgadza sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Piszę pw w takim razie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Piers do przodu
|
Za tą połówkę Yshtealu chętnie przygarnę próbki niszowców - podaj tylko, czego mogłabyś się pozbyć wzamian?
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ? intertesuja mnie probki
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej,mialabym polowe kremiku galenic Massager oraz perfumy Cristobal Balenciaga.... moze Cie zainteresuje? kiedys widzialam iz masz Lanvin Eclat d'Arpege
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Twoim wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.