|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
zamieszczam dziejsze zdjecie, znudzilo mi sie bycie brunetka cale zycie
bylabym wdzieczna za nawet jedno zdjecie w blond wlosach zeby zobaczyc czy to w ogole bedzie razem dzialac u mnie ![]() zapomnialam zdjecia z przejecia ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-25 o 14:06 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zrobi ktos ze mnie blondynke
Według mnie, blond Ci nie pasuje. ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Moim zdaniem nawet ladnie,ale ja bym pomyslala nad odcieniem kasztanem
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety...wg mnie zdecydowanie lepiej Ci w ciemnych wlosach...w jasnych po prostu Cie "nie ma"
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam! Przepraszam , że się tak wtrące w wątek , ale nie chce zakładać drugiego takiego.
cerisecerise uważam , ze lepiej jest Ci w naturalnym kolorku ![]() Dołanczam kilka moich fotek mógłby ktoś mi przerobić włoski , zebym miała blond , chciałabym zobaczyć jak mi jest w takim kolorku. Z góry dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
kaska222 dziekuje za przerobke
ja mialam gdzies taka tez swoja ale wyszlo zdecydowanie dziwnie, juz szukam na potweirdzenie ja tym sobie strzelila taki blond, wlsoy ie zab, ale boje sie ze ciemne brwi mi popsuja efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.