|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich :)
Dziś mój pierwszy dzień na forum ... przeglądam,czytam,tyle tego... troche się gubie mam nadzieje że to dlatego że początek... eh
3majcie się cieplutko mam nadzieje ze sobie poradzę bo to forum coś za skomplikowanie wygląda :-P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Witam wszystkich :)
Witanko!! [img]icons/icon7.gif[/img]
Coraz więcej nas, jak miło [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maskotka Wizaz.pl
|
hehe...
skoro ja daję radę... to nie może być za skomplikowane [img]icons/icon7.gif[/img] Ti.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Re: Witam wszystkich :)elektra :)
[img]icons/icon40.gif[/img] witeczka [img]icons/icon7.gif[/img] moze wygonie Tygrysa zrobi sei luzniej ? [img]icons/icon12.gif[/img]
A na serio [img]icons/icon7.gif[/img] Witamy w clubiku [img]icons/icon12.gif[/img] lezem, bo nie znajde nigdy tym sposobem [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
również witam [img]icons/icon7.gif[/img]
Widuję Cie wsrod Recenzentów więc Cie kojarzę [img]icons/icon7.gif[/img] cmoczki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej! [img]icons/icon7.gif[/img]
przybywa Nas, przybywa... może partię niedługo założymy, hm? co Wy na to? albo jakieś stowarzyszonko? "Wizażyści" łączcie się! buziaki [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dorixx też <font color =red>W</font><font color=blue>i</font><font color = green>t</font><font color =brown>a</font> [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Re: Witam wszystkich :)/czeeeeeeść!!!!!!
Tak sobie myślałam że mamy nową wizażankę bo widziałam oceny, nawet chciałam wątek o tym założyć, ale jak zwykle się spóźniłam...
Więc witam gorąco!!! Mam nadzieję, że się przyjmiesz tu u nas... Jest zawsze - prawie - wesoło... I milutko... Ale uważaj!!! Masz stałe łącze? Nie masz pojęcia jak to wciąga. A jak już weszłaś na forum - przepadłaś... A mogę spytać ile masz latek? Bo coś mi się wydaje, że niewiele, jak ja, bo pisałaś w którejś ocenie coś o szkole... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej [img]icons/icon7.gif[/img] !!! Witam także [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
... call me elektra...(z jakąś piosenką kojarze,dobrze?)
Witamy na pokładzie babskiego portalu , no prawie babskiego( jeszcze jednego zwierzaka mamy-Tygrysa ) [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
[img]icons/icon40.gif[/img] Elektra [img]icons/icon7.gif[/img]
Mam nadzieje, ze wiesz z czym wiaze sie choc jednorazowe wejscie na wizaz? Z nalogiem, ktorego juz nie mozna pokonac [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O to to to!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Bo wy dziewczyny w ogóle jakieś podatne na nałogi jesteście [img]icons/icon12.gif[/img]
Elektro! [img]icons/1roza.gif[/img] z okazji swieta i [img]icons/1cmok.gif[/img] na powitanie [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Witaj i baw się z nami
wizażowymi nałogowcami! Wszystkim babeczkom życzę wszystkiego naj w dniu naszego święta. Ile dostałyście tulipanów? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To ja przy okazji również się przywitam...proszę jednak bez pocałunków - jeśli nie chcecie być skazani za molestowanie nieletnich :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
A czym jest wizaż dla Złośliwca?
No właśnie? Czy czuleś się jak dumny tatuś, gdy okazało się, że wizaż jest najpopularniejszą stroną dla kobiet [img]icons/icon20.gif[/img] ? [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Do 18 został0 7 miesięcy [img]icons/icon7.gif[/img]
Masz rację widze że mam kolejny nałóg : forum www.wizaz.pl ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nałog ale jeden z przyjemniejszych [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gość
|
Re: A czym jest wizaż dla Złośliwca?
Troszeczkę dumny [img]icons/icon7.gif[/img]
Ale wiele jest do zrobienia (jeszcze), konkurencja chucha nam w kark [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za milutkie przyjęcie [img]icons/icon7.gif[/img] Właśnie oglądam "Kasie i Tomka" i przeglądam forum 5 raz dziś-aż się boję co będzie potem heh [img]icons/icon7.gif[/img] Tylko że stronka się coś kiepsko ładuje ...musze spróbować przekonfigurować jak radzicie.
Aha i pytanie mam : w jaki sposób moge sprawdzać swoje konto? czy ktoś odpowiada na wątki które zaczełam albo które komentowałam? pomóżcie [img]icons/icon7.gif[/img] A na Dzień Kobiet dostałam róże od sąsiada (pokazał klasę chyba pierwszy raz hehe ale dobre i to) Pozdrawiam i ide dalej "Kasie i Tomka" oglądać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przy wątkach które chcesz dostawać na maila odpowiedzi po prostu zostaw zaznaczone na dole "Chcę dostawać maile...".
Ale pamiętaj, żeby odhaczyć przy tych których wpisów nie chcesz dostawać, bo będzie co sie skrzynka zapychac... Ja tam zawsze odhaczam i wole sprawdzac na wizazu, bo inaczje sie gubie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Nie CZYM jest Wizaż dla Złośliwca
lecz CZYM jest Złośliwiec dla Wizażu ! Ti.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ja dostałam 4 tulipany i 2 roze [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Gość
|
Tygrys napisał(a):
> Nie CZYM jest Wizaż dla Złośliwca > > lecz > > CZYM jest Złośliwiec dla Wizażu ! Dobre dobre [img]icons/icon7.gif[/img] BTW Pupa nie bolała :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.