|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ankieta do pracy licencjackiej - tylko dla STUDENTóW!!!:) Pomożcie;)
Cześć Wizażanki!!!
Piszę praca licencjacką na temat przestępczośći nieletnich w opinii STUDENTów, także o jej wypełnienie proszę tylko Tą grupę ![]() ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz...studentow.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ankieta do pracy licencjackiej - tylko dla STUDENTóW!!!:) Pomożcie;)
Niestety nie da się wysłać, bo nie da się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
W jednym pytaniu, gdy jest odpowiedź tak lub nie, trzeba zaznaczyć i tak i nie, a jedno pytanie w ogóle się nie pokazują odpowiedzi, więc może troszkę popraw tą ankietę ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
tez chciałam pomóc ale tak jak poprzedniczki nie mogę wysłać anikiety
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Że tak zapytam z ciekawości co ma na celu owa ankieta, tzn. co pokażą wyniki opinii studentów czego właściwie chcesz dowiedzieć się z odpowiedzi?
Co do ankiety to tak jak już niektórzy zauważyli coś tam jest nie tak - brak odpowiedzi na jedno z pytań. Po drugie nie zauważyłam żeby było jasno i wyraźnie powiedziane, czy zaznaczamy jedną czy kilka odpowiedzi, np w pyt.1 ja zaznaczyłabym kilka ale cóż może chodzi o wskazanie tylko jednej najważniejszej, dopracowałabym to na Twoim miejscu. Nie wiem tez czy to dla Twojej pracy ma znaczenie ale jeśli w odpowiedzi jest alkoholizm jako przyczyna przestępczości u nieletnich to zastanawiam się czyj alkoholizm - rodziców, otoczenia czy nieletnich. Do tego może warto się zastanowić nad określeniem alkoholizm - może warto umieścić określenie bardziej ogólne i mniej precyzyjne jak nadużywanie alkoholu bądź picie alkoholu. To wszystko jednak zależy od tego czego właściwie chcesz się dowiedzieć w tej ankiecie. Nie wiem tez czy czytelne są dla wszystkich studentów określenia typu "zaburzenia samokontroli czy niski poziom lęku". Ja bym starała się używać mniej fachowego słownictwa, pamiętając o tym, ze w przypadku jeśli ktoś nie zajmuje się czy nie interesuje tą dziedziną może mylnie je zrozumieć. No to tak tyle na gorąco. W związku z tym, ze widzę iż są problemy z wysłaniem i kwestie z brakiem możliwości odpowiedzi na pytanie wypełnienie ankiety odraczam do momentu kiedy będzie to możliwe.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja też mam niestety problem.
najgorsza jest ocena w skali 0 do 5 ostatnich możliwości z niektórych pytań: "inne, jakie?" Nie można dopisać jakie a trzeba zaznaczyć na skali.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.