|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jeansy Top Shop- jakość?
Dziewczyny, podobaja mi się spodnie z Topshopu. Niestety są drogie, jak to rzeczy z tej firmy. Czy mialyscie kiedys jeansy z tej firmy i mozecie cos powiedziec na temat jakości? Chce czarne i boje sie, że kolor moze mi zejsc, jak sie stalo z innymi jeansami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeansy Top Shop- jakość?
Hmmm... Jeansy jak jeansy, ja z topshopu nie mam spodni, ale przeglądając ich gacie, stwierdzam że już lepsze są jeansy Sistrer's Point, na te sobie zerknij na allegro.
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam dzinsy MOTO- to o ile sie orientuje dzial Top Shopu<tak jak divided w H&M>i jestem z nich zadowolona. Wprawdzie moje sa niebieskie,nie czarne,ale mimo wieeeelu pran<mam je okolo roku i czesto nosze>kolor sie nie spiera. Dzinsy sie nie przecieraja, nie siepia, nie niszcza. Jedyne co to troche sie rozciagaja podczas noszenia,wiec na Twoim miejscu kupilabym mocno dopasowane,zeby mogly sie ciutke "rozejsc".
Hmm, nie wiem czy chodzi ci o jakis konkretny, nowy model spodni tej firmy,ale jesli nie to moze przejrzyj allegro i ebay. Ja swoje kupilam nowiutkie na all za grosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A chodzi mi o ten model konkretnie http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...0109&langId=-1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rozumiem Cie,bo sama tez dlugo bym sie zastanawiala nad zakupem spodni za taka sume
![]() ![]() wiecej usterek nie widze ![]() p.s. moze jednak rozejrzyj sie za nimi na e-bay'u?szczegolnie na brytyjskim-mysle,ze jest spora szansa kupic je tam sporo taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Szara Eminencja
|
Mam pare spodni tej firmy i jak narazie są ok. Ale co prawda rozciągają się i to sporo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mialam spodnie tej firmy, juz oddalam młodszej siostrze- ale 3 sezony i są w naprawde dobrym stanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie, jak jest z rozmiarówką? Typowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.