|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kamery internetowe
Szukałam w wyszukiwarce, ale chyba nie było takiego wątku, a przynajmniej ja nie znalazłam.
Mam zamiar kupić sobie kamerę internetową, szukam w internecie informacji na temat różnych modeli, ale zupełnie nie wiem czym się kierować przy zakupie. Co możecie powiedzieć o takich kamerach? Na co należy zwrócić uwagę kupując takie urządzenie? Jakie modele polecacie? Jesteście zadowolone ze swoich? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zielony stworek
|
Dot.: Kamery internetowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kamery internetowe
co do kamer internetowych to bym odradzal ogolnie lepiej wydac wiecej na jakas w miare dobra cyfrowke i zainstalowac stery pod webcam do niej;] hehe lepsza jakasc i uzytek wiekszy bo zawsze mozna utrwalic jakies chwile;] wszpomnienia i polatach wrocic xD
POLECAM SAMSUNGA;] dobra jakosc obrazu i dzwiku w wiekszosci modeli;] i w maiare przystepna cena;] ja ze swojej kam jestem zadowolony zarowna jak i z opcji webcam po zainstalowaniu sterow;] nie ma stopklatek praktycznie chyba ze ktos ma strasznie wolne lacze xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.