|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bikini ręcznie wykonane
Chciałam się zapytać Was o bikini ręcznie wykonane typu
http://wielkamoda.blox.pl/2008/06/Bi...-wykonane.html Czy macie takie i czy nadają sie do pływania czy tylo do opalania? Z gory dziekuje za wszystkie Wasze rady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bikini ręcznie wykonane
wdaje mi sie ze tylko do opalania sie nadaje taki kostiumik
niestety mają to do siebie że włukna nasiąkaja i moga zrobić sie dziurki pomiedzy oczkami... potem się rozciagnie i bedzie hmm... taki nie przyjemny.... ale wiesz mnie ciekawi czy da rade sobie samej uszyć kostium.. z odpowiednich materiałów... dobry temat... poco szukać tego czego się chce jak można by było zrobic to samemu.. dobre... macie jakieś pomysły?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
też sądzę, że takie bikini nadaje się jedynie do opalania. po wejściu do wody to wszystko tak nasiąknie, że będzie się pewnie obsuwać, a poza tym taka osoba będzie się czuła jak zmokła kura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na Allegro było tego pełno swojego czasu.
Poproś mamę, albo babcię i niech Ci zrobi takie na drutach ![]() Fakt, wygląda efektownie, ale do zbyt praktycznych strojów nie należy. Odradzam kąpanie się we włóczkowym stroju. ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
ja mam taki jak u Victoria's Secret byl, w kolorze turkusowym i takim jak na zdjeciu, kapalam sie w nim pare razy i nic sie nie dzialo, ale nie jest on najwygodniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.