![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dopiero zaczynam:)
Hej! Oceńcie moje prace. Pozdrawiam
![]() ![]() Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dopiero zaczynam:)
Moim zdaniem prace sa gołe - brakuje w nich minimum kulki/przekladki nie mowiac juz o czyms typu bali czy inne elementy.
Kup kulki i jakies przekładki na poczatek A. no i szpilki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1- prościutkie...
2-nie lubię tych baz ![]() 3-te chyba najbardziej rozbudowane... generalnie: plus za to, że fotki są ostre, ale musisz nauczyć się je obrabiać i robić przede wszystkim bez lampy błyskowej. spróbuj wykonywać jakieś bardziej skomplikowane wzory i/lub na bardziej szlachetnych materiałach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Następne
![]() Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. całkiem fajne
2. fajne, a te na samym dole to łezka? 3. wydaje mi sie, ze za duża jest kulka między, ale są fajne ![]() 4. fajne 5. najlepsze z całego wrzutu ![]() 6. nie lubię gdy dwie kulki w kolczyku są takiego samego wymiaru ![]() Ale powiem,, ze wrzut jest fajny ![]() No to jeszcze ja odpowiem na pytania Twoje na odpowiedz aisah, to materiały mi.n. jakieś minerały onyks itp. a ja obrabiam w programie Photoshop, można ściągnąć prze internet ![]()
* Przechodzę na zimową dietę * Kłuję chrząstkę x4 * Zaczynam oszczędzać ![]() Edytowane przez wariacja Czas edycji: 2008-04-23 o 15:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.czerwone szklane kulki, elementy srebrne 2.czarne kostki- noc kairu, elementy srebrne 3.fioletowe kulki- perełki, elementy posrebrzane 4.kule czarny onyks, diamenciki czarny onyks, elementy srebrne 5.komplet: zielone kwiatki- fimo, elementy srebrne 6.komplet: niebieskie kwiatki- fimo, elementy srebrne Pozdrawiam! ![]() Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.moje pierwsze kolczyki: hematyt, elem. srebrne
2.kulki turkus, elem. srebrne 3.kryształki szklane: zielone i fioletowe 4.kulki szklane: czerwone, zielone lampworki 5.czerwone kulki szklane 6.kulki zielone: serpentynit Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.wieżyczki, szklane kulki czerwone- kolczyki
2.wieżyczki, szklane kulki czerwone- zawieszka 3.koral barwiony 4.czarny onyks, kulki ozdobne 5.szklane kulki białe, lampworki niebieskie 6.jagódki: zielone szklane listki, marmur fioletowy Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1.malachit kwadraciki
2.masa perłowa, marmur 3.masa perłowa 4.koraliki szklane 5.koraliki szklane 6.turkus kulki Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.perełki
2.lampworki 3.szklane koraliki 4.szklane koraliki 5.kakaowe szklane koraliki, bali 6.kulki fimo Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wrzucaj mniej prac, bo łatwiej wtedy na czymś zawiesić oko
![]() 1. jeżeli już wolałabym mniejsze koraliki na górze i między nimi bali 2. oj nie 3. loopy, jak w punkcie 1 4. całkiem, całkiem 5. oj nie 6. jw. 7. loopy 8. fajne 9. widziałabym tutaj przekładki czy kuleczki 10. całkiem fajne 11. fajne 12. przekładki i byłyby fajne 13. fajne 14. jw. 15. mogą być 16. przekładki 17. fajne 18. jw. 19. jw. 20. bardzo fajne chyba najlepsze 21. widziałam już gdzieś identyczne, masa perłowa (identyczny kolor) + baza 22. oj nie 23. przekładki 24. fajne Reszty komentować nie będę bo trochę za dużo czasu mi sie zejdzie no i chyba wiesz co mniej więcej poprawić ![]() Jeżeli mogłabym coś doradzić to: dodawaj przekładki, kuleczki kolczyki wtedy nabierają jakiegoś charakteru i różnorodności. I mam dla ciebie rade (proszę tylko sie nie obraź) nie lepiej zrobić kilka z dobrych droższych materiałów, a nie 24? Przy niektórych popracuj nad loopami.
* Przechodzę na zimową dietę * Kłuję chrząstkę x4 * Zaczynam oszczędzać ![]() Edytowane przez wariacja Czas edycji: 2008-05-02 o 11:44 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a może widziałaś te kolczyki na moim innym wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
pati wydaje mi sie ze właśnie gdzie w wątku ale głowy sobie nie dam uciąć
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Na ile wyceniłybyście moje kolczyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Popracuj trochę nad zdjęciami, prace są hmmm... bez szału, jak to kiedyś powiedziała pewna wizażanka: początkujące
![]() jedyne które mi się podobają to klik, ewentualnie jeszcze te klik
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
To co mi się rzuciło w oczy: radzę nie używać kilku koralików tej samej wielkości na jednej szpilce/drucie bo nie wygląda to ciekawie. Do tego sądzę, że powinnaś bardziej myśleć nad łączeniem kolorów, bo nie zawsze to co wygląda ok w ciuchach albo na kartce pasuje do siebie w kolczykach. Tak jak np. różowy+żółty, zielony+pomarańczowy, pomarańczowy+żółty. Wszystko zależy od koralika, jego kształtu i faktury. No i raczej idź w kierunku jakości nie ilości.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
nom, foki warto by obrobić - dużo więcej, nawet z tych co już są, można wyciągnąć przy obróbce
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dotarła do mnie paczka z qnsztu. Zaopatrzyłam się w dużo przekładek i różnego rodzaju koralików- tak jak mi radziłyście. Jak zrobię coś ciekawego to dodam zdjęcia. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nowe.... narazie tylko jedne po przeróbce. i jak?
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
uups... chyba za duże.... muszę zmniejszyć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
poprawione
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2008-05-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
biżu by Pati
myślę, że w robieniu biżu idzie mi już lepiej, więc postanowiłam założyć nowy wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dot.: biżu by Pati
Hm.. Niezłe rozwiązanie - jeden wątek na prace, a drugi na oznajmianie wizażankom jak się rozwijam. Albo to taka forma chęci posiadania - im więcej wątków tym lepsze prace
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
spokojnie... niedługo dodam prace
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
muszę je obrobić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Wiec zacznę od zdjęć, jak chcesz zmniejszyć to wy edytuj post zamiast pisać, ze za duże i dodawać jeszcze jeden z normalnym zdjęciem. Robisz wtedy chaos. Co do kolczyków, to jednak nie lubię zawieszek czy czegoś co wisi, a nie jest łezką. Kolorystyka też raczej nie moja. Ale o gustach sie nie dyskutuje wiec, myślę ze nie będziesz miała mi za złe tego co napisałam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.